U fokusu

Najbogatiji čovek na svetu se razvodi nakon 25 godina braka

Džef Bezoš, najbogatiji čovek na svetu razveo se od svoje žene nakon afere sa TV voditeljkom, glumicom i poslovnom ženom Loren Sančez.

Glavni informativni hit nedelje je vest o razvodu najbogatijeg čoveka na svetu, osnivača Amazona Džefa Bezoša. Biznismen, čije bogatstvo iznosi više od 137 milijardi dolara, razvodi se od supruge nakon 25 godina braka. Razlog je, kako kažu mediji, afera sa TV voditeljkom, glumicom i poslovnom ženom Loren Sančez. Prema jednoj verziji, par se sastaje više od šest meseci, prema drugom - njihov odnos je počeo pre nekoliko meseci.

Ko je ta žena zbog koje je Džef odlučio da okonča svoj porodični život i ostane bez polovine bogatstva?

Loren Sančez je u decembru napunila 49 godina. Novinarka po struci, radila je u novinama, vodila plesni rijaliti šou, a zatim počela glumačku karijeru. Lorenina filmografija uključuje dvadesetak filmskih i televizijskih projekata, a od nedavno je Sančez fascinirana pilotiranjem, preuzela je kontrolu nad helikopterom i kombinovala ljubav prema bioskopu i nebu – otvorila je kompaniju Black Ops Aviation, koja proizvodi razne filmove o avijaciji. Zapravo, zahvljujući avijaciji ona se pre nekoliko godina upoznala sa Bezošom, koji je zahtevao da Black Ops Aviation snimi za njegovu kompaniju jedan projekat. U vreme zabavljanja, Loren Sančez je bila udata za agenta Patrika Vajtsela. Ovo je njen drugi brak - ranije, početkom 2000-ih, Sančez je osnovala porodicu sa sportistom Tonijem Gonzalesom. U prvom braku rodila je sina, u drugom - sina i ćerku. Vesti o njenom razvodu pojavile su se dan ranije, navodno su sami supružnici doneli odluku na jesen. Sančez i njen partner su bili prijatelji sa Bezošom, pa su čak i zajedno prisustvovali filmskim premijerama.

Povezane teme

U fokusu

Kako je biti roditelj prema Điđi Hadid i Zejnu Maliku

Ako su ranije Điđi Hadid i Zejn Malik imali teške trenutke u vezi, sada je sve iza njih - u svakom slučaju, prijatelji para uveravaju štampu u ovo.

U fokusu

Ko izgleda lepše na fotografiji - Margo Robi ili njeno štene?

Margo Robi nikako nije uzor Instagram korisnika.

U fokusu

Šta je Natali Portman poklonila Sofi Tarner za rođenje njene ćerke?

Glumica i zvezda serije "Igra prestola" Sofi Tarner (24) porodila se nedavno u Los Anđelesu.

U fokusu

Retke fotografije: Madona sa ćerkom Lurd

Šta je pevačica poželela svojoj ćerki?

U fokusu

Da li je vreme za liderke

Istraživanje britanskih naučnica potvrdilo je da su države koje vode žene bolje prošle u pandemiji. Zašto je to tako i jesmo li svedoci rađanja novog stila upravljanja u novim kriz...

U fokusu

Virtuelno putovanje možete rezervisati na Amazonu

Naučite kako da pravite pecivo u Montrealu, obiđete grad hramova Kyoto ili istražite Argentinu kroz degustaciju vina.

Intervju

Elisa de Panicis zvezda digitalnog izdanja Grazia magazina

Putovanje iz jedne zemlje u drugu je neverovatno iskustvo, koje bi svako trebalo barem jednom da iskusi zarad svog ličnog rasta i razvijanja.

U fokusu

Krisi Tajgen i Džon Ledžend su izgubili treće dete

Tragični događaj u porodici Krisi Tajgen i Džona Ledženda koji su odlučili da ispričaju svetu.

Intervju

Intervju sa Fan Bingbing

Ljubitelji vrhunske akcije jedva čekaju njen novi film, evropskoj publici se predstavila na Kanskom festivalu, modnim dizajnerima je obožavana muza, a u rodnoj Kini gledaoce ne bro...

U fokusu

Điđi Hadid i Zejn Malik su postali roditelji

Maneknka Điđi Hadid donela ja na svet prelepu devojčicu.

U fokusu

A šta tebe žulja?

Pandemija virusa korona promenila je naše svakodnevne živote bez izuzetka.

U fokusu

Dženifer Aniston, Lisa Kudrou i Kortni Koks na dodeli nagrada Emmy

Zvezde serije „Prijatelji“ na 72. dodeli nagrada Emmy!