U fokusu

Prve fotografije sa venčanja tenisera Rafaela Nadala

Teniser Rafael Nadal, 19. oktobra oženio je svoju dugogodišnju partnerku Mariju Fransisku Pereljo.

Ceremonija venčanja mladenaca, koji su se zabavljali 12 godina, održana je na Majorci u zgradi tvrđave Sa Fortaleza. Već sutradan, par je na društvenim mrežama podelio prve snimke snimljene na pozadini mora i planina.

Nevesta je izabrala prirodan i delikatan izgled - čipkanu haljinu španskog brenda Rosa Clara, upotpunjavajući je laganim stilom i buketom ljiljana. Mladoženja je odabrao sivo odelo Brunello Cucinelli.

"Ova dekoracija sa dekolteom i dugim rukavima je inspirisana epohom Art Deco-a koja kombinuje grafičke elemente i cvetne motive. Napravljena je od francuske čipke i ukrašena ručnim vezom. Suknja je jednostavna, a stajling je upoptunjen velom od prirodne svile "

Dizajneri brenda Rosa Clara dizajnirali su i drugu haljinu neveste. Ovde je već odlučeno da se napuste ne samo rukavi, već i da se otvore leđa, tako da silueta bude što gracioznija. Ova haljina je napravljena od francuske čipke i dodat je vez sa kamenčićima, što daje haljini poseban sjaj.  

 

Povezane teme

U fokusu

Pariz s juga planete

Srce Buenos Ajresa krase grandiozna stara zdanja koja su građena u Evropi, a onda, kamen po kamen preneta i sastavljena u prestonici Argentine.

Intervju

Intervju - Hamilton Linda

Pitajte reditelja Tima Milera šta je nedostajalo svim nastavcima Terminatora koji su snimljeni nakon revolucionarnog T2: Sudnji dan, 1991. godine i reći će vam - Sara Konor.

U fokusu

Blago Kariba

Hotel Barrière Le Carl Gustaf St–Barth ima 23 sobe i apartmana koji su smešteni u vikendicama, potkrovljima i vilama sa privatnim bazenom.

U fokusu

Monika Belulči – citati o muškarcima i lepoti

Bez sumnje, Monika Beluči je sinonim za žensku lepotu.

Intervju

Olga Ly for Grazia - exclusive interview

Interview with the CEO & Founder of MagModel agency.

U fokusu

Zašto je Willov House najmoderniji ekološki hotel u pustinji

Novo mesto za povlačenje i opuštanje sa najbližima.

U fokusu

Kajli Džener je pokazala kako izgledaju kancelarije njene kompanije

Kajli Džener nije uzalud najmlađa milijarderka u istoriji.

U fokusu

Trospratna gradska kuća na Menhetnu za 2,75 miliona dolara: poseta Karli Klos

Zavirili smo u elegantnu gradsku kuću modela Karli Klos.

Intervju

Intervju: Bred Pit – Pogled u sebe

Otkriva nam koliko je važno duboko zaroniti u svoju dušu, suočiti se sa sobom, kako za ulogu, tako i privatno, i ističe da muškarci odrastaju sa idejom da moraju uvek da budu snažn...