U fokusu

Regent Porto Montenegro domaćin događaja „Dive“

Tačno godinu dana od svog svečanog otvaranja, 27. avgusta 2015. godine, Regent Porto Montenegro će još jednom biti domaćin događaja koji stapa eleganciju i luksuz.

Pored uspešne godišnjice rada hotela Regent, povod za ovaj događaj je predstavljanje nove „Adriatic“ kolekcije unikatnog nakita njujorškog brenda „Misahara“* kao i letnjeg izdanja magazina „The Luxury Collection Montenegro“**. Događaj pod nazivom „Dive“ okupiće veliki broj zvanica koje će imati priliku da uživaju u predivnom ambijentu Italian Gardena i delicijama kreativnog kulinarskog tima hotela Regent.

Događaj će biti u znaku iznenađenja i proslave novog doba u kojem je promena jedina konstanta. U to ime i u čast južnog Jadrana, u kojem je Lepa Galeb Roskopp pronašla inspiraciju za novu kolekciju nakita brenda Misahara, ambijent hotela Regent biće „uokviren“ nijansama morskog plavetnila koja će goste pozvati na otkrivanje lepote ovog ekskluzivnog nakita.

Ovaj događaj će imati humanitarnu notu: kompanija „Misahara“ će procenat od prodaje bilo kog komada nakita te večeri i do kraja avgusta meseca u butiku u Porto Montenegru donirati Dečjoj bolnici u Podgorici.

Glamurozan događaj, iako zatvoren za javnost, imaće vrlo spektakularan početak koji će biti vidljiv iz svih delova Porto Montenegra.

*„The Luxury Collection Montenegro“ je luksuzna publikacija koja ima za cilj da gostima iz inostranstva pruži aktuelne informacije o razvojnim projektima, dizajnu i arhitekturi, prirodnim lepotama Crne Gore i kvalitetnim ugostiteljskim sadržajima.

**Misahara je njujorški brend luksuznog nakita koji već neko vreme važi za omiljeni među svetskim džet-setom. Misaharini unikatni komadi nakita inspirisani su putovanjima kao i različitim kulturama koje su dojmile dizajnerku Lepu Galeb Roskopp. Uz upotrebu isključivo najkvalitetnijih dragulja i plemenitih metala, Misaharine kolekcije pričaju svoju priču elegantnim linijama majstorske izrade. Poslednje dve linije nakita inspirisane su isključivo Crnogorskim priobaljem i plavetnilom morskih dubina Južnog Jadrana. 

 

Povezane teme

U fokusu

Anri Šeno otvara ovog proleća odmaralište u Švajcarskoj

Zašto poseta ovom mestu mora biti uključena u planove za mesec maj?

U fokusu

Radost evropskih karnevala

Februar je stigao! Evropljani znaju šta to znači: kostimi, maske, ulične parade i prilika da nakratko budete neko drugi.

U fokusu

Arctic Bath - plutajući hotel i spa centar u srcu Švedske

Arctic Bath je idiličan hotel u srcu švedske Laponije, gde možemo posmatrati severnu svetlost tokom zime.

Intervju

Grazia intervju – Slobodan Trkulja

Živopisnim spektrom jedinstvenog muzičkog kolora, frontmen benda Balkanopolis na uzbudjiv način boji svet današnjice, oslanjajući se na tradiciju koja u kolopletu sa modernim izraz...

U fokusu

Od Laponije do Bahama: 5 destinacija za februar

Februar je najromantičniji mesec u godini.

U fokusu

Opra Vinfri i druge poznate ličnosti sa teškim detinjstvom

Podsećamo na priču o Opri Vinfri i drugim slavnim ličnostima koje se ne mogu pohvaliti srećnim detinjstvom.

U fokusu

Odmor kao u filmu

Šta kažete na ideju da boravite u pravom dvorcu, čarobnjakovoj kući u nekom neobičnom ili čuvenom hotelu gde su snimali, i neko vreme živeli junaci sa velikog platna.

U fokusu

Zašto se modna industrija uveliko kladi na Dženifer Lopez

Glumica i pevačica je lice kampanja Guess, Versace i Coach za proleće 2020. Šta se krije iza njene široke privlačnosti?

U fokusu

Elizabeta II zvanično je podržala nezavisni status princa Harija i Megan Markl

Bakingemska palata objavila je izjavu njenog Veličanstva.

U fokusu

Megan Markl potpisala ugovor sa kompanijom Disney

Vojvotkinja od Saseksa već je smislila kako da zaradi novac odričući se kraljevskih privilegija!

U fokusu

Konglomerat Kering donirao milion dolara za gašenje požara u Australiji

Šumski požari koji u Australiji bujaju već nekoliko meseci nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Intervju

Grazia intervju – Biljana Tipsarević

Modna dizajnerka, inženjer i menadžer - Biljana Tipsarević je sve to, ali ne samo po kreativnom impulsu, nego i po obrazovanju.