U fokusu

Rejting najbogatijih članova engleske kraljevske porodice

Divan život!

Britanska publikacija The Sun objavila je rangiranje najbogatijih članova kraljevske porodice Velike Britanije.

Na prvom mestu sa bogatstvom od 1,6 milijardi funti nalazi se kraljica Elizabeta II. Ona je vlasnik palate Sandringham u Norfolku i dvorca Balmoral u Aberdinširu. Stručnjaci za istorijske nekretnine procenili su ovu imovinu na 65, odnosno 140 miliona dolara, respektivno. Kraljica takođe poseduje poljoprivredno zemljište i farme konja u celoj zemlji, kao i nekretnine u Londonu. Pored toga, Elizabeta II poseduje veliku kolekciju nakita, umetničkih dela i vintage automobila.

Na drugom mestu je princ Čarls sa 100 miliona funti. Zarađuje prihode od više desetina firmi: od parkirališta do surf škola. Šestu liniju na rang listi bogatih dele braća - prinčevi Hari i Vilijam - svaki po 30 miliona. Imovina Kejt, prema proračunima tabloida, iznosi osam miliona funti, dok Megan samo šest. Vojvotkinje zauzimaju osmi i deveti red rejtinga. Pored toga, vojvotkinja od Kembridža ima niz "bonusa". Kao, na primer, besplatan odmor sa Vilijamom i decom u veličanstvenom dvorcu iz 16. veka na jugu Francuske, koji im je ljubazno pružio njihov bliski prijatelj - magnat Majkl Grin.

Hari i Megan Markl su razmatrali troškove i uzeli 2,4 miliona funti iz državne blagajne da poprave vikendicu Frogmore. Tri od osam miliona je ušteđevina Megan holivudske glumice. Pored toga, posle venčanja  sa princem Harijem, kovčegu je dodala kolekciju od 90 komada nakita u vrednosti od ukupno 600 hiljada funti.

foto:bazaar.ru

Povezane teme

Intervju

Intervju - Hamilton Linda

Pitajte reditelja Tima Milera šta je nedostajalo svim nastavcima Terminatora koji su snimljeni nakon revolucionarnog T2: Sudnji dan, 1991. godine i reći će vam - Sara Konor.

U fokusu

Blago Kariba

Hotel Barrière Le Carl Gustaf St–Barth ima 23 sobe i apartmana koji su smešteni u vikendicama, potkrovljima i vilama sa privatnim bazenom.

U fokusu

Monika Belulči – citati o muškarcima i lepoti

Bez sumnje, Monika Beluči je sinonim za žensku lepotu.

Intervju

Olga Ly for Grazia - exclusive interview

Interview with the CEO & Founder of MagModel agency.

U fokusu

Zašto je Willov House najmoderniji ekološki hotel u pustinji

Novo mesto za povlačenje i opuštanje sa najbližima.

U fokusu

Kajli Džener je pokazala kako izgledaju kancelarije njene kompanije

Kajli Džener nije uzalud najmlađa milijarderka u istoriji.

U fokusu

Prve fotografije sa venčanja tenisera Rafaela Nadala

Teniser Rafael Nadal, 19. oktobra oženio je svoju dugogodišnju partnerku Mariju Fransisku Pereljo.

U fokusu

Trospratna gradska kuća na Menhetnu za 2,75 miliona dolara: poseta Karli Klos

Zavirili smo u elegantnu gradsku kuću modela Karli Klos.

Intervju

Intervju: Bred Pit – Pogled u sebe

Otkriva nam koliko je važno duboko zaroniti u svoju dušu, suočiti se sa sobom, kako za ulogu, tako i privatno, i ističe da muškarci odrastaju sa idejom da moraju uvek da budu snažn...

U fokusu

CLIO, moj verni pratilac

„Ah, žena za volanom“... sigurno ste i vi nekad bile predmet ovog opšte poznatog stereotipa na Balkanu, kada vas muškarci zaobilaze na putu i popreko gledaju, osuđujući vaš stil vo...