grazia

U fokusu

Suzan Kempbel i Accademia del Lusso

Suzan Kempbel, direktor Global Marketinga, osnivač Yours Colours-a i pronalazač patentirane Cromoestetica Colour Analysis Fans na pet jezika, potvrđeni je stručnjak za imidž i autoritet u oblasti boje:

Boja ima snažan uticaj u imidžu i psihologiji forme i stila, shvaćena kao imidž proizvoda a takođe i osobe.

Korišćene boje u pakovanjima i reklamnom materijalu za prodajna mesta, igraju važnu ulogu u našem odabiru pri kupovini. Boja ostavlja snažan utisak u našim životima. Zaustavimo se na trenutak i razmislimo koliko na naše raspoloženje utiče boja neba kada se probudimo, ili način na koji koristimo boje da bismo opisali naše emocije „zelen od zavisti, crno pred očima, itd“.

Suzanina prošlost je bogata, budući da je provela više od 30 godina baveći se međunarodnim marketingom kao i u oblasti imidža i komunikacije. Karijeru je izgradila u Velikoj Britaniji, Belgiji, SAD, Kanadi, a već više godina ima sopstvenu firmu u Italiji, svetskom modnom centru.

Specijalizovala se za odnose sa javnošču, marketing i komunikaciju, kreiranje imidža i poslovnog izgleda, a poslednjih godina postaje i instruktor i mentor.

Radeći sa najvećim međunarodnim kompanijama, Suzan je probudila emocije frizera, kozmetičara i njihovih klijenata u celom svetu. Koji god projekat koji je u toku, privatni ili javni, Suzan objašnjava važnost predstavljanja Marke, Usluge ili Lične pojave, Ponašanje i Komunikaciju zaposlenih, sve to u cilju dostizanja maksimalnih ličnih vrednosti a takođe i svakodnevne  ravnoteže  u životu i poslu. Telesno i psihološko blagostanje je ključno za odličan performans, u svakom smislu. Ne postoje dve iste individue, kao ni organizacije. Uz ličnog ili poslovnog mentora, ustanovljavaju se zajednički ciljevi i planovi. Bilo da se radi o ličnom ili poslovnom imidžu, kurs poprima oblik „individualnog“ predavanja, uz interaktivne projekte i konferencijske prezentacije.

Tokom svoje karijere u marketingu, Suzan se specijalizovala u lansiranju mnogih brendova, proizvoda i usluga, koji su uvek razvijani principom podsticanja emotivnog doživljaja koji stvara poverenje. Suzan od milja naziva te brendove „LOVEBRANDS“ . Lovebrands i Loveservices ostaju u našoj svesti ali osvajaju srce i dušu, u potpunosti ignorišući pojam o samoj prodaji, već vodeći računa o razumevanju i sklapanju međusobnih odnosa, radi dostizanja poverenja i lojalnosti.

Lovebrands i Loveservices su zasnovani na objektivnom i emotivnom principu o pridobijanju klijenta.

Suzan Kempbel je posvetila više od 20 godina konsultovanju o imidžu, obrazujući se u Velikoj Britaniji, Sad i Kanadi, a sa strastvenim zalaganjem, po kom je poznata, proučavala je lični imidž i njegov značaj kako za muškarce tako i za žene, od privatnog do poslovnog sektora. Sledeći istraživanja i primenjujući iskustvo, Suzan je razvila poseban pristup poslovanju, a zajedno sa grupom visko stručnih instruktora, u mogućnosti je da drži kurseve i predaje o tajnama ove nove profesije: Image Consulting.

Suzan u Barseloni sa grupom MEĐUNARODNIH KONSULTANATA ZA IMIDŽ koji su pružali usluge konsultovanja „one to one“ za više od stotinu direktora raznih kompanija: francuskih, italijanskih, španskih, nemačkih i engleskih, prilikom godišnje konferencije Prodaja i Marketing grupe PROCTER&GAMBLE.

Pročitajte još

Povezane teme

Intervju

Razgovarali smo sa Janom Dačović o digitalnom detoksu, omiljenim gedžetima i prevazilaženju kreativnih blokada

Jana Dačović je jedno od najpoznatijih lica na domaćoj online sceni koje i nakon sedam godina pratimo sa istim interesovanjem.

U fokusu

Megan snima seriju, Hari piše knjigu – evo kako izgleda život nakon izlaska iz kraljevske porodice

Nakon što su se zvanično udaljili od kraljevske porodice, Megan i Hari su osnovali neprofitnu humanitarnu organizaciju Arčvel, kao i istoimenu produkcijsku kompaniju.

U fokusu

Rajan Rejnolds otkrio kako je osvojio Blejk Lajvli - i sada nam je jasno zašto su najomiljeniji par Holivuda!

Iako Blejk ne može da veruje da je i dalje udata za Rajana, činjenica je da svi obožavaju ovaj šarmantan par.

U fokusu

Od 2001. do danas: Evo kako se razvijao odnos Dženifer Lopez i Bena Afleka

"Bennifer" na neki način traje već 20 godina - i nadamo se da ćemo ovoga puta svi dobiti srećan kraj!

U fokusu

Natalija Vodjanova: Najplaćeniji model na svetu je nova ambasadorka Ujedinjenih nacija!

Nova ambasadorka Ujedinjenih nacija je najplaćeniji model na svetu, što nema veze sa suprugom koji je modni milijarder. Jer, lepa Ruskinja zna kako izgleda beda i rado pomaže drugi...

U fokusu

Princ Hari i Megan Markl: Kako se vremenom menjao njihov govor tela i šta to znači za njihov odnos?

Princ Hari i Megan Markl su jedan od najomiljenijih parova današnjice, a tokom višegodišnje ljubavi, njihov odnos se menjao na različite načine. Da li su i dalje savršen par ili ip...

U fokusu

Udala se Gven Stefani!

Pevačica je izgovorila "sudbonosno da" svom partneru Blejku Šeltonu.

U fokusu

Džulija Roberts objavila preslatku fotografiju sa suprugom Danijelom Moderom povodom 19. godišnjice braka

Glumica retko kada objavljuje fotografije sa svojim suprugom, ali godišnjica braka je odličan povod da obraduje svoje fanove na ovaj način.

U fokusu

Stopama Megan i Harija: Kejt Midlton i princ Vilijam se sele iz Londona

Izgleda da će još jedan kraljevski par napustiti Palatu. Istina, ovaj put nije sve tako dramatično.

Intervju

Jean-Marc Mondelet - Modni vizionar

Umetnički direktor i producent, Jean-Marc Mondelet daje doprinos mnogim modnim časopisima (Harper’s BAZAAR, Vogue, ELLE), gde se i dalje ističe kroz prepoznatljivu estetiku.

Intervju

Sabina Jakubowicz - Devojka koja zna

Sabina Jakubowicz je poznati model i influencer. Njene fotografije pojavile su se na naslovnicama prestižnih modnih časopisa, uključujući „Harper's Bazaar“ , „Vogue“, „Elle“ i „Nu...

Intervju

Angelika Gribova - Diva plavih očiju

Angelika Gribova ima 24 godine a već je postala svetski poznat model. U intervjuu za Grazia.rs, razgovarali smo o njenim počecima, novoj knjizi i planovima za budućnost.

U fokusu

Kanje Vest i Irina Šajk - novi slavni par o kojem svi pričaju

Muzičar je rođendan proslavio u Francuskoj u društvu ruske manekenke.

U fokusu

Megan Markl i princ Hari su postali roditelji po drugi put

Njihova ćerka Lilibet Dajana rođena je u petak, 4. juna, prema predstavniku para.