U fokusu

Uzbuđenje pred nastup na Olimpijadi

Viktorija Bekam, neposredno pre izlaska na binu na ceromoniji zatvaranja Letnjih olimpijskih igara u Londonu, bila je najnervoznija od svih članica grupe Spice girls i zbog prevelike treme imala panični napad. U trenucima prevelike nervoze popularnoj Poš najviše je pomogla Ema Banton koja joj je rečima i zagrljajem olakšala izlazak pred publiku. 

"Bila sam u taksiju sa Emom pre početka nastupa i neposredno pre izlaska na binu, morala sam da izađem iz auta. Bila sam toliko nervozna. Osećala sam mučninu, a Ema je u tim trenucima bila predivna prema meni. Iskreno, tako i znate ko vam je pravi prijatelj. Da nije bilo nje, ne bih nastupila" -izjavila je Viktorija u emsiiji "Heart FM", čiji je domaćin upravo njena prijateljica, Ema Banton. 

Nastup na zatvaranju Olimpijskih igara bio je prvi posle četvorogodišnje pauze, pa nimalo ne čudi otkud toliko uzbuđenje najpopularnije članice benda. Da je karijera pevačice prevelika obaveza za Viktoriju Bekam pokazuje i podatak da Poš, uprkos prevelikoj želji Mel Si i ostalih članica grupe da se one ponovo okupe i naprave veliku turneju, tu ponudu uporno odbija. Kao razloge svoje odluke, ona navodi preveliki broj obaveza koji ima kao majka četvoro dece i kao modna dizajnerka.

Povezane teme

Intervju

Intervju - Hamilton Linda

Pitajte reditelja Tima Milera šta je nedostajalo svim nastavcima Terminatora koji su snimljeni nakon revolucionarnog T2: Sudnji dan, 1991. godine i reći će vam - Sara Konor.

U fokusu

Blago Kariba

Hotel Barrière Le Carl Gustaf St–Barth ima 23 sobe i apartmana koji su smešteni u vikendicama, potkrovljima i vilama sa privatnim bazenom.

U fokusu

Monika Belulči – citati o muškarcima i lepoti

Bez sumnje, Monika Beluči je sinonim za žensku lepotu.

Intervju

Olga Ly for Grazia - exclusive interview

Interview with the CEO & Founder of MagModel agency.

U fokusu

Zašto je Willov House najmoderniji ekološki hotel u pustinji

Novo mesto za povlačenje i opuštanje sa najbližima.

U fokusu

Kajli Džener je pokazala kako izgledaju kancelarije njene kompanije

Kajli Džener nije uzalud najmlađa milijarderka u istoriji.

U fokusu

Prve fotografije sa venčanja tenisera Rafaela Nadala

Teniser Rafael Nadal, 19. oktobra oženio je svoju dugogodišnju partnerku Mariju Fransisku Pereljo.

U fokusu

Trospratna gradska kuća na Menhetnu za 2,75 miliona dolara: poseta Karli Klos

Zavirili smo u elegantnu gradsku kuću modela Karli Klos.

Intervju

Intervju: Bred Pit – Pogled u sebe

Otkriva nam koliko je važno duboko zaroniti u svoju dušu, suočiti se sa sobom, kako za ulogu, tako i privatno, i ističe da muškarci odrastaju sa idejom da moraju uvek da budu snažn...