U fokusu

Zašto je Elounda najbolje mesto za odmor na plaži u Grčkoj

I možda u celoj Evropi!

U Grčkoj postoji sve: sunce, more, neverovatna istorija, kuhinja i plaže potpuno čarobne, koje ne želite da napustite na kraju dana, ali i one koje mogu razočarati. Ali ove poslednje nemaju šanse, ako se odmah odlučite za odmor u tihoj luci Elounda.

Istorija Krita je tipična: tokom proteklih 30 godina, zahvaljujući vlasnicima hotela Elounda SA Hotels & Resorts Spirosa i Eliana Kokotosa, ribarsko selo je postalo moderno odmaralište. Otvoren 1982. godine, hotel Elounda Mare je bio prvi hotel na Mediteranu, gde je svaki bungalov imao odvojeni bazen. Ovaj koncept privatnog odmora uskoro je postao norma za stalne goste ostrva. Porodica se tu nije zaustavila, stekla je nova zemljišta i proširila svoj portfolio. Godine 2002, par je otvorio Elounda Peninsula All Suite Hotel - hotel koji nudi isključivo apartmane s pogledom na more i privatnim bazenima.

On je s pravom smatran liderom na celom grčkom hotelskom tržištu: apartmani imaju udoban spa centar sa saunom i hamamom, bioskop, vinski podrum, gastronomski restoran Calipso, teniske terene, Kids Ark klub i kompleks sportova na vodi. Njegova glavna prednost je, bez preterivanja, najbolja plaža na ostrvu. Pre nove sezone, porodica Kokotos se obratila dizajnerskom birou WATG za pomoć u realizaciji svog starog sna - da naprave najveći obalni bazen na Kritu. Projekat je komplikovan ne samo zbog svoje veličine (svi uglovi su izglađeni, kontura bazena se kreće oko drveća u blizini), već i zbog infrastrukture, koja takođe odgovara obimu ideje: biće hidromasažna zona, povoljno smeštene ležaljke, široke stepenice za ugodan ulaz, grejanje i odvojeni dečji bazen s toplom vodom.

Ako želite potpunu privatnost, Spiros i Eliana Kokotos imaju još jedan uspešan projekat - kompleks Elounda Peninsula Diamond Residences. To su rezidencije na teritoriji hotela na samoj obali, koje se mogu iznajmiti ili čak kupiti. Sve su različite po veličini i pogodne su za različita preduzeća. Svaka je opremljena vlastitim bazenom i ima plažu za ličnu upotrebu.

foto:bazaar.ru

Povezane teme

U fokusu

Pariz s juga planete

Srce Buenos Ajresa krase grandiozna stara zdanja koja su građena u Evropi, a onda, kamen po kamen preneta i sastavljena u prestonici Argentine.

Intervju

Intervju - Hamilton Linda

Pitajte reditelja Tima Milera šta je nedostajalo svim nastavcima Terminatora koji su snimljeni nakon revolucionarnog T2: Sudnji dan, 1991. godine i reći će vam - Sara Konor.

U fokusu

Blago Kariba

Hotel Barrière Le Carl Gustaf St–Barth ima 23 sobe i apartmana koji su smešteni u vikendicama, potkrovljima i vilama sa privatnim bazenom.

U fokusu

Monika Belulči – citati o muškarcima i lepoti

Bez sumnje, Monika Beluči je sinonim za žensku lepotu.

Intervju

Olga Ly for Grazia - exclusive interview

Interview with the CEO & Founder of MagModel agency.

U fokusu

Zašto je Willov House najmoderniji ekološki hotel u pustinji

Novo mesto za povlačenje i opuštanje sa najbližima.

U fokusu

Kajli Džener je pokazala kako izgledaju kancelarije njene kompanije

Kajli Džener nije uzalud najmlađa milijarderka u istoriji.

U fokusu

Prve fotografije sa venčanja tenisera Rafaela Nadala

Teniser Rafael Nadal, 19. oktobra oženio je svoju dugogodišnju partnerku Mariju Fransisku Pereljo.

U fokusu

Trospratna gradska kuća na Menhetnu za 2,75 miliona dolara: poseta Karli Klos

Zavirili smo u elegantnu gradsku kuću modela Karli Klos.

Intervju

Intervju: Bred Pit – Pogled u sebe

Otkriva nam koliko je važno duboko zaroniti u svoju dušu, suočiti se sa sobom, kako za ulogu, tako i privatno, i ističe da muškarci odrastaju sa idejom da moraju uvek da budu snažn...