U fokusu

Zašto je Willov House najmoderniji ekološki hotel u pustinji

Novo mesto za povlačenje i opuštanje sa najbližima.

Ako tražite hotel daleko od civilizacije, pogledajte Willov House, izgrađen deset kilometara od nacionalnog parka Big Bend.

Ispred planinskog dela Chisos podignuto je 12 kuća, a sve je dizajnirano tako da se savršeno uklopi sa prirodnim okruženjem. Minimalističke sobe sa pustinjskim pogledom, betonskim zidovima i glinenom keramikom i kamenim podovima su temelj ovog sklada koji je postavila osnivačica Willov House - Lauren Verner.

Ako ste već ubacili svoje kofere u sklonište puno dizajnerskog nameštaja, zaboravite na sve i divite se zvezdanom nebu i prekrasnim pogledima. Za večeru bi trebalo da stignete do obližnjih restorana, prema mestu Willov House, u radijusu od pet kilometara ima ih nekoliko. Ako želite da kuvate, glavna zgrada ima potpuno opremljenu kuhinju. U ovom drugom slučaju sva jela bi trebalo da budu prebačena na svež vazduh i okupljena za zajedničkim stolom postavljenim usred pustinje. Ako se odlučite za istraživanje okoline, Willov House ima vodiče i ideje za obližnje destinacije, mada se na teritoriji takođe mogu pojaviti divlje životinje.

O energetskoj efikasnosti i očuvanju životne netaknute sredine ovde brine ni manje ni više nego stil, topla i modernistička atmosfera koja izgleda kao da je prikazana na slikama Džordžija O'Kifa. Cene za jednu noć počinju od 200 dolara.

foto:Vogue.ru

Povezane teme

U fokusu

Pariz s juga planete

Srce Buenos Ajresa krase grandiozna stara zdanja koja su građena u Evropi, a onda, kamen po kamen preneta i sastavljena u prestonici Argentine.

Intervju

Intervju - Hamilton Linda

Pitajte reditelja Tima Milera šta je nedostajalo svim nastavcima Terminatora koji su snimljeni nakon revolucionarnog T2: Sudnji dan, 1991. godine i reći će vam - Sara Konor.

U fokusu

Blago Kariba

Hotel Barrière Le Carl Gustaf St–Barth ima 23 sobe i apartmana koji su smešteni u vikendicama, potkrovljima i vilama sa privatnim bazenom.

U fokusu

Monika Belulči – citati o muškarcima i lepoti

Bez sumnje, Monika Beluči je sinonim za žensku lepotu.

Intervju

Olga Ly for Grazia - exclusive interview

Interview with the CEO & Founder of MagModel agency.

U fokusu

Kajli Džener je pokazala kako izgledaju kancelarije njene kompanije

Kajli Džener nije uzalud najmlađa milijarderka u istoriji.

U fokusu

Prve fotografije sa venčanja tenisera Rafaela Nadala

Teniser Rafael Nadal, 19. oktobra oženio je svoju dugogodišnju partnerku Mariju Fransisku Pereljo.

U fokusu

Trospratna gradska kuća na Menhetnu za 2,75 miliona dolara: poseta Karli Klos

Zavirili smo u elegantnu gradsku kuću modela Karli Klos.

Intervju

Intervju: Bred Pit – Pogled u sebe

Otkriva nam koliko je važno duboko zaroniti u svoju dušu, suočiti se sa sobom, kako za ulogu, tako i privatno, i ističe da muškarci odrastaju sa idejom da moraju uvek da budu snažn...