grazia

Zodijak

Astro prognoze: Kako će mladi Mesec uticati na tvoj horoskopski znak?

Pripremi se za talas nove, uzbudljive energije koju donosi mladi Mesec u znaku Raka koji nas očekuje 10. jula. Evo kako će on uticati na tvoj horoskopski znak:

Ovan

Pripremi se za nove početke! U ovom periodu tvoja energija će biti usmerena isključivo na pitanja tvoje duše, na sasvim privatne stvari koje ćeš želeti da rešiš i najzad promeniš. Samo napred! Ipak, ne zaboravi da na ovom putu ostaneš čvrsto nogama na zemlji i da je tvoja mirna luka zapravo tvoj dom - tamo ćeš uvek pronaći utehu i potrebnu podršku.

Bik

Tvoje komunikacione veštine biće znatno unapređene tokom ovog perioda što može da znači samo jedno - dobićeš sve što poželiš! Samo je potrebno da se otvoriš i slobodno podeliš svoje ideje koje ti intuitivno padaju na pamet, bez straha od osude ili odbijanja. To se sada neće desiti - ljudi oko tebe prosto žele da te čuju! 

Blizanci

Najzad nećeš morati da brineš o finansijama jer energija mladog Meseca pozitivno utiče na tvoju kuću novca. Najbolja stvar od svega je to što su pozitivne promene i novi počeci na polju finansija sada tu da ostanu i donesu mnogo dugoročnije efekte. 

Rak

Ovo je tvoja sezona i tokom narednog perioda možeš da očekuješ mnoštvo ličnih transformacija, ali i moćnih, divnih dešavanja. Lični rast i rad na sebi biće u fokusu, ali nikako nemoj zaboraviti i ljubav prema sebi. Samo hrabro napred - u ostvarivanje svojih želja i potreba. 

Lav

Sve na čemu si do sada radila isplatiće se na više nivoa. Najzad prestaje period briga i počinje period opuštanja i uživanja. Ovde je jedino važno da ne dozvoliš sebi da zanemariš svoje potrebe, što znači - stavi sebe na prvo mesto, bez griže savesti!

Devica

Energija mladog Meseca u znaku Raka podstiče te da izađeš iz svoje zone komfora i samouvereno se "baciš" u socijalizaciju, izlaske i druženja. Javi se prijateljima sa kojima si izgubila kontakt - sada je odličan trenutak da obnoviš svoja prijateljstva i aktiviraš se na ovom polju što može doneti samo dobre stvari. 

Vaga

Najveće promene ćeš osetiti na polju karijere koja ima tendenciju da dostigne nivoe za koje si mislila da nije moguće dosegnuti ih. S obzirom na to da na posao uvek gledaš emotivno, obavezno prati svoju intuiciju - postupaj onako kako osećaš da treba i nećeš pogrešiti. 

Škorpija

Ukoliko si prethodnih dana razmišljala o tome šta bi mogla da radiš sa sobom, a da to bude korisno i svrsishodno, iskoristi ovaj period da se posvetiš duhovnom putovanju. Joga, meditacija i slične prakse trebalo bi da postanu tvoja svakodnevica, a ovakva briga o sebi doneće ti preko potreban mir. 

Strelac

I ti ćeš iskoristiti ovaj period  da radiš na sebi, a to će se najviše ogledati u po prvi put ustanovljenoj praksi - postavljanju granica. Nije da više ne želiš da se daješ drugima - ovoga puta želiš da se daš i sebi i to je sasvim u redu, tako i treba da postupiš!

Jarac

Sezona Raka uvek stavlja fokus na emocije, a ti ćeš to naročito osetiti. Dok će slobodni pripadnici znaka moći da pronađu idealnog partnera, oni zauzeti će takođe iskusiti promene, a da li će to biti kraj ili novi početak - znaćeš sama!

Vodolija

Period pred tobom treba da iskoristiš za unapređenje svojih dnevnih rutina i rada na sebi. Osluškuj svoje telo i primeti porukle koje ti ono šalje - vreme je za odmor i promenu prioriteta! 

Ribe

Primetićeš nalet neopisive kreativnosti koju bi zaista trebalo da iskoristiš! Ideje koje ti skoro pa dolaze u snove upotrebi kako bi promenila nešto u svojoj svakodnevici što te umara već duže vreme. Poslovno ili privatno, oblast nije važna, važno je unaprediti sve što te muči ili sputava. Sada je odlična prilika za to!

Fotografije: Unsplash

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Nedeljni horoskop od 16. do 22. maja

Početak nedelje doneće vam osećaj osetljivost i ranjivosti.

Zodijak

Vikend horoskop od 13. do 15. maja

Povoljan je period za organizovanje putovanja...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 9. do 15. maja

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za nedelju kada Merkur ponovo kreće retrogradno.

Zodijak

Šta retrogradni Merkur donosi vašem horoskopskom znaku?

Merkur će se kretati retrogradno od 10. maja do 3. juna.

Zodijak

Vikend horoskop od 6. do 8. maja

Ostavite brige kod kuće i dobro napunite svoje energetske rezerve.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 02. do 09. maja

Možete imati poteškoća da prikažete sebe u najboljem svetlu ove nedelje.

Zodijak

Mesečni horskop za MAJ 2022.

U ovom periodu će se postaviti i pitanje balansa između zavisnosti i nezavisnosti od drugih.

Zodijak

Vikend horoskop od 29. aprila do 02. maja

Nešto u šta ste bili sto posto sigurni vam sada može izgledati potpuno drugačije.

Zodijak

Solarna eklipsa 30. aprila najviše će uticati na ova 4 znaka

Energija solarne eklipse izuzetno je moćna i najčešće se odnosi na način na koji posmatramo sebe.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 25. aprila do 1. maja

Dostizanje duševnog mira ono što će vam pomoći da se pripremite za aktivan kraj proleća i početak leta.

Zodijak

Vikend horoskop od 22. do 24. aprila

Udovoljite sebi, jer nije uvek neophodno da negde jurite i budete preplavljeni obavezama.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 18. do 24. aprila

Možda ste do sada imali osećaj da tapkate u mestu ili da još niste sigurni kojim putem bi trebalo krenuti, ali se već na početku nedelje stvari pokreću na bolje, u vašu korist.

Zodijak

Vikend horoskop od 15. do 17. aprila

Ovo je vreme za zasluženi odmor, a realizacija planova može da sačeka i sledeću nedelju.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 11. do 17. aprila

Oslobađanje tenzije i stresa je ono što ćete uočiti već početkom ove nedelje.

Zodijak

Vikend horoskop od 8. do 10. aprila

Kada se vratite u realnost nemojte se iznenaditi što su vas svi problemi sačekali na istom mestu gde ste ih ostavili i što se nisu magično sami razrešili.