grazia

Zodijak

Astro prognoze: Kako će mladi Mesec uticati na tvoj horoskopski znak?

Pripremi se za talas nove, uzbudljive energije koju donosi mladi Mesec u znaku Raka koji nas očekuje 10. jula. Evo kako će on uticati na tvoj horoskopski znak:

Ovan

Pripremi se za nove početke! U ovom periodu tvoja energija će biti usmerena isključivo na pitanja tvoje duše, na sasvim privatne stvari koje ćeš želeti da rešiš i najzad promeniš. Samo napred! Ipak, ne zaboravi da na ovom putu ostaneš čvrsto nogama na zemlji i da je tvoja mirna luka zapravo tvoj dom - tamo ćeš uvek pronaći utehu i potrebnu podršku.

Bik

Tvoje komunikacione veštine biće znatno unapređene tokom ovog perioda što može da znači samo jedno - dobićeš sve što poželiš! Samo je potrebno da se otvoriš i slobodno podeliš svoje ideje koje ti intuitivno padaju na pamet, bez straha od osude ili odbijanja. To se sada neće desiti - ljudi oko tebe prosto žele da te čuju! 

Blizanci

Najzad nećeš morati da brineš o finansijama jer energija mladog Meseca pozitivno utiče na tvoju kuću novca. Najbolja stvar od svega je to što su pozitivne promene i novi počeci na polju finansija sada tu da ostanu i donesu mnogo dugoročnije efekte. 

Rak

Ovo je tvoja sezona i tokom narednog perioda možeš da očekuješ mnoštvo ličnih transformacija, ali i moćnih, divnih dešavanja. Lični rast i rad na sebi biće u fokusu, ali nikako nemoj zaboraviti i ljubav prema sebi. Samo hrabro napred - u ostvarivanje svojih želja i potreba. 

Lav

Sve na čemu si do sada radila isplatiće se na više nivoa. Najzad prestaje period briga i počinje period opuštanja i uživanja. Ovde je jedino važno da ne dozvoliš sebi da zanemariš svoje potrebe, što znači - stavi sebe na prvo mesto, bez griže savesti!

Devica

Energija mladog Meseca u znaku Raka podstiče te da izađeš iz svoje zone komfora i samouvereno se "baciš" u socijalizaciju, izlaske i druženja. Javi se prijateljima sa kojima si izgubila kontakt - sada je odličan trenutak da obnoviš svoja prijateljstva i aktiviraš se na ovom polju što može doneti samo dobre stvari. 

Vaga

Najveće promene ćeš osetiti na polju karijere koja ima tendenciju da dostigne nivoe za koje si mislila da nije moguće dosegnuti ih. S obzirom na to da na posao uvek gledaš emotivno, obavezno prati svoju intuiciju - postupaj onako kako osećaš da treba i nećeš pogrešiti. 

Škorpija

Ukoliko si prethodnih dana razmišljala o tome šta bi mogla da radiš sa sobom, a da to bude korisno i svrsishodno, iskoristi ovaj period da se posvetiš duhovnom putovanju. Joga, meditacija i slične prakse trebalo bi da postanu tvoja svakodnevica, a ovakva briga o sebi doneće ti preko potreban mir. 

Strelac

I ti ćeš iskoristiti ovaj period  da radiš na sebi, a to će se najviše ogledati u po prvi put ustanovljenoj praksi - postavljanju granica. Nije da više ne želiš da se daješ drugima - ovoga puta želiš da se daš i sebi i to je sasvim u redu, tako i treba da postupiš!

Jarac

Sezona Raka uvek stavlja fokus na emocije, a ti ćeš to naročito osetiti. Dok će slobodni pripadnici znaka moći da pronađu idealnog partnera, oni zauzeti će takođe iskusiti promene, a da li će to biti kraj ili novi početak - znaćeš sama!

Vodolija

Period pred tobom treba da iskoristiš za unapređenje svojih dnevnih rutina i rada na sebi. Osluškuj svoje telo i primeti porukle koje ti ono šalje - vreme je za odmor i promenu prioriteta! 

Ribe

Primetićeš nalet neopisive kreativnosti koju bi zaista trebalo da iskoristiš! Ideje koje ti skoro pa dolaze u snove upotrebi kako bi promenila nešto u svojoj svakodnevici što te umara već duže vreme. Poslovno ili privatno, oblast nije važna, važno je unaprediti sve što te muči ili sputava. Sada je odlična prilika za to!

Fotografije: Unsplash

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Leto za pamćenje: Šta sezona Lava donosi tvom horoskopskom znaku?

Sezona Lava će trajati sve do 22. avgusta, a po svemu sudeći, pred nama je jako uzbudljiv period!

Zodijak

Svaki dan u nedelji ima svoju vladajuću planetu i da, to može ozbiljno da utiče na tvoj život!

Ponedeljkom vlada Mesec, utorkom Mars, sredom Merkur... Evo kako se to odražava na tvoju svakodnevicu!

Zodijak

Ova 3 horoskopska znaka vole ogovaranje

Bilo da se radi o ponovnom pomirenju Bena Afleka i Dženifer Lopez ili vestima iz komšiluka, oni sve to znaju.

Zodijak

Ovi znaci Zodijaka žele stalnu potvrdu ljubavi u vezi

Svi imamo nesigurnosti, ali ovi znaci su na vrhu liste.

Zodijak

Sa kojim horoskopskim znakovima putovati ako želite da se dobro zabavite

Pet horoskopskih znakova koji postaju najbolji pratioci svih naših putovanja.

Zodijak

5 znakova koje je vrlo teško razumeti

Koliko god se trudili, nećete moći da razumete šta im se dešava u mislima.

Zodijak

Kako se svaki znak zodijaka kreće uz stepenice karijere

Bez obzira da li ste astrološki skeptik ili verujete da zvezde i planete imaju mistične moći, one imaju mnogo toga da kažu o ponašanju i različitim sklonostima u vezi sa svakim ho...

Zodijak

Ovi znaci zodijaka su kinky čak i ako to ne priznaju

Poznato je da neki horoskopski znaci vole sadomazohizam.

Zodijak

Astrološka prognoza za jun 2021. godine za sve horoskopske znake

Otvaramo veo zvezdanih tajni: kako od početka leta uzeti sve najbolje i savladati moguće prepreke.

Zodijak

Znaci zodijaka koji „zauvek“ ostaju mladi

Pet predstavnika Zodijaka, nad kojima vreme nema moć!

Zodijak

Horoskopski znaci koji će svoju ljubav upoznati tokom leta 2021. godine

Ova tri predstavnika astrološkog kruga, prema proračunima astrologa, trebalo bi da dočekaju dolazak leta 2021. sa posebnom strepnjom i nestrpljenjem.

Zodijak

Nemojte se iznenaditi ako vas bude zvao bivši - za sve je kriv retrogradni Merkur!

Najomraženija astrološka pojava vraća u život stare ljubavi