Zodijak

Kako izvući maksimum iz sezone Vodolije?

Želite postići najbolje rezultate u bilo kom poslu? Glavna reč ovog znaka - "saradnja"!

Ako dizajneri ili brendovi sada razmišljaju o saradnji - sa muzičarima, umetnicima ili blogerima - vreme je! Glavna tema ovog vremena je “saradnja”. I ugodni rezultati ove saradnje mogu se posmatrati tokom cele godine. Kako izvući maksimalnu korist iz sezone Vodolije?

Komunicirajte

Vodolija je jedan od socijalnih znakova. Njegov dolazak kao da budi sve nas iz hibernacije radi komunikacije. A ako su, recimo, Blizanci skloni komunikaciji kao nijedan drugi znak, onda je za Vodolije važno imati veliku grupu ljudi ili kompaniju. Ovo je odličan trenutak da se pridružite klubu ili se prijavite za kurseve. Rezervišite najveći sto u restoranu i pozovite svoje prijatelje. Sam rad tokom ovog perioda može dovesti do pogoršanja raspoloženja i čak depresije. Budite u bučnom društvu što je češće moguće. Ne zaboravite da Vodolija podstiče rad mašte, što znači da su kreativne saradnje dobrodošle.

Darežljivost

Druga karakteristika ovog znaka je darežljivost. Vodolije su navikle da dele sve - vreme, novac, brigu - s drugima, i očekuju sličnu reakciju od svih ostalih. U februaru 2019. godine, ova karakteristika znaka može se tumačiti kao "deljenje": deljenje automobila, razmena saveta ... ili, konačno, dobrotvorno poklanjanje odeće koju nećete nositi.

Implementirajte najluđe ideje

Svako od nas definitivno ima jednu ili dve lude ideje koje vam jasno donose zadovoljstvo i sreću, ali su protiv uobičajenog načina života. Uspešan bankar koji je odlučio da postane prvak u bodibildingu? Ili marljiva domaćica koja ima ideju da osnuje svoj rok bend? "Ili sada, ili nikad." Ako sanjate nešto što će promeniti vaš život, period do 18. februara je sjajno vreme da razmislite o njegovoj implementaciji do najsitnijih detalja i izradite plan.

Nemojte skrivati svoja osećanja

Simbol znaka - nosač vode. Metaforički rečeno, predstavnici ovog znaka imaju naviku da zadržavaju osećanja sve dok se čaša ne napuni. U ovom trenutku, potisnute emocije prelivaju se u jedan prasak, iznenadivši sve! Tokom ovog solarnog ciklusa, važno je da redovno pričate o svojim osećanjima, dopustite sebi da plačete i verujete svojim osećanjima prema najbližima. Verujte, sada vam je ovo potrebno više nego ikad.

 foto:elle.ru

 

Povezane teme

Zodijak

Kako astrolozi povezuju trenutni retrogradni Jupiter sa koronavirusom

Još jedna planeta je počela svoje retrogradno kretanje.

Zodijak

Zaštitite svoju ljubav: retrogradna Venera vraća se prvi put nakon dve godine

13. maja, Venera, planeta ljubavi i naklonosti u astrologiji, započela je retrogradno kretanje prvi put nakon dve godine, a njen uticaj biće jak i intenzivan.

Zodijak

Kako će retrogradna Venera uticati na naš lični život

Ako ste trenutno u svađi sa svojim partnerom, može se činiti ironičnim ali treba znati da je retrogradna Venera - za koju se veruje da utiče na naše romantične veze - u aktivnom st...

Zodijak

Šta vaš horoskopski znak traži u drugoj polovini

Astrološki saveti koji će vam pomoći da ne propustite ono što vam je potrebno.

Zodijak

Maj 2020: dobri i loši dani u smislu astrologije

Ovog meseca nas čeka jedan od najsrećnijih perioda u godini. Označite važan datum u kalendaru!

Zodijak

Ispunjenje želja je moguće ako ih pravilno zamislite

Kako da zamislite želju prema vašem horoskopskom znaku da bi se što pre ostvarila?

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od maja 2020

Na ulasku u maj mesec Sunce, Merkur i Uran nalaze se u znaku Bika. Venera je u Blizancima, Mesec u prvoj četvrti u znaku Lava. U znaku Jarca se nalaze retrogradni Pluton i Jupiter,...

Zodijak

Ko su najzanimljivije žene horoskopa i zašto su tako posebne?

Postoje žene koje jednostavno očaravaju gde god da se pojave.

Zodijak

Astrološka prognoza za maj 2020.

Otkrivamo vam koja su iznenađenja poslednjeg prolećnog meseca pripremljena za predstavnike svih znakova zodijaka.

Zodijak

Zašto se prognoze iz horoskopa ne ostvaruju uvek?

Taj tužni osećaj kada otkrijete da zvezde sve lažu!

Zodijak

Seksualna kompatibilnost prema horoskopu

Koji se horoskopski znaci smatraju idealnim seksualnim partnerima?

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od aprila 2020?

Spominjali smo u prethodnim tekstovima varljivo proleće 2020-e godine – a sada ga imamo pred sobom, u punom sjaju. Tri stvari obeležavaju ulazak u april mesec, a samim tim – govore...

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati u martu 2020?

Mart – mesec u kojem zima prelazi u proleće, ali u kojem istovremeno i na nebu dolazi do velikih promena. Neke od njih se dešavaju često, na neke čekamo godinama, a na neke – čak d...

Zodijak

Sve što treba da znate o retrogradnom Merkuru

Opet ste izgubili omiljene sunčane naočare ili ste slučajno obrisali neki važan dokument sa računara?