Zodijak

Karmički avgust: kako se pripremiti za preokret Merkura i šta nas očekuje?

Prvog avgusta Merkur napušta retrogradnu fazu. Zašto je ovo najvažniji period leta?

Avgust je počeo i ovaj će mesec biti jedan od najvažnijih za većinu ljudi. Preživevši složen jul sa brojnim pomračenjima, ulazimo u novu fazu transformacije, kada će Univerzum proveriti svakoga za ispunjenje njegove karmičke misije. Sve je u vezi sa Merkurom (naša komunikacija): planeta koja je retrogradna već nekoliko nedelja usporava, a zatim se vraća u svoj uobičajeni položaj. A to znači da će se u našim životima početi odigravati zanimljive situacije i stvoriće se novi kontakti.

Šta će doneti kraj retrogradnog Merkura?

Od 1. avgusta Univerzum pokreće novi ciklus promena u našem životu, nagoveštaje koje ste mogli osećati tokom pomračenja (2. do 17. jula). Kako se Merkur počinje vraćati iz retrogradnog pokreta, svi procesi - i mentalni i socijalni - usporavaju. To znači da nam mogu smetati razni nesporazumi ne samo ljudi oko nas, već i nas samih. Šta ja želim? Gde dalje? Koji su ciljevi započeti? Svaka osoba ada polako počinje da se povlači u sebe i u svoje unutrašnje dijaloge. Koliko će oni biti efikasni zavisiće, naravno, od naših akcija. Stoga je vredno posvetiti avgust odlučnim koracima prema onome što ste dugo želeli da shvatite. Pored toga, sada je vreme za Lavove, koji tradicionalno pomažu da gledate na probleme i ciljeve s kreativne, životne strane. Zato za mnoge od nas dolazi idealno vreme da se ozbiljno posvetimo hobijima, kao i da posvetimo više vremena romantičnoj strani odnosa.

Pored činjenice da Merkur izlazi iz retrogradne faze, Sunce ulazi u tačnu vezu sa Venerom - planetom ljubavi, novca i lepote. Astrolozi preporučuju da prestanete sa previše ozbiljnim shvatanjem da biste bili lakši i jednostavniji u odnosima sa ljudima. Venera i Sunce nas podstiču da vodimo računa o svom izgledu, nadogradimo garderobu i posvetimo više vremena svojim kreativnim poslovima. Pokušajte da verujete toku i ugodite sebi što je više moguće - do 20. avgusta ne treba biti preozbiljan u svojim finansijama, a takođe kritikovati svoj životni stil. Lavovsko razdoblje favorizuje one koji uživaju u životu i dozvoljavaju to drugima.

 

Povezane teme

Zodijak

Horoskop otkriva: sta mozemo očekivati od jula 2020

Jul bismo slobodno mogli nazvati sudbinskim mesecom jer će u njemu doći do nekih značajnih promena, na poslovnom, emotivnom, životnom planu kod svakog od nas.

Zodijak

Kako retrogradni Merkur utiče na naše telo, energiju i kožu?

Merkur je krenuo retrogradno 18. juna i ovo kretanje će trajati do 12. jula. Postoje li zaista posledice ne samo na odnose, već i na izgled?

Zodijak

Koja će tri znaka zodijaka imati sreće u drugoj polovini 2020. godine?

Prva polovina 2020. godine, za neke ljude je postala zona destruktivnog uragana, za druge je proletela kao da je nije ni bilo.

Zodijak

Kako astrolozi povezuju trenutni retrogradni Jupiter sa koronavirusom

Još jedna planeta je počela svoje retrogradno kretanje.

Zodijak

Zaštitite svoju ljubav: retrogradna Venera vraća se prvi put nakon dve godine

13. maja, Venera, planeta ljubavi i naklonosti u astrologiji, započela je retrogradno kretanje prvi put nakon dve godine, a njen uticaj biće jak i intenzivan.

Zodijak

Kako će retrogradna Venera uticati na naš lični život

Ako ste trenutno u svađi sa svojim partnerom, može se činiti ironičnim ali treba znati da je retrogradna Venera - za koju se veruje da utiče na naše romantične veze - u aktivnom st...

Zodijak

Šta vaš horoskopski znak traži u drugoj polovini

Astrološki saveti koji će vam pomoći da ne propustite ono što vam je potrebno.

Zodijak

Maj 2020: dobri i loši dani u smislu astrologije

Ovog meseca nas čeka jedan od najsrećnijih perioda u godini. Označite važan datum u kalendaru!

Zodijak

Ispunjenje želja je moguće ako ih pravilno zamislite

Kako da zamislite želju prema vašem horoskopskom znaku da bi se što pre ostvarila?

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od maja 2020

Na ulasku u maj mesec Sunce, Merkur i Uran nalaze se u znaku Bika. Venera je u Blizancima, Mesec u prvoj četvrti u znaku Lava. U znaku Jarca se nalaze retrogradni Pluton i Jupiter,...

Zodijak

Ko su najzanimljivije žene horoskopa i zašto su tako posebne?

Postoje žene koje jednostavno očaravaju gde god da se pojave.

Zodijak

Astrološka prognoza za maj 2020.

Otkrivamo vam koja su iznenađenja poslednjeg prolećnog meseca pripremljena za predstavnike svih znakova zodijaka.

Zodijak

Zašto se prognoze iz horoskopa ne ostvaruju uvek?

Taj tužni osećaj kada otkrijete da zvezde sve lažu!

Zodijak

Seksualna kompatibilnost prema horoskopu

Koji se horoskopski znaci smatraju idealnim seksualnim partnerima?