Zodijak

Mesečni horoskop za novembar 2019.godine

Posle presirajućeg oktobra, uplovljavamo u pretposlednji mesec u ovoj godini. Pomalo (ili po malo više) umorni, iscrpljeni – sa nadom gledamo u zvezdano nebo, tražeći odgovore, putokaz ka boljem sutra....Ako je oktobar bio mesec u kojem smo imali utisak da sve stoji, novembar će biti mesec u kojem će se sve kretati. Ići ćemo ka novom, vraćaćemo se ka starom – ma samo da se ide i da se ne stane!

A početkom meseca, sačekuje nas Sunce, retrogradni Merkur i Venera u znaku Škorpije. U Strelcu su Jupiter i Mesec, u Jarcu Saturn i Pluton, u znaku Riba retrogradni Neptun. Retrogradni Uran se nalazi u znaku Bika, a Mars u znaku Vage....

Odmah, prvog novembra – Venera prelazi u znak Strelca. Mučno je i teško bilo putovanje ove planete kroz Škorpiju – borbe za ljubav, finansijsku stabilnost i životnu radost su nas iscrpele. Sada ova nebeska lepotica hita ka Jupiteru, šireći radost i optimizam. Pa i ako je to preterani optimizam – šta fali! Bolje da sa osmehom idemo kroz dan nego da mračimo, zar ne?

12-og novembra imamo pun Mesec u znaku Bika. Pošto je Mesec u istom znaku sa Uranom, mirnom aspektu sa Saturnom a u opoziciji prema retrogradnom Merkuru (i Suncu, naravno) – svakako je da možemo očekivati nervozu, izbrzanost i ishitrenost, reči koje „beže“ od nas, pogotovo ako smo ih dugo čuvali u sebi...Finansije dolaze u fokus, a isto tako treba voditi računa kome se otvaramo i pričamo o svojim planovima. Ovi dani su dobri za naplatu potraživanja, a takođe – i da počnemo da zarađujemo na konto poslova koje smo u prethodnom periodu pokrenuli. Emotivno – ne budite brzi u odlukama, iako možete biti iznenađeni neprijatno nekim informacijama.

19-og novembra Mars ulazi u svoje sedište, znak Škorpije. S pozitivne strane – dobićemo na odlučnosti i borbenosti, na strasti, izdržljivosti. S negativne – biće pojačana ljubomora, posesivnost, osvetoljubivost, isključivost. Igraćemo na sve ili ništa i neće postojati druga opcija sem pobede.

20-og novembra Merkur kreće direktnim hodom u znaku Škorpije. Njegov retrogradni hod od kraja oktobra pa do sada izneo je prošlost na dnevni red, vratio nas da završimo mnogo toga što je ostalo otvoreno. Imali smo priliku da ispravimo propušteno, a sada nam ostaje da vidimo rezultate svega.

22-og Sunce prelazi u znak Strelca. Jedno kratko vreme u ovom znaku će biti i Jupiter i Venera....Blago Strelčevima – sva svetla reflektora su sada usmerena na njih! Koristite ove dane na najbolji način i ne zaboravite – Jupiter je u vašem znaku još samo malo! Već početkom sledećeg meseca, tačnije – drugog decembra seli se kod komšija, Jarčeva! Vi ste još uvek u fokusu i sa ovim aspektima – sve vam se daje na tacni....vaše je samo da iskoristite prilike koje vam se nude! Ne budite lenji – jer kombinacija Jupitera i Venere ume da uljuljka, olenji, da donese prepuštanje uživanjima....Sa pozitivne strane, ova kombinacija planeta označava pravu, veliku priliku – bilo ljubav, posao ili nešto drugo – grabite je!

26-og Venera prelazi u znak Jarca. Vreme je za trajne ljubavi, za finansijsku stabilnost, za sve ono što vremenom postaje sve intezivnije, snažnije, bolje. Odmah sledećeg dana čeka nas i mlad Mesec u Strelcu. Da dodatno ulepša ovih poslednjih par novembarskih dana.

Ovo je mesec dobrih prilika. Neke će nam se pružiti na dlanu, oko nekih ćemo morati da se pomučimo. No, sve ono u šta uložimo trud – vratiće nam se, i to dvostruko! Budite dobro i neka vam je sa srećom!!!

Povezane teme

Zodijak

Horoskop otkriva: sta mozemo očekivati od jula 2020

Jul bismo slobodno mogli nazvati sudbinskim mesecom jer će u njemu doći do nekih značajnih promena, na poslovnom, emotivnom, životnom planu kod svakog od nas.

Zodijak

Kako retrogradni Merkur utiče na naše telo, energiju i kožu?

Merkur je krenuo retrogradno 18. juna i ovo kretanje će trajati do 12. jula. Postoje li zaista posledice ne samo na odnose, već i na izgled?

Zodijak

Koja će tri znaka zodijaka imati sreće u drugoj polovini 2020. godine?

Prva polovina 2020. godine, za neke ljude je postala zona destruktivnog uragana, za druge je proletela kao da je nije ni bilo.

Zodijak

Kako astrolozi povezuju trenutni retrogradni Jupiter sa koronavirusom

Još jedna planeta je počela svoje retrogradno kretanje.

Zodijak

Zaštitite svoju ljubav: retrogradna Venera vraća se prvi put nakon dve godine

13. maja, Venera, planeta ljubavi i naklonosti u astrologiji, započela je retrogradno kretanje prvi put nakon dve godine, a njen uticaj biće jak i intenzivan.

Zodijak

Kako će retrogradna Venera uticati na naš lični život

Ako ste trenutno u svađi sa svojim partnerom, može se činiti ironičnim ali treba znati da je retrogradna Venera - za koju se veruje da utiče na naše romantične veze - u aktivnom st...

Zodijak

Šta vaš horoskopski znak traži u drugoj polovini

Astrološki saveti koji će vam pomoći da ne propustite ono što vam je potrebno.

Zodijak

Maj 2020: dobri i loši dani u smislu astrologije

Ovog meseca nas čeka jedan od najsrećnijih perioda u godini. Označite važan datum u kalendaru!

Zodijak

Ispunjenje želja je moguće ako ih pravilno zamislite

Kako da zamislite želju prema vašem horoskopskom znaku da bi se što pre ostvarila?

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od maja 2020

Na ulasku u maj mesec Sunce, Merkur i Uran nalaze se u znaku Bika. Venera je u Blizancima, Mesec u prvoj četvrti u znaku Lava. U znaku Jarca se nalaze retrogradni Pluton i Jupiter,...

Zodijak

Ko su najzanimljivije žene horoskopa i zašto su tako posebne?

Postoje žene koje jednostavno očaravaju gde god da se pojave.

Zodijak

Astrološka prognoza za maj 2020.

Otkrivamo vam koja su iznenađenja poslednjeg prolećnog meseca pripremljena za predstavnike svih znakova zodijaka.

Zodijak

Zašto se prognoze iz horoskopa ne ostvaruju uvek?

Taj tužni osećaj kada otkrijete da zvezde sve lažu!

Zodijak

Seksualna kompatibilnost prema horoskopu

Koji se horoskopski znaci smatraju idealnim seksualnim partnerima?