Zodijak

Mesečni horoskop za novembar 2019.godine

Posle presirajućeg oktobra, uplovljavamo u pretposlednji mesec u ovoj godini. Pomalo (ili po malo više) umorni, iscrpljeni – sa nadom gledamo u zvezdano nebo, tražeći odgovore, putokaz ka boljem sutra....Ako je oktobar bio mesec u kojem smo imali utisak da sve stoji, novembar će biti mesec u kojem će se sve kretati. Ići ćemo ka novom, vraćaćemo se ka starom – ma samo da se ide i da se ne stane!

A početkom meseca, sačekuje nas Sunce, retrogradni Merkur i Venera u znaku Škorpije. U Strelcu su Jupiter i Mesec, u Jarcu Saturn i Pluton, u znaku Riba retrogradni Neptun. Retrogradni Uran se nalazi u znaku Bika, a Mars u znaku Vage....

Odmah, prvog novembra – Venera prelazi u znak Strelca. Mučno je i teško bilo putovanje ove planete kroz Škorpiju – borbe za ljubav, finansijsku stabilnost i životnu radost su nas iscrpele. Sada ova nebeska lepotica hita ka Jupiteru, šireći radost i optimizam. Pa i ako je to preterani optimizam – šta fali! Bolje da sa osmehom idemo kroz dan nego da mračimo, zar ne?

12-og novembra imamo pun Mesec u znaku Bika. Pošto je Mesec u istom znaku sa Uranom, mirnom aspektu sa Saturnom a u opoziciji prema retrogradnom Merkuru (i Suncu, naravno) – svakako je da možemo očekivati nervozu, izbrzanost i ishitrenost, reči koje „beže“ od nas, pogotovo ako smo ih dugo čuvali u sebi...Finansije dolaze u fokus, a isto tako treba voditi računa kome se otvaramo i pričamo o svojim planovima. Ovi dani su dobri za naplatu potraživanja, a takođe – i da počnemo da zarađujemo na konto poslova koje smo u prethodnom periodu pokrenuli. Emotivno – ne budite brzi u odlukama, iako možete biti iznenađeni neprijatno nekim informacijama.

19-og novembra Mars ulazi u svoje sedište, znak Škorpije. S pozitivne strane – dobićemo na odlučnosti i borbenosti, na strasti, izdržljivosti. S negativne – biće pojačana ljubomora, posesivnost, osvetoljubivost, isključivost. Igraćemo na sve ili ništa i neće postojati druga opcija sem pobede.

20-og novembra Merkur kreće direktnim hodom u znaku Škorpije. Njegov retrogradni hod od kraja oktobra pa do sada izneo je prošlost na dnevni red, vratio nas da završimo mnogo toga što je ostalo otvoreno. Imali smo priliku da ispravimo propušteno, a sada nam ostaje da vidimo rezultate svega.

22-og Sunce prelazi u znak Strelca. Jedno kratko vreme u ovom znaku će biti i Jupiter i Venera....Blago Strelčevima – sva svetla reflektora su sada usmerena na njih! Koristite ove dane na najbolji način i ne zaboravite – Jupiter je u vašem znaku još samo malo! Već početkom sledećeg meseca, tačnije – drugog decembra seli se kod komšija, Jarčeva! Vi ste još uvek u fokusu i sa ovim aspektima – sve vam se daje na tacni....vaše je samo da iskoristite prilike koje vam se nude! Ne budite lenji – jer kombinacija Jupitera i Venere ume da uljuljka, olenji, da donese prepuštanje uživanjima....Sa pozitivne strane, ova kombinacija planeta označava pravu, veliku priliku – bilo ljubav, posao ili nešto drugo – grabite je!

26-og Venera prelazi u znak Jarca. Vreme je za trajne ljubavi, za finansijsku stabilnost, za sve ono što vremenom postaje sve intezivnije, snažnije, bolje. Odmah sledećeg dana čeka nas i mlad Mesec u Strelcu. Da dodatno ulepša ovih poslednjih par novembarskih dana.

Ovo je mesec dobrih prilika. Neke će nam se pružiti na dlanu, oko nekih ćemo morati da se pomučimo. No, sve ono u šta uložimo trud – vratiće nam se, i to dvostruko! Budite dobro i neka vam je sa srećom!!!

Povezane teme

Zodijak

Retrogradni Merkur je završen! Zašto je prerano za radost?

Ne žurite da preuzmite odložene projekte - pokriveni smo „retro senkom“. Ali u celini, disanje postaje malo lakše.

Zodijak

Horoskop za proleće 2021. po horoskopskim znakovima

Proleće 2021. će nam svima dati novu snagu.

Zodijak

Pet horoskopskih znakova koji imaju najjaču intuiciju

Neke ljude je jednostavno nemoguće prevariti!

Zodijak

Horoskop za februar 2021. za Ribe

Ribe u februaru 2021. ne treba nikome ništa da dokazuju.

Zodijak

Tri horoskopska znaka koji će ovog proleća upoznati pravu ljubav

Ukoliko ste sami, budite na oprezu! Proleće 2021. može biti izuzetno romantično za ova tri horoskopska znaka.

Zodijak

Horoskop za februar 2021. za Vodolije

Vodolije će se u februaru 2021. osećati apsolutno opušteno.

Zodijak

Šta februar donosi Jarčevima

Februar će biti bogat događajima i poznanstvima.

Zodijak

Horoskop za Strelca za februar 2021

U februaru ste stabilni, pažljivi, verujete u savršenstvo sveta oko sebe.

Zodijak

Horoskop za Škorpije - februar 2021.

Ovog meseca trudite se da budete stabilni, praktični i odmereni.

Zodijak

Šta su zvezde pripremile za Vage u februaru

Senzualni ste i romantični, lebdite u oblacima i sanjate o divnoj budućnosti.

Zodijak

Šta februar donosi Devicama

Vaš intelekt je vaš štit kojim ćete zaštititi ne samo sebe, već i svoje voljene.

Zodijak

Šta očekuje Lavove tokom februara

Karakterne osobine Lava neće im omogućiti da u februaru ostanu suzdržani i dobroćudni u kritičnim situacijama.

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od februara 2021?

Na ulasku u februar sačekuje nas Sunce u znaku Vodolije, kao i Jupiter, Saturn i retrogradni Merkur. U znaku Riba se nalazi Neptun, u znaku Bika Uran i Mars. Mesec je u znaku Devic...