Zodijak

Mesečni horoskop za novembar 2019.godine

Posle presirajućeg oktobra, uplovljavamo u pretposlednji mesec u ovoj godini. Pomalo (ili po malo više) umorni, iscrpljeni – sa nadom gledamo u zvezdano nebo, tražeći odgovore, putokaz ka boljem sutra....Ako je oktobar bio mesec u kojem smo imali utisak da sve stoji, novembar će biti mesec u kojem će se sve kretati. Ići ćemo ka novom, vraćaćemo se ka starom – ma samo da se ide i da se ne stane!

A početkom meseca, sačekuje nas Sunce, retrogradni Merkur i Venera u znaku Škorpije. U Strelcu su Jupiter i Mesec, u Jarcu Saturn i Pluton, u znaku Riba retrogradni Neptun. Retrogradni Uran se nalazi u znaku Bika, a Mars u znaku Vage....

Odmah, prvog novembra – Venera prelazi u znak Strelca. Mučno je i teško bilo putovanje ove planete kroz Škorpiju – borbe za ljubav, finansijsku stabilnost i životnu radost su nas iscrpele. Sada ova nebeska lepotica hita ka Jupiteru, šireći radost i optimizam. Pa i ako je to preterani optimizam – šta fali! Bolje da sa osmehom idemo kroz dan nego da mračimo, zar ne?

12-og novembra imamo pun Mesec u znaku Bika. Pošto je Mesec u istom znaku sa Uranom, mirnom aspektu sa Saturnom a u opoziciji prema retrogradnom Merkuru (i Suncu, naravno) – svakako je da možemo očekivati nervozu, izbrzanost i ishitrenost, reči koje „beže“ od nas, pogotovo ako smo ih dugo čuvali u sebi...Finansije dolaze u fokus, a isto tako treba voditi računa kome se otvaramo i pričamo o svojim planovima. Ovi dani su dobri za naplatu potraživanja, a takođe – i da počnemo da zarađujemo na konto poslova koje smo u prethodnom periodu pokrenuli. Emotivno – ne budite brzi u odlukama, iako možete biti iznenađeni neprijatno nekim informacijama.

19-og novembra Mars ulazi u svoje sedište, znak Škorpije. S pozitivne strane – dobićemo na odlučnosti i borbenosti, na strasti, izdržljivosti. S negativne – biće pojačana ljubomora, posesivnost, osvetoljubivost, isključivost. Igraćemo na sve ili ništa i neće postojati druga opcija sem pobede.

20-og novembra Merkur kreće direktnim hodom u znaku Škorpije. Njegov retrogradni hod od kraja oktobra pa do sada izneo je prošlost na dnevni red, vratio nas da završimo mnogo toga što je ostalo otvoreno. Imali smo priliku da ispravimo propušteno, a sada nam ostaje da vidimo rezultate svega.

22-og Sunce prelazi u znak Strelca. Jedno kratko vreme u ovom znaku će biti i Jupiter i Venera....Blago Strelčevima – sva svetla reflektora su sada usmerena na njih! Koristite ove dane na najbolji način i ne zaboravite – Jupiter je u vašem znaku još samo malo! Već početkom sledećeg meseca, tačnije – drugog decembra seli se kod komšija, Jarčeva! Vi ste još uvek u fokusu i sa ovim aspektima – sve vam se daje na tacni....vaše je samo da iskoristite prilike koje vam se nude! Ne budite lenji – jer kombinacija Jupitera i Venere ume da uljuljka, olenji, da donese prepuštanje uživanjima....Sa pozitivne strane, ova kombinacija planeta označava pravu, veliku priliku – bilo ljubav, posao ili nešto drugo – grabite je!

26-og Venera prelazi u znak Jarca. Vreme je za trajne ljubavi, za finansijsku stabilnost, za sve ono što vremenom postaje sve intezivnije, snažnije, bolje. Odmah sledećeg dana čeka nas i mlad Mesec u Strelcu. Da dodatno ulepša ovih poslednjih par novembarskih dana.

Ovo je mesec dobrih prilika. Neke će nam se pružiti na dlanu, oko nekih ćemo morati da se pomučimo. No, sve ono u šta uložimo trud – vratiće nam se, i to dvostruko! Budite dobro i neka vam je sa srećom!!!

Povezane teme

Zodijak

Horoskop otkriva; šta možemo očekivati od januara 2020?

U januar mesec nove novcijate 2020-e ulazimo kroz totalnu dominaciju znaka Jarca – u njemu se nalaze Sunce, Merkur, Jupiter, Saturn i Pluton. U znaku Vodolije je Venera, u znaku Ri...

Zodijak

Horoskop otkriva šta možemo očekivati od iduće godine

Saturn, Jupiter i Južni Mesečev čvor u znaku Jarca koji obeležavaju 2020-u govore nam da smo u periodu velikih karmičkih pročišćenja kroz koja ćemo prolaziti na ličnom i globalnom...

Zodijak

Mesečni horoskop za decembar 2019.godine

....još samo malo i sviramo – kraj! Kraj 2019-e godine – nekome je bila nikad lepša, nekome nikad teža, ali u jednom se moramo složiti – zahtevna je bila i jogunasta i nepredvidiva...

Zodijak

Novembar će za ove znake Zodijaka biti najbolji mesec u godini

Čini se da novembar krije prava iznenađenja za ova tri horoskopska znaka.

Zodijak

Za koje horoskopske znake će novembar 2019. biti najgori

Novembar nije omiljeni mesec zbog hladnog vremena, ali ovaj mesec će biti posebno loš nekim znacima horoskopa.

Zodijak

Retrogradni Merkur - šta će doneti svakom horoskopskom znaku u novembru

Otkrivamo vam šta možete očekivati od retrogradnog Merkura i kako izbeći poteškoće u ovom periodu.

Zodijak

Karmički avgust: kako se pripremiti za preokret Merkura i šta nas očekuje?

Prvog avgusta Merkur napušta retrogradnu fazu. Zašto je ovo najvažniji period leta?

Zodijak

Sezona Lava - vreme za narcizam i strast

"Airbag" u poslednjoj nedelji retrogradnog Merkura!

Zodijak

Retrogradni Hiron - šta je ovo?

"Aditiv" za retrogradni Merkur!

Zodijak

Kako pobeći od retrogradnog Merkura u julu 2019?

U naredne tri nedelje budite strpljivi - i pratite naše savete.

Zodijak

Iluzija obmane: kako retrogradni Neptun utiče na naš život?

Ništa nije onako kao što se čini na prvi pogled ...

Zodijak

Dobitna kombinacija: kako Venera u Blizancima utiče na letnju romantiku

Šta se dešava kada se glavna planeta ljubavi sretne na nebu sa najsjajnijim znakom?

Zodijak

Kako vas znak zodijaka sprečava da pronađete pravu ljubav?

Koje karakteristike različitih predstavnika horoskopa sve komplikuju?

Zodijak

12 zvezda koje su rođene u znaku Blizanaca

Počela je sezona Blizanaca. Ova zodijačka sezona će trajati do 21. juna.

Zodijak

Retrogradni Pluton: kako patuljasta planeta utiče na nas od 24. aprila do 3. oktobra

Iako je pre nekoliko godina, Pluton zvanično degradiran kao patuljasta planeta, astrolozi veruju da i dalje igra veliku ulogu kao zaštitnik Škorpije i simbol je transformacije.