Zodijak

Šta očekivati od prvog retrogradnog Merkura u 2019.?

Period od 5. do 28. marta - u punoj borbenoj spremnosti!

Od 5. do 28. marta, neizbežan i krajnje nezgodan događaj - prvi retrogradni Merkur 2019. - preplaviće planetu, donoseći sa sobom tehničke propuste, prekide planova, skrivene planove i sve vrste konfuzije. Ali nije uopšte neophodno dozvoliti da ova astrološka neugodnost uništi prijatne osećaje početka proleća!

"Ako vam je sudbina donela limun, napravite limunadu." Utešno je da sezona saosećajnih Riba, kada svako od nas postane pažljiviji i osetljiviji na probleme drugih, ublažava ovaj udarac. Još jedan uticaj znaka na ovo vreme: tokom Merkura u Ribama - sanjarima neverovatno je teško razlikovati činjenice od fikcije. Fokusirajte se više na intuiciju nego na logiku.

Pripremite se za činjenicu da će se otkriti sve tajne. Najneugodniji po izgledu skeleti će masovno ispasti iz ormara. I to je veoma slično onome kako je prošla godina bila krajem marta - početkom aprila. Zatvorite oči ili "utišajte" sebe, neugodni razgovori neće raditi. U takvim trenucima ne pokušavajte da se izmigoljite i izađete, uvijajući se u novoj grani obmane - budite spremni da govorite.

Merkur je planeta za prenos informacija. Tokom ciklusa Retrograda ne zaboravite unapred da napravite rezervne kopije, zaštitite važne informacije jakom lozinkom i preduzmite posebne mere predostrožnosti prilikom rada sa digitalnim podacima (držite kafu dalje od računara. greške sa prevrnutim čašama i spaljenim datotekama).

Iz opštih preporuka: Merkur ima najveći uticaj na ugovorne odnose, stoga je važno pažljivo razmisliti o tome 20 puta pre nego što odlučimo o novom ugovoru. Ili završite važne pregovore pre nego što ciklus počne, ili sačekajte da se dokumenti potpišu dok se Merkur ne vrati u normalu.

Kako ovaj put koristiti za svoje dobro?

Prvo, malo usporite kretanje života i rutinu, sve dobro analizirajte, napravite “zaustavljanje” i “predah” ako je potrebno, i ne bojte se da napravite bilo kakve promene na putu. Tek tada možemo proći ovaj period uz minimalne gubitke i suze. Drugo, ovo je odličan trenutak da se brinete o sebi! Ako ste odavno odložili neke kozmetičke procedure, sada je za njih veliki trenutak.

                                

 

 

Povezane teme

Zodijak

Horoskop otkriva: sta mozemo očekivati od jula 2020

Jul bismo slobodno mogli nazvati sudbinskim mesecom jer će u njemu doći do nekih značajnih promena, na poslovnom, emotivnom, životnom planu kod svakog od nas.

Zodijak

Kako retrogradni Merkur utiče na naše telo, energiju i kožu?

Merkur je krenuo retrogradno 18. juna i ovo kretanje će trajati do 12. jula. Postoje li zaista posledice ne samo na odnose, već i na izgled?

Zodijak

Koja će tri znaka zodijaka imati sreće u drugoj polovini 2020. godine?

Prva polovina 2020. godine, za neke ljude je postala zona destruktivnog uragana, za druge je proletela kao da je nije ni bilo.

Zodijak

Kako astrolozi povezuju trenutni retrogradni Jupiter sa koronavirusom

Još jedna planeta je počela svoje retrogradno kretanje.

Zodijak

Zaštitite svoju ljubav: retrogradna Venera vraća se prvi put nakon dve godine

13. maja, Venera, planeta ljubavi i naklonosti u astrologiji, započela je retrogradno kretanje prvi put nakon dve godine, a njen uticaj biće jak i intenzivan.

Zodijak

Kako će retrogradna Venera uticati na naš lični život

Ako ste trenutno u svađi sa svojim partnerom, može se činiti ironičnim ali treba znati da je retrogradna Venera - za koju se veruje da utiče na naše romantične veze - u aktivnom st...

Zodijak

Šta vaš horoskopski znak traži u drugoj polovini

Astrološki saveti koji će vam pomoći da ne propustite ono što vam je potrebno.

Zodijak

Maj 2020: dobri i loši dani u smislu astrologije

Ovog meseca nas čeka jedan od najsrećnijih perioda u godini. Označite važan datum u kalendaru!

Zodijak

Ispunjenje želja je moguće ako ih pravilno zamislite

Kako da zamislite želju prema vašem horoskopskom znaku da bi se što pre ostvarila?

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od maja 2020

Na ulasku u maj mesec Sunce, Merkur i Uran nalaze se u znaku Bika. Venera je u Blizancima, Mesec u prvoj četvrti u znaku Lava. U znaku Jarca se nalaze retrogradni Pluton i Jupiter,...

Zodijak

Ko su najzanimljivije žene horoskopa i zašto su tako posebne?

Postoje žene koje jednostavno očaravaju gde god da se pojave.

Zodijak

Astrološka prognoza za maj 2020.

Otkrivamo vam koja su iznenađenja poslednjeg prolećnog meseca pripremljena za predstavnike svih znakova zodijaka.

Zodijak

Zašto se prognoze iz horoskopa ne ostvaruju uvek?

Taj tužni osećaj kada otkrijete da zvezde sve lažu!

Zodijak

Seksualna kompatibilnost prema horoskopu

Koji se horoskopski znaci smatraju idealnim seksualnim partnerima?