grazia

Zodijak

Vikend horoskop od 29. aprila do 02. maja

Nešto u šta ste bili sto posto sigurni vam sada može izgledati potpuno drugačije.

OVAN

Vikend Ovnovima donosi veliko samopouzdanje i veru u ono što rade. Budite obzirni prema kolegama i prijateljima ako očekujete njihovu pomoć ili podršku, ako neko nije trenutno u mogućnosti da vam pomogne, to ne znači da pokušava da vas sabotira ili da vam želi neuspeh.

Dobro obratite pažnju na svoj budžet i bankovni račun u ovom periodu. Ako je neophodno prepustite upravljanje finansijama partneru na par dana, kako ne biste zapali u bespotrebne troškove.

BIK

Bikovi će ovog vikenda biti otvoreni za komunikaciju. Odlična je prilika da razgovarate sa voljenom osobom o nekim stvarima koje vas je do sada možda bilo sramota da pitate. Vaša iskrenost i razumevanje će pomoći drugoj strani da se opusti u razgovoru i otvori vam se više nego do sada.

Pokušajte da budete taktični u razgovoru. Biti iskren i direktan može biti odlična osobina, ali kada su osetljive teme u pitanju potrudite se da ispratite tempo partnera.

BLIZANCI

Nešto u šta ste bili sto posto sigurni vam sada može izgledati potpuno drugačije. Pažljivo sagledajte sve činjenice i posmatrajte stvari iz više uglova pre nego što donesete konačni sud. Nije sramota promeniti mišljenje ako dokazi ukazuju na novo rešenje.

Pokušajte da ovih dana izbegnete pažnju nadređenih, jer lako možete doći u nepriliku zbog nečega što nije vaša krivica. Neprimetno odradite svoj deo posla i nemojte rizikovati ulazak u rasprave.

RAK

Rakovi su ovog vikenda u stanju da sagledaju i najsitnije detalje, što će vas poštedeti pravljenja grešaka. Najbolje bi bilo da za sada svoja zapažanja zadržite za sebe, jer postoji velika šansa da ih drugi protumače kao kritiku na svoj račun.

Krajem vikenda možete doći u situaciju da branite svoje interese. Moguće je da će vas neko optužiti za nešto što niste uradili, ili da ćete upasti u raspravu vezanu za finansije. Ako je moguće odložite razgovor za par dana, kada ćete imati veće šanse za uspeh.

LAV

Mnogi Lavovi će ovog vikenda imati potrebu da se oslobode nepotrebnih stvari u svojim životima. Zapitajte se šta je ono što vas vuče unazad – da li su to stare ideje i prevaziđeni stavovi, ili nešto jednostavnije kao što su iznošena odeća ili istrošeni nameštaj. Krajnje je vreme da se oslobodite ovih stega i nastavite rasterećeno napred.

Praviti planove je lepo i konstruktivno, ali sada je vreme za delanje. Bacite se u akciju i sprovedite svoje ideje u delo.

DEVICA

Device ovog vikenda mogu ići iz krajnosti u krajnost. Sve će vam delovati kao da je ili crno ili belo, levo ili desno – neće biti bilo kakve prilike za kompromis. Ovo vas lako može dovesti u konflikt sa ljudima u okruženju, bile to kolege na poslu ili porodica. Nemojte misliti da ćete moći nekoga da ubedite u nešto, jer to ovih dana neće funkcionisati.

Ako ste nedavno napravili grešku, sada možete doći u situaciju da je ispravite. Budite iskreni i prihvatite odgovornost i osetićete veliko olakšanje.

VAGA

Ovo je period za prikupljanje podataka, a ne za ishitreno donošenje odluka. Pažljivo sakupite što više činjenica i dobro se informišite pre nego što doneste konačni sud. Razgovarajte sa kolegama i prijateljima, biće im drago da vam pomognu savetom.

Nemojte trošiti živce na sitne rasprave i kritike i pokušajte da svoje probleme rešavata taktično i diplomatski. Vaši stavovi možda jesu ispravni, ali budite spremni da će vam doneti i nekoliko neprijatelja.

ŠKORPIJA

Nove informacije će vas ovog vikenda navesti da preispitate svoje mišljenje o nekom događaju ili osobi. Budite fleksibilni i dobro proučite činjenice koje do vas dolaze pre nego što se odlučite na promenu.

Ovo je period za direktno rešavanje problema ili razmirica. Najkraći put je nekada lako prevideti, a sada je vreme da njim i krenete. Budite iskreni i konkretni u svim oblastimam života, od posla do ljubavi, i okolnosti će raditi u vašu korist.

STRELAC

Ako se tvrdoglavo budete držali svojih stavova ovog vikenda možete očekivati samo svađe i konflikte. Bez obzira na to koliko smatrate da ste u pravu, nekada je mudrije popustiti, ili čak pružiti izvinjenje.

Koliko god ovih dana bili produktivni i efikasni, moguće je da ćete se izgubiti u detaljima. Sagledajte širu sliku i napravite listu prioriteta. Malo samodiscipline vas može odvesti daleko, ali ne zaboravite da ostavite i dovoljno vremena i za uživanje.

JARAC

Vaš šarm će ovog vikenda biti neodoljiv i nezaustavljiv. Ljudi iz vašeg okruženja će pažljivo slušati šta imate da im saopštite, bilo to u poslovnoj ili privatnoj sferi. Ako ste razmišljali da nekome predstavite svoju ideju ili da sa nekim stupite u kontakt, sada je idealno vreme za to.

Budite pažljivi da u zanosu priče i emocija slučajno ne uvredite nekoga, ili ne otkrijete nečiju tajnu. Reči će vam dolaziti lako i prirodno, ali setite se i da saslušate drugu stranu.

VODOLIJA

Vodolije će ovog vikenda biti u stanju da prodru do najsitnijih detalja onoga čime odluče da se bave. Ovo vas može odvesti do novih i možda neočekivanih zaključaka, a šta ćete sa njima uraditi odluka je samo na vama. Pogodan je period i za preuređivanje enterijera, bili to stan, vikendica ili automobil.

Budite pažljivi ovih dana u razgovoru sa voljenim osobama. Možda niste u stanju da rešite problem, ali nekoliko pogrešnih reči lako mogu da pogoršaju situaciju.

RIBE

Ovo nije pogodan period za rešavanje sukoba i zato pokušajte da izbegnete bilo kakve rasprave, pogotovo ako su one vezane za novac. Nije ni dobar momenat da započnete razgovor sa nadređenima o povišici. Najbolje bi bilo da se narednih nekoliko dana držite podalje od ovakvih razgovora i sačekate povoljniji trenutak.

Delajte smireno i fokusirajte pažnju na činjenice. Svaki veći upliv emocija vas može odvesti u nesporazum koji lako može prerasti u neprijateljstvo.

Astrolog: Gordana Antić

Foto: Pexels.com

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Vikend horoskop od 20. do 22. maja

Nije loše nekada napraviti pauzu, ali nemojte zaboraviti da problemi neće nestati sami od sebe samo zato što ste rešili da ih neko vreme ignorišete. 

Zodijak

Nedeljni horoskop od 16. do 22. maja

Početak nedelje doneće vam osećaj osetljivost i ranjivosti.

Zodijak

Vikend horoskop od 13. do 15. maja

Povoljan je period za organizovanje putovanja...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 9. do 15. maja

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za nedelju kada Merkur ponovo kreće retrogradno.

Zodijak

Šta retrogradni Merkur donosi vašem horoskopskom znaku?

Merkur će se kretati retrogradno od 10. maja do 3. juna.

Zodijak

Vikend horoskop od 6. do 8. maja

Ostavite brige kod kuće i dobro napunite svoje energetske rezerve.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 02. do 09. maja

Možete imati poteškoća da prikažete sebe u najboljem svetlu ove nedelje.

Zodijak

Mesečni horskop za MAJ 2022.

U ovom periodu će se postaviti i pitanje balansa između zavisnosti i nezavisnosti od drugih.

Zodijak

Solarna eklipsa 30. aprila najviše će uticati na ova 4 znaka

Energija solarne eklipse izuzetno je moćna i najčešće se odnosi na način na koji posmatramo sebe.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 25. aprila do 1. maja

Dostizanje duševnog mira ono što će vam pomoći da se pripremite za aktivan kraj proleća i početak leta.

Zodijak

Vikend horoskop od 22. do 24. aprila

Udovoljite sebi, jer nije uvek neophodno da negde jurite i budete preplavljeni obavezama.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 18. do 24. aprila

Možda ste do sada imali osećaj da tapkate u mestu ili da još niste sigurni kojim putem bi trebalo krenuti, ali se već na početku nedelje stvari pokreću na bolje, u vašu korist.

Zodijak

Vikend horoskop od 15. do 17. aprila

Ovo je vreme za zasluženi odmor, a realizacija planova može da sačeka i sledeću nedelju.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 11. do 17. aprila

Oslobađanje tenzije i stresa je ono što ćete uočiti već početkom ove nedelje.

Zodijak

Vikend horoskop od 8. do 10. aprila

Kada se vratite u realnost nemojte se iznenaditi što su vas svi problemi sačekali na istom mestu gde ste ih ostavili i što se nisu magično sami razrešili.