10 poznatih ličnosti koje su banovane sa dating aplikacija

dating

Poznate ličnosti često koriste dating aplikacije za upoznavanje kako bi pronašle ljubav, baš kao i svi drugi. Međutim, mnogi od njih suočavaju se s neočekivanim preprekama kada pokušavaju da koriste ove platforme. Naime, brojni poznati su doživeli da im nalozi budu izbrisani ili suspendovani, često zbog sumnje da se radi o lažnim profilima. U nastavku, donosimo priče 15 poznatih ličnosti koje su doživele ovu sudbinu i razloge zbog kojih su bili izbačeni sa dating aplikacija.

Zejn Malik

Zejn Malik je 2024. godine rekao za Nylon: “Korišćenje Tindera nije bilo previše uspešno za mene, da budem iskren. Svi su me optuživali za lažno predstavljanje. Kažu: ‘Zašto koristiš slike Zejna Malika?’ Izbacili su me jednom ili dvaput.” Takođe je rekao da je prestao da pokušava da upozna potencijalne partnere online ili uživo. Rekao je: “Zaista sam zadovoljan i srećan što sam sam prvi put u životu.”

Teri Hačer

Tokom gostovanja 2024. godine u emisiji “Getting Grilled with Curtis Stone”, Teri Hačer je rekla: “Probala sam sve, i probala sam najnoviju. Probala sam Hinge… Znaš, mislila sam, reći ću univerzumu da sam otvorena i ranjiva, i stavljam sebe tamo. To sam mislila da će moj gest pridruživanja Hinge aplikaciji biti. I onda su me izbacili.”

Nastavila je: “Pa, mislili su da se pretvaram da sam Teri Hačer. Izvinili su se, i onda sam bila kao, ‘Malo mi je svega dosta.’ Tako da mi je sada svega dosta. Definitivno sam završila sa aplikacijama za upoznavanje, i osećam da ako ikad budem nekoga upoznala, to će biti uživo, ali iskreno, srećna sam. Imam zaista ispunjen život, zaista zauzet život. Imam predivne prijatelje. Znaš, to je u redu. Ne treba mi muškarac. Imam mačku.”

Demi Lovato

Nakon raskida, Demi Lovato je pokušala da reaktivira svoj Raya nalog, ali je bila odbijena. 2020. godine, rekla je za Harper’s Bazaar: “Samo sam ga obrisala iz poštovanja prema osobi s kojom sam bila, zatim smo raskinuli i pokušala sam da se vratim. I rekla sam: ‘Znaš šta? U redu je. Ne treba mi ovo jer mislim da treba da budem sama sada.”

Endi Koen

Endi Koen je 2018. godine rekao u emisiji The Ellen Show: “Na Tinderu sam, i postoji gej aplikacija za upoznavanje na kojoj sam stalno izbačen jer misle da se pretvaram da sam Endi Koen. Kažu: ‘Tvoje fotografije ne ispunjavaju naše smernice.’ I stalno pokušavam. Kažem: ‘Ne, to sam stvarno ja.'”

Međutim, imao je slične probleme na Tinderu. U epizodi Radio Andy iz 2021. godine, rekao je: “Nikada ne proveravam, ali sam na Tinderu, i…izbačen sam sa Tindera jer su ljudi rekli da se pretvaram da sam ja.”

Sem Smit

Gostujući u emisiji “Watch What Happens Live with Andy Cohen” 2020. godine, Sem Smit je rekao: “Pridružio sam se ovoj aplikaciji za upoznavanje zvanoj Hinge u UK, i izbacili su me posle jedne noći jer su mislili da sam prevarant koji se pretvara da sam ja.”

Delivši klip na Twitteru, zvanični Hinge nalog je tvitovao: “Izvini, @SamSmith! Znamo da si previše dobar u opraštanju, ali daj nam drugu šansu da ti nađemo nekoga posebnog (+ @Andy). Verifikovaćemo tvoj profil.”

Šeron Stoun

U sada izbrisanom tvitu iz 2019. godine, Šeron Stoun je rekla: “Prijavila sam se na @bumble aplikaciju za upoznavanje i zatvorili su mi nalog. Neki korisnici su prijavili da ne mogu da budem ja! Hej @bumble, da li je biti ja isključivo? Nemojte me izbaciti iz košnice.”

Zvanični Bumble nalog je odgovorio: “Može postojati samo jedna [Kraljica] Stoun. Izgleda da su naši korisnici mislili da ste previše dobri da bi bili istiniti. Osigurali smo da više nećete biti blokirani. Nadamo se da će svi u našoj zajednici odvojiti trenutak da verifikuju svoje profile. (Catherine Tramell iz Basic Instinct-a danas dobija prolaz!)”

Šeron je odgovorila: “Dragi Bumble, mešate moju iskrenost sa vašom fantazijom. Ovo je medveđa usluga muškarcima i ženama koji koriste @bumble. Ja sam Šeron, ja sam žena. Hvala.”

Pejton List

Pejton List je 2022. godine rekla za Entertainment Tonight: “Prijavila sam se na aplikaciju za upoznavanje i izbacili su me jer su mislili da sam prevarant. Ali to sam bila ja! I rekla sam: ‘O moj Bože, trudim se ovde. Trudim se da upoznam nekoga ko nije iz industrije,'” rekla je.

Ališa Silverston

Ališa Silverston je 2021. godine rekla u emisiji “The Drew Barrymore Show”: “Pre nekoliko godina, pokušala sam da se prijavim na jednu od aplikacija za upoznavanje, i napravila sam lažni profil jer nisam još bila spremna da budem ja. I onda su me izbacili; zabranili su mi.”

Čuvši da su Dru Berimor i Šeron Stoun na aplikacijama za upoznavanje, dala je Ališi “hrabrost” da napravi pravi profil — ali stvari nisu išle dobro. Rekla je: “Pomislila sam, ‘Pa, ako one mogu biti tamo, mogu i ja.’ I onda sam to uradila, i imala sam zakazan sastanak sa nekim. [Ali] dan kada sam ušla da saznam o sastanku [kao] gde ćemo se naći ili bilo šta drugo, [saznala sam da] sam bila izbačena. Jadan čovek. Izbačena sam i kao ja sama.”

Bili Ajhner

Gostujući u emisiji Jimmy Kimmel Live 2019. godine, Bili Ajhner je rekao: “Na Tinderu sam već, recimo, sedam godina, i veoma sam fin. Ne radim ništa nestašno ili čudno, znaš, normalna sam osoba. Oni su me iznenada izbacili. Nisu mi dali objašnjenje. Samo su rekli: ‘Prekršio si uslove korišćenja.’ I ja sam rekao: ‘Samac sam sedam godina; vi ste prekršili uslove korišćenja!’

Logan Pol

Na kraju, u epizodi svog podcasta IMPAULSIVE iz 2023. godine, Logan Paul je rekao: “Pokušao sam tu aplikaciju, Raya, i u roku od 24 sata, dobio sam nekoliko mečeva. I u roku od 24 sata, bio sam izbačen sa aplikacije uz poruku sa korisničkim interfejsom koja je rekla: ‘Prekršili ste smernice zajednice. Zbog ovoga, Raya je odlučila da…’ I to je to. Tako je ovo završilo.”

Rekao je: “Verujem da su me ručno odabrali da budem izbačen i zauvek zabranjen sa njihove platforme. Nisam ništa uradio…”

Foto: Instagram, Profimedia