Horoskop

Dnevni horoskop 24.01.2020. - 25.01.2020.

Autor horoskopa:

VENERA

www.venerasapapilotnom.com

Ovan

Mart 21 - April 19

Danas se u poslovnom segmentu oseća već drugačija energija. Neke situacije su se smirile u velikoj meri, vi ste rasterećeni i možete da malo odahnete. Mlad Mesec u znaku Vodolije uvodi vas u fazu sa pojačanim poslovnim prilikama. 

Bik

April 20 - Maj 20

Našli ste pravi način kako da komunicirate sa nekim osobama u poslovnom okruženju. Vaši napori i trud konačno mogu rezultovati uspehom. Mlad Mesec u polju karijere, pozicije i statusa govori da ulazite u period neočekivanih poslovnih promena. 

Blizanci

Maj 21 - Jun 20

Iz nekih dosta opterećujućih poslovnih problema ste izašli i trudite se da se što pre vradite u normalan modus funkcionisanja. Vreme je da redovnim obavezama posvetite više pažnje. Mlad Mesec u polju stranaca, obrazovanja – govori o tome da ste u periodu kada širite svoju svest ali i svoj uticaj.  

Rak

Jun 21 - Jul 22

Jeste da ste se u prethodnim danima premorili, ali ste vrlo zadovoljni što ste neke situacije uspešno razrešili. Danas vam je potrebno da se okrenete ka lepšim stvarima u životu. Mlad Mesec u polju kriza, promena, dugovanja – uvodi vas u fazu u kojoj ćete rešavati finansijske probleme.  

Lav

Jul 23 - Avgust 22

Kao da je konačno sve došlo na svoje mesto. Jeste da se vi osećate prilično izduvano i iscrpljeno, ali u poslovnom segmentu danas neće biti opterećenja, pa ćete moći da se opustite. Mlad Mesec u polju partnerstava govori da su mnogi Lavovi pred velikim promenama u ovom segmentu. 

Devica

Avgust 23 - Septembar 22

U potpunom ste skladu i sami sa sobom, ali i sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Imate dovoljno smirenosti, strpljenja, ali i odlučnosti da biste svaki razgovor uspešno završili. Mlad Mesec u polju poslovne svakodnevice donosi promene radnog mesta, a nekima čak i preseljenje posla radi. 

Vaga

Septembar 23 - Oktobar 22

Sve u poslovnom segmentu funkcioniše besprekorno. Nadate se da ste konačno završili sa jednim napornim periodom. Ne nadajte se previše. Mlad Mesec u vašem polju ljubavi, kreativnosti uvodi vas u fazu sa pojačanim emotivnim prilikama, ali I u period koji je dobar za pokretanje novih ideja. 

škorpija

Oktobar 23 - Novembar 21

Škorpije će danas rešiti sve probleme lakše nego što su mislile. Pritisak zbog finansija postoji, ali ga lakše hendlujete. Mlad Mesec u vašem polju doma, porodice, privatnih poslova – govori da je pred vama period velikih, iznenadnih promena u ovim segmentima. 

Strelac

Novembar 22 - Decembar 21

Našli ste potreban mir i strpljenje da biste razrešili poslovne nedoumice ili neke situacije koje su bile aktuelne u prethodnim danima. Danas dosta korektan dan. Mlad Mesec u vašem polju dogovora, kretanja, okoline – govori da ulazite u fazu sa više poslovnih šansi i prilika. 

Jarac

Decembar 22 - Januar 19

Posle napetih prethodnih dana, ovaj će vam dan doći kao melem na ranu. Mir, tišina, sve se odvija uglavnom bez problema, a vi imate više nego dovoljno vremena za sebe. Mlad Mesec u vašem polju ličnih vrednosti govori da će u ovom segmentu u narednom periodu doći do jačih promena. 

Vodolija

Januar 20 - Februar 18

Današnji dan je malo zamoran za vas, zato što ćete morati da budete skoncentrisani, a vama su misli trenutno na nekoj drugoj strani. Mlad Mesec u vašem znaku i polju ličnosti govori o tome da vi lično ulazite u period velikih promena, menjate svoj život drastično. 

Ribe

Februar 19 - Mart 20

Iako ste svesni da je mnogo toga još ostalo nerešeno, evidentno je da su se neke situacije u poslovnom segmentu smirile i stabilizovale. Osećate se iscrpljeno I jedva ćete sačekati kraj radnog vremena.Mlad Mesec u vašem polju podsvesti govori da ulazite u fazu u kojoj ćete rasvetliti mnoge nedoumice.