grazia

Horoskop

Dnevni horoskop 20.06.2021. - 21.06.2021.

Autor horoskopa:

VENERA

www.venerasapapilotnom.com

Ovan

21. mart - 19. april

Danas je moguća velika impulsivnost, ishitrenost, preteranost u reakcijama. Potrudite se da vaše emotivne, ali i relacije sa drugim ljudima ne trpe zbog toga. Bilo bi najbolje da višak energije koji je danas prisutan potrošite kroz aktivnosti, izlazak. 

Bik

20. april - 20. maj

Velike mogućnosti za zabavan dan su pred vama. Odnosi sa suprotnim polom su više nego dobri i potrudite se da budete aktivni, jer ćete na taj način izvući najbolje iz ovog dana. Nesigurnost po nekim pitanjima vezanim za voljenu osobu ostavite za neko drugo vreme. 

Blizanci

21. maj - 20. jun

Ovaj dan svakako iskoristite za provod, druženje sa prijateljima, boravak u prirodi i kontakt sa voljenom osobom. Moguće je da će vam se neki planovi i dogovori preplitati, pa se potrudite da se organizujete bolje da biste stigli sve da ispoštujete, ali i da se dobro provedete. 

Rak

21. jun - 22. jul

Sve možete i ništa vam nije teško. Bilo bi dobro samo da ovu energiju trošite, da ne dozvolite da se kumulira i čini vas nervoznim, jer bi se onda mogla odraziti na vaše ukućane i osobe koje su vam bliske. Ne kvarite neke momente svojim ispadima. 

Lav

23. jul - 22. avgust

Danas ćete dozvoliti da drugi organizuju vaš dan i možda je tako i najbolje, jer ste vi trenutno bez pravog plana. Možda će vam teško pasti da dan provedete aktivni, jer bi vam više odgovaralo da se zavučete u kuću i kunjate. Ipak, nećete se pokajati. Dobar provod. 

Devica

23. avgust - 22. septembar

I vi ste danas najviše raspoloženi za odmor, ali ste i dosta okupirani razmišljanjima o finansijskim problemima, pa nećete imati previše volje da izlazite ili da budete aktivni. Ipak, dozvolite voljenoj osobi da vam organizuje makar zajedničkih par sati. 

Vaga

23. septembar - 22. oktobar

Prvi deo dana je dosta interesantan, podsticajan i pun aktivnosti. Ipak, od popodnevnih sati mogu vas iznenaditi događaji koji će najviše biti vezani za emotivnog ili bračnog partnera. Moguće su kratkotrajne, ali burne rasprave. Nemojte pokvariti ovako lep dan. 

škorpija

23. oktobar - 21. novembar

Mnogo toga ste sebi danas dali kao zadatak, i verovatno ćete veći deo i uspeti da ostvarite. Ipak, popodne donosi promene planova i situacije koje će vas u potpunosti poremetiti. Doduše, niko ne kaže da će ovo biti loše – uživaćete u kontaktu sa jednom osobom. 

Strelac

22. novembar - 21. decembar

Ono što bi vam danas najviše odgovaralo jeste da provedete dan van kuće, u zabavnim aktivnostima i provodu sa prijateljima i voljenom osobom. Imate jaku inicijativu i one koje volite možete iznenaditi odličnim predlozima i organizovanjem prijatnih trenutaka. 

Jarac

22. decembar - 19. januar

Na kratko se možete naljutiti, jer je moguće da jedno obećanje vama dato neće moći da bude ispunjeno. Ako je u pitanju obećanje od strane voljene osobe, budite sigurni da će se potruditi da vam nadoknadi to što ste propustili. Ne budite previše zahtevni. 

Vodolija

20. januar - 18. februar

Za vas ovaj dan može biti više nego dobar i jedino što je potrebno jeste da ga provedete u pokretu, sa osobama koje su vam bliske. Nemojte se upuštati u veće ili impulsivne kupovine. Emotivno se u potpunosti osećate srećno i ispunjeno. 

Ribe

19. februar - 20. mart

Možda ćete u prepodnevnim satima morati da obavite sitnije obaveze oko kuće ili neophodne kupovine, ali drugi deo dana nemojte dozvoliti da propadne. Nečiji predlog će delovati podsticajno na vas. Stoji mogućnost dosta zanimljivog susreta.

Povezane teme

Zodijak

Sa kojim horoskopskim znakovima putovati ako želite da se dobro zabavite

Pet horoskopskih znakova koji postaju najbolji pratioci svih naših putovanja.

Zodijak

5 znakova koje je vrlo teško razumeti

Koliko god se trudili, nećete moći da razumete šta im se dešava u mislima.

Zodijak

Kako se svaki znak zodijaka kreće uz stepenice karijere

Bez obzira da li ste astrološki skeptik ili verujete da zvezde i planete imaju mistične moći, one imaju mnogo toga da kažu o ponašanju i različitim sklonostima u vezi sa svakim ho...

Zodijak

Ovi znaci zodijaka su kinky čak i ako to ne priznaju

Poznato je da neki horoskopski znaci vole sadomazohizam.

Zodijak

Astrološka prognoza za jun 2021. godine za sve horoskopske znake

Otvaramo veo zvezdanih tajni: kako od početka leta uzeti sve najbolje i savladati moguće prepreke.

Zodijak

Znaci zodijaka koji „zauvek“ ostaju mladi

Pet predstavnika Zodijaka, nad kojima vreme nema moć!

Zodijak

Horoskopski znaci koji će svoju ljubav upoznati tokom leta 2021. godine

Ova tri predstavnika astrološkog kruga, prema proračunima astrologa, trebalo bi da dočekaju dolazak leta 2021. sa posebnom strepnjom i nestrpljenjem.