grazia

Horoskop

Dnevni horoskop 22.09.2021. - 23.09.2021.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

21. mart - 19. april

Rad sa ljudima može biti zanimljiv ako pre donošenja konačnog suda saslušate i njihovo mišljenje i potrebe. Učenjem o tuđim potrebama učite mnogo i o sebi.

Bik

20. april - 20. maj

Malo vam fali da odustanete od onoga što ste započeli samo zato što nemate slične vrednosti sa osobom koja je preko puta vas. Možda je baš to najbolji razlog da prihvatite razlike, umesto da terate inat.

Blizanci

21. maj - 20. jun

Danas ste spremni na kompromise i ispunjavanje tuđih prohteva, ali zapitajte se da li je i druga strana spremna isto da učini za vas. Znajte svoje granice.

Rak

21. jun - 22. jul

Potrebni ste danas nekom od članova porodice. Možda niste raspoloženi da sada slušate jednu istu priču, ali pokušajte da razumete ako reagujete, zašto reagujete baš na taj način.

Lav

23. jul - 22. avgust

Imali ste dovoljno vremena da razmislite o svojim odnosima sa bližnjima, sada je vreme da primenite u praksi ono što smatrate da ste apsolvirali. Danas je dan za praktičnu primenu naučenog.

Devica

23. avgust - 22. septembar

Donošenje odluke o odnosu sa vama bliskom osobom nije ni najmanje jednostavan zadatak. Da li želite iste stvari i da li se možete naći negde na sredini je pitanje koje bi valjalo da postavite jedno drugom.

Vaga

23. septembar - 22. oktobar

Ne plašite se da prihvatite odgovornost za korake koje preduzimate ovih dana. Iako želite da pitate druge za mišljenje, ipak se prvo posavetujte sa samim sobom.

škorpija

23. oktobar - 21. novembar

Možete se danas osloniti na druge u momentu kada osetite da vam je teško. Možete sve i sami, ali je pametno da danas racionalno trošite svoju energiju.

Strelac

22. novembar - 21. decembar

Neko vama drag je iznenada rešio da promeni svoj život za 180 stepeni. Vaša podrška bi bila od velike pomoći, ali uzdržite se pridika, jer one neće biti lako prihvaćene.

Jarac

22. decembar - 19. januar

Imate moć da danas usmeravate ljude u pravcu koji vama najviše odgovara. Pazite da to usmeravanje ne preraste u manipulaciju, jer univerzum uvek isporuči ono što mu pošaljemo.

Vodolija

20. januar - 18. februar

Dolivanje ulja na vatru danas može drastično pogoršati situaciju. Vaše reči mogu izazvati bunt i revolt koji ne želite sebi da priredite. Na kraju dana sve se svodi na pitanje koliko želite da živite u miru, a koliko vam je neophodno da isterate svoje do kraja.

Ribe

19. februar - 20. mart

Nemate iste vrednosti kao osoba sa kojom ulazite u ozbiljniju konverzaciju, stoga dok god budete uveravali druge da su vaša stanovišta u pravu, nećete uspeti da napravite nikakav pomak ka razumevanju.

Povezane teme

Zodijak

Horoskop za jesen 2021. je stigao!

Ko će imati slatku jesen, a ko će se suočiti sa manjim poteškoćama?

Zodijak

Vikend horoskop do 19. septembra

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za ovaj vikend.

Zodijak

Vikend horoskop do 12. septembra

Da li su vam zvezde naklonjene ovog vikenda?

Zodijak

Astro vodič: Kako da preživite retrogradni Merkur u Vagi uz minimalne posledice

Približava nam se najomraženiji trenutak u godini - retrogradni Merkur! Srećom, ovo je poslednji u 2021.

Zodijak

Dnevni horoskop za ponedeljak 06.09.

Zvezde vam otkrivaju energiju dana!

Zodijak

Nedeljni horoskop od 06. do 13. septembra

Evo šta vam zvezde predviđaju za ovu nedelju...

Zodijak

Mlad Mesec u Devici biće srećan za svaki horoskopski znak!

Najsrećniji mlad Mesec 2021. je najzad tu! Evo šta možemo da očekujemo.

Zodijak

Vikend horoskop do 6. septembra 2021.

Najsrećniji mlad mesec u godini stiže. Mesec ulazi u Devicu u ponedeljak, a šta su vam zvezde zapisale do tada pročitajte u nastavku.

Zodijak

Merkur je u Vagi: Spremite se da čujete surovu istinu

Plus kreće retrogradno 26. oktobra - ne paničite, nije sve tako crno ovog puta.