Horoskop

Dnevni horoskop 15.07.2020. - 16.07.2020.

Autor horoskopa:

VENERA

www.venerasapapilotnom.com

Ovan

Mart 21 - April 19

Jedna osoba pojačava svoj pritisak na vas i shvatate da se u njenom okruženju ne osećate dobro. Jasno vam je da ne možete da se uskladite. Nešto lošije i turobnije raspoloženje tokom ovog dana i biće potrebno dosta vremena da se opustite sa voljenom osobom. 

Bik

April 20 - Maj 20

Odličan dan jer em možete uraditi mnogo em možete postići jedan konkretniji dogovor sa osobom koja vam je bitna. Stalo vam je da vas druga strana razume I prihvati vaše sugestije I to će se danas I dogoditi. Osećate stabilnost I danas ćete biti skloni da napravite neki ustupak voljenoj osobi. 

Blizanci

Maj 21 - Jun 20

Morate izvršiti promene u svojoj organizaciji posla za danas I nećete se ustručavati da deo obaveza prebacite na ljude koji vas okružuju. Neke osobe neće baš biti oduševljene vašim rasporedom. Pozitivnu energiju koja vas nosi danas iskoristite u komunikaciji I sa voljenom osobom ili simpatijom. 

Rak

Jun 21 - Jul 22

Presrećni ste jer ste jedan komplikovan projekat ili zamornu poslovnu obavezu priveli kraju. Još više će vam prijati kada shvatite da je ono što ste uradili naišlo na veliko odobravanje nadređenih. Posle perioda zatišja od par dana, spremni ste da se opet u većoj meri posvetite partneru.

Lav

Jul 23 - Avgust 22

Odlične pozicije za sve ono što želite da uradite po pitanju posla jer imate dobru komunikaciju sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt I spremni su da vas saslušaju I podrže. Dobar je dan I za smirivanje tenzija u emotivnim odnosima, kao I za ozbiljniju priču sa partnerom.  

Devica

Avgust 23 - Septembar 22

Danas baš I nemate neke posebne namere da se posvetite svojim poslovnim obavezama. Gledaćete da izvrdate sve što možete sve vreme se praveći da ste do grla u poslu. Ono što vas trenutno zanima je emotivni segment jer su tu krenule da se dešavaju neke promene koje iščekujete odavno. 

Vaga

Septembar 23 - Oktobar 22

Ovaj dan neće doneti neku ekstra potsticajnu energiju, provešćete ga više nego mirno, ali u ovom trenutku vam je baš to potrebno. Dobro, možda I zagrljaj voljene osobe….zato ćete se truditi da ugovorite neko dešavanje u kućnoj atmosferi I da se prepustite partneru I ljubavi. 

škorpija

Oktobar 23 - Novembar 21

Neko uporno blokira vaša nastojanja I vi se zbog toga izuzetno nervirate. Danas možete doći u sukob sa osobama od autoriteta ali I sa teškim I zahtevnim saradnicima. Okrenite svoje misli nekim lepšim temama I ka voljenoj osobi. 

Strelac

Novembar 22 - Decembar 21

Okončanje jednog posla koji vam je oduzimao vreme. Vrlo ste zadovoljni onim što ste uradili I baš iz tog razloga vam neće prijati što će pojedini iz vašeg okruženja imati da kažu po koju primedbu. Dogovor sa voljenom osobom kojem ste se radovali verovatno će morati da bude prolongiran. 

Jarac

Decembar 22 - Januar 19

Umećete da se prezentujete, da svoje mišljenje iskažete na način koji je drugoj strani prihvatljiv I da na taj način otvorite sebi neka vrata. U emotivnom segmentu želite da posvetite više vremena voljenoj osobi ali je ona trenutno jako opterećena svojim poslovnim dešavanjima. 

Vodolija

Januar 20 - Februar 18

Našli ste način da rešite jedan problem I osećate zadovoljstvo zbog toga. Doduše, potrebno je da u hodu I na brzinu ispravite neke stvari, ali sada vam to nije teško. Umete da budete malo lukavi u partnerskim odnosima I da drugu stranu navedete da se ponaša onako kako vama odgovara. 

Ribe

Februar 19 - Mart 20

Nečija usluga će vam pomoći da prevaziđete jednu situaciju. I u nekom ranijem periodu ste videli da se na ovu osobu možete osloniti,  pa će ovo danas samo biti još jedna potvrda vaših razmišljanja. Dan koji je dobar za zabavne aktivnosti I za izlaske. Zanimljivi kontakti.