Horoskop

Dnevni horoskop 28.10.2020. - 29.10.2020.

Autor horoskopa:

VENERA

www.venerasapapilotnom.com

Ovan

Mart 21 - April 19

Mesec je u vašem znaku, pa ste danas energičniji nego inače. Budite spremni na kompromise svake vrste. Dosta toga će vas danas lako izbacivati iz takta, pa su prisutni nervoza, preterivanje i zahtevnost u odnosu sa drugima. Tenzija između vas I partnera. 

Bik

April 20 - Maj 20

U odnosu sa kolegama i na poslu teren je otvoren za povremene tenzije. Moguće su glavobolje, čak i migrenozni napadi kod nekih od vas. U odnosu sa voljenom osobom ne budite naporni i tvrdoglavi, čak iako smatrate da ste u potpunosti u pravu. 

Blizanci

Maj 21 - Jun 20

U poslovnom delu pokušaji da svima udovoljite i da im idete „niz dlaku“ vrlo brzo će vas umoriti kad shvatite da ne postižete ništa konkretnije. Okrenite se svojim prioritetima. Mogućnost za avanturu ili seksualnu aferu je otvorena. 

Rak

Jun 21 - Jul 22

Obratite pažnju danas na odnos sa emotivnim partnerom i budite spremni na kompromisna rešenja. U poslovnom segmentu moraćete da promenite neke svoje planove i da se prilagodite drugima, što će vam teško pasti. 

Lav

Jul 23 - Avgust 22

Danas su mogući nesporazumi i razmimoilaženje sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Moguće je i da ćete potrošiti mnogo više nego što ste planirali. Sa voljenom osobom težak odnos u toku dana. Svadljivi ste i nervozni i sve vas pogađa. 

Devica

Avgust 23 - Septembar 22

Dosta tog vam u poslovnom segmentu neće ići na ruku, a moguće je i da ćete morati da platite neki trošak ili obavezu koju uopšte niste planirali. Emotivnom partneru je potrebna podrška, a vi niste u nekom raspoloženju. 

Vaga

Septembar 23 - Oktobar 22

Dosta promenljivo raspoloženje tokom celog dana, biće potrebno dosta kompromisa da biste ostvarili zadovoljavajuće dogovore sa poslovnim partnerima i saradnicima. I sa emotivnim partnerom potrebno je primeniti diplomatiju i šarm. 

škorpija

Oktobar 23 - Novembar 21

Mogućnosti da danas otkrijete nekoga ko vam radi iza leđa, ali i da saznate neke neprijatne istine o osobi koju smatrate prijateljem. Emotivno danas ipak može biti lepih trenutaka, jer ste partner i vi potrebni jedno drugom. 

Strelac

Novembar 22 - Decembar 21

Pred vama se otvara mogućnost da vam neko priskoči u pomoć baš onda kada vam je potreban, ali i da dobijete jedno jako obećanje vezano za posao. Sad, da li će biti ispunjeno ili ne – to je već pitanje....Emotivno – izuzetno naglašene strasti. 

Jarac

Decembar 22 - Januar 19

Danas se nećete osećati loše u poslovnim kontaktima – uspevate da pronađete zajednički jezik sa svima, pa čak i sa šefovima koji su malo „neurozni“. Mogući su neki troškovi vezani za kuću ili članove porodice. Malo vremena za susret sa voljenom osobom. 

Vodolija

Januar 20 - Februar 18

Danas će vam koncentracija definitivno biti jako slaba, i nećete  moći da ostvarite ono što ste nameravali u poslovnom segmentu. Loša komunikacija sa drugima, pa i sa emotivnim partnerom ili simpatijom. Suviše ste napeti i lako prasnete bez pravog razloga.  

Ribe

Februar 19 - Mart 20

Tokom ovog dana malo je razumevanja sa poslovnim saradnicima, a moguće je da će vas očekivati i troškovi ili plaćanja na koja ste zaboravili ili niste računali. Nemate vremena za emotivnog partnera, jer će vas sve ono vezano za posao u potpunosti zaokupiti.