grazia

Horoskop

Dnevni horoskop 15.08.2022. - 16.08.2022.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

21. mart - 19. april

Danas je dan kada će se mnogim Ovnovima otvoriti neki novi horizonti i pružiti nove prilike. Osećanje koja danas preovladava je da ste spremni da nastavite dalje.

Bik

20. april - 20. maj

Radna nedelja će za većinu Bikova početi uz naznaku nekih novih dobrih stvari koje dolaze, posebno kada je u pitanju porodica. Neke odluke vam drastično mogu poboljšati kvalitet života.

Blizanci

21. maj - 20. jun

Danas je idealan momenat za unapređenje životnog prostora, vrlo moguće novom tehnikom. Pružiće vam se prilika da pomognete osobi u nevolji.

Rak

21. jun - 22. jul

U poslednje vreme ste prošli kroz period koji je sa sobom doneo neke neplanirane izazove na polju finansija. Najbolji put napred je kroz nove poslovne inicijative.

Lav

23. jul - 22. avgust

Uprkos periodu koji je sa sobom doneo određene promene i frustracije, probajte da se danas fokusirate na dobre stvari u svom životu. Pomoć dolazi kroz osobu od poverenja.

Devica

23. avgust - 22. septembar

Povoljan je momenat da saslušate neke nove ideje koje vam mogu pružiti priliku da donesete kvalitetne odluke u svom životu. Pratite svoju intuiciju.

Vaga

23. septembar - 22. oktobar

Očekuje vas dobar početak nedelje i prijatan dan. Bolji odnos sa partnerom drastično može doprineti da se osetite srećno i voljeno.

škorpija

23. oktobar - 21. novembar

Ova nedelja će za mnoge Škorpije početi izuzetno dinamično. Odličan je dan za sklapanje poslovnih partnerstava, a ako ste planirali da predložite neku svoju ideju, sada je pravi momenat za to.

Strelac

22. novembar - 21. decembar

Zvezde vam danas obećavaju povećanu koncentraciju i samopouzdanje na polju koje vam je izuzetno bitno. Oslonite se na svoju intuiciju i sreća će vas pratiti.

Jarac

22. decembar - 19. januar

Ovo može biti odličan dan za sve što ima veze sa domom i porodicom. Neko ko vam je izuzetno blizak uskoro može ostvariti ozbiljnu finansijsku dobit.

Vodolija

20. januar - 18. februar

Povoljan je dan za sve što ima veze sa učenjem i komunikacijom. Danas možete uvideti koliko ste srećni što u svom životu imate mudre i velikodušne ljude.

Ribe

19. februar - 20. mart

Danas možete početi sa ostvarivanjem svojih novih finansijskih planova, ali će vam biti potrebna pomoć velikodušnih kolega ili klijenata. Ne stidite se da zatražite pomoć.

Povezane teme

Zodijak

Nedeljni astro od 15. do 21. avgusta

Blizanci će ove nedelje inspiraciju dobijati sa najrazličitijih strana, i to često iz izvora koji su kontradiktorni.

Zodijak

Vikend horoskop od 12. do 14. avgusta

Ribe kao da ovog vikenda u vazduhu osećaju pozitivne promene koje dolaze. Nećete želeti da se previše mešate u ono što se dešava i verovatno ćete se samo prepustiti toku da vas nos...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 08. do 14. avgusta

U proteklom periodu ste vi bili osoba koja je drugima pružala pomoć i podršku i ovo vas je sada premorilo. Vreme je da razmilite o onome što želite i posvetite se sopstvenim potreb...

Zodijak

Vikend astro od 05. do 07. avgusta

Vodolije će ovog vikenda kao i mnogo puta do sada preuzeti ulogu lidera. Budite oprezni da vaša odlučnost ne preraste u diktaturu.

Zodijak

Mesečni horoskop za avgust 2022.

Kada je sunce u Lavu očekivanja su veća...

Zodijak

Nedeljni astro od 1. do 7. avgusta

Pred nama je nedelja koja donosi nova iskustva.

Zodijak

Vikend astro od 29. do 31. jula

Šta su vam zvezde zaspisale za poslednji julski vikend pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 22. do 24. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vreli vikend pred nama, otkrijte u nastavku..

Zodijak

Nedeljni astro od 18. do 24. jula

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama otkrijte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 15. do 17. jula

Šta su vam zvezde zapisale za još jedna vreo viked, pročitajte u nastavku...