grazia

Horoskop

Dnevni horoskop 04.04.2021. - 05.04.2021.

Autor horoskopa:

VENERA

www.venerasapapilotnom.com

Ovan

21. mart - 19. april

Ne računajte mnogo da ćete uspeti da ostvarite ono što ste planirali. Drugi ljudi se sada postavljaju kao prepreka, jer će vas svojim postupcima voditi u neke potpuno neočekivane situacije. Ipak, to ne znači da ćete biti loše raspoloženi. Dosta podsticajan dan. 

Bik

20. april - 20. maj

Dan je izuzetno dobar da uvedete pozitivne promene i novine u svoj život. Ne moraju to biti neke velike stvari, ali je sigurno da će vam doneti dobro i pozitivno raspoloženje. Nesigurni ste kako da se postavite prema osobi koja vam je privlačna, ustručavate se da se pokrenete. 

Blizanci

21. maj - 20. jun

Jako naglašeno polje želja i druženjai trebalo bi prvenstveno da vas usmeri ka onome što želite u emotivnom segmentu. Napravite dobru atmosferu, pozovite voljenu osobu ili onoga ko vam je privlačan. Do kraja dana očekujte pozitivno raspoloženje i velike ljubavne šanse. 

Rak

21. jun - 22. jul

Najviše ćete se angažovati oko partnera, ili oko svojih ukućana, osoba koje volite. Zajedničkim snagama možete napraviti  promene u životnom prostoru, ili se makar dobro zabaviti pripremama kojekakvih poslastica i finih zalogaja. Dobro raspoloženje i prisnost. 

Lav

23. jul - 22. avgust

Neke stvari vam danas bespotrebno stvaraju pritisak i opterećuju vas. Nije vreme da budete negativno raspoloženi i da na loš način posmatrate dešavanja oko sebe. Sve možete preokrenuti u svoju korist, ukoliko budete pozitivni i voljni da nešto promenite. 

Devica

23. avgust - 22. septembar

Najbolje će biti da vreme posvetite svojim ukućanima i onima koji su vam najbliži. Pozovite prijatelje na druženje, na zajednički ručak ili uživanje u dobrom društvu i zabavi. U emotivnom segmentu danas možete napraviti preokret –pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje. 

Vaga

23. septembar - 22. oktobar

Potrudite se da ovaj dan ne provedete kod kuće, jer ćete ga verovatno prespavati. Dobru energiju kojom ste danas okruženi iskoristite da izađete, da budete u kontaktu sa drugima – da se zabavite i provedete. Možda će partner imati premalo vremena za sve vaše planove, ali ćete se uklopiti. 

škorpija

23. oktobar - 21. novembar

Bićete u prvom delu dana dosta okupirani nekim svojim razmišljanjima, možda ćete se čak i nervirati blago, ali nemojte dozvoliti da vam sve ovo pokvari planove. Nađite vremena za voljenu osobu, jer ona jedva čeka da se susretne sa vama. 

Strelac

22. novembar - 21. decembar

Sigurno je da ćete imati planove na više strana i moraćete da napravite dobru organizaciju da biste postigli sve ono što želite. Obavezno nađite vremena i za voljenu osobu, jer je odličan trenutak da se dodatno povežete i ostvarite veću bliskost. 

Jarac

22. decembar - 19. januar

Mogli biste da napravite dobar plan i da sa osobama koje su vam bliske provedete vreme van kuće, u nekom izletištu, šetnji prirodom. Poenta je da oko sebe okupite pozitivne ljude koji će vam svojom energijom popraviti raspoloženje i opustiti vas. 

Vodolija

20. januar - 18. februar

Danas ste dobro i optimistično raspoloženi i imate odlične ideje za provod i druženje sa osobama koje volite. Prilikom kontakta sa drugima širite pozitivnu energiju. Mogućnosti za nova poznanstva, a ako imate voljenu osobu – mnogo podsticajnija i otvorenija komunikacija. 

Ribe

19. februar - 20. mart

Možda su vaši planovi trebali da vas odvedu u jednom pravcu, ali je više nego izvesno da će do promena doći i da ćete se odjednom naći u potpuno drugačijem okruženju. Pred vama je dan ispunjen dešavanjima i bićete okruženi ljudima koji na vas deluju podsticajno i dobro. 

Povezane teme

Zodijak

Kako vam zodijački znak staje na put u razvoju karijere

I kako popraviti situaciju i dobiti unapređenje?

Zodijak

Astrološka prognoza za april 2021. godine za sve horoskopske znakove

Saznaćemo sa kojim ćemo se poteškoćama i radostima suočiti ovog proleća.

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od aprila 2021?

Proleće se lagano zahuktava a mi još uvek nismo uspeli da ispratimo njegov tempo. Ili neodlučno stojimo u mestu ili koračamo nekim sitnim, opreznim koracima. Mogli bismo da vidimo...

Zodijak

Ne paničite! Najčešći strahovi horoskopskih znakova

Nema čudovišta u ormaru i vampira ispod kreveta.

Zodijak

Ljubav i novac: ono što Venera obećava svakom horoskopskom znaku

Što se tiče astrologije, planeta zadovoljstva, privlačnosti i stila tačno zna sve o vama i vašem ličnom životu.

Zodijak

Šta treba da znate o elementu vašeg horoskopskog znaka

Možda znate vaš horoskopski znak, ali znate li koji element vlada njime?

Zodijak

Horoskopski znaci koji će se zaljubiti u martu

Dolaskom proleća, mnogi tradicionalno čekaju čudo, nadaju se zaljubljivanju, a ovo nebesko trojstvo ima veliku šansu da zaroni u romantična osećanja ovog proleća.

Zodijak

Astrološka prognoza za mart 2021. godine za svaki znak Zodijaka

Mart 2021. je mesec kada će vreme leteti vrlo brzo.