Horoskop

Dnevni horoskop 22.02.2020. - 23.02.2020.

Autor horoskopa:

VENERA

www.venerasapapilotnom.com

Ovan

Mart 21 - April 19

Ako imate poslovnih obaveza tokom današnjeg dana, budite sigurni da će vam one jako teško pasti i ostaviti vas prilično iscrpljenim. Jednostavno, nemate energije za posao. Ono što vam je potrebno jeste prisustvo voljene osobe i što više vremena provedeno sa njom ili izlazak sa društvom.

Bik

April 20 - Maj 20

Dan kada biste se najranije okrenuli lakoj zabavi, druženju sa prijateljima, izlasku sa voljenom osobom....Međutim, itekako je moguće da morate rešiti zaostale obaveze iz poslovnog segmenta. Ispašće da će vam to oduzeti više vremena nego što ste planirali....

Blizanci

Maj 21 - Jun 20

Danas možete zapasti u neka statična raspoloženja. Teško će vam biti da se pokrenete i najradije biste ovaj dan posvetili samo sebi ili gledali negde u daljinu, opuštajući mozak i ne razmišljajući ni o čemu posebnom. Tek ćete se u večernjim satima trgnuti iz ove letargije...

Rak

Jun 21 - Jul 22

Ako ste bitne poslovne obaveze ostavili za današnji dan, sada ćete se jako pokajati zbog toga što niste bili ažurniji. Teško vam pada da budete fokusirani i skoncentrisani i moguće je da ćete nešto od posla morati i da odložite, pošto vidite da pravite greške. Dan je dobar za izlazak sa prijateljima.

Lav

Jul 23 - Avgust 22

Danas ćete morati da se na sto strana rastrčite da biste završili sa situacijama u poslovnom segmentu. Rešili ste da odradite sve odjednom, a kako ćete to uspeti, samo vi znate. Ako možete, napravite spisak prioriteta i pokušajte da ga sledite. Izlazak sa prijateljima tokom večeri. 

Devica

Avgust 23 - Septembar 22

Danas bi bilo dobro da razmislite o svakoj svojoj reakciji ili potezu. Nisam sigurna da imate u potpunosti jasnu sliku dešavanja, pa je najbolje ne povlačiti ništa konkretno niti donositi značajne odluke. Zato je dan odličan za komunikaciju i susret sa voljenom osobom. Ipak, bez ozbiljnih razgovora....

Vaga

Septembar 23 - Oktobar 22

Možete se danas rasplinuti u moru planova i na kraju ne odraditi ništa. Koliko god želeli da neke stvari završite, stalno vam je pažnja odvučena u drugom pravcu. Prihvatite da je možda najbolje da se dobro odmorite. Izražena komunikacija sa osobom koja vas jako privlači i intrigira. 

škorpija

Oktobar 23 - Novembar 21

Koliko god hteli i  želeli, ono što ste sami sebi zacrtali od obaveza i u poslovnom i u ličnom segmentu, teško da ćete moći da ispunite. Jedino polje gde ćete funkcionisati je emotivno, jer vam u odnosu sa voljenom osobom stoje naglašeno romantični i intenzivni momenti. 

Strelac

Novembar 22 - Decembar 21

Okolnosti vam danas delimično idu na ruku, pa ćete verovatno uspeti da završite jedan deo onoga što ste planirali. Ipak, vrlo brzo ćete osetiti umor i rasplinutost i okrenuti se ličnim prioritetima, koji su u ovom trenutku potreba za odmorom i kontakt sa voljenom osobom. 

Jarac

Decembar 22 - Januar 19

Neki neočekivani, sitniji prilivi vas mogu obradovati tokom današnjeg dana. Aktivni ste u poslovnom segmentu , ali ćete bolje funkcionisati ukoliko niste ograničeni rokovima. Nemojte zanemariti voljenu osobu zarad izlaska ili kontakta sa prijateljima – danas joj je neophodno vaše prisustvo. 

Vodolija

Januar 20 - Februar 18

Morate se angažovati oko nekih stvari koje niste završili u poslovnom segmentu, a to vam neizrecivo teško pada i čini vas nervoznim. Evidentno je da nećete biti zadovoljni svojim učinkom. Planove sa voljenom osobom ćete morati ili da pomerite ili da skratite vreme koje joj možete posvetiti. 

Ribe

Februar 19 - Mart 20

Nadali ste se jednom mirnom i opuštajućem danu, ali ispašće da od toga nema ništa....Pritisnuće vas obaveze od samog početka dana. Sve ono što ste planirali moraćete ili da prolongirate za kasnije ili odložite za drugi dan. Potreba za voljenom osobom je jaka, ali ćete joj posvetiti malo vremena.