Horoskop

Dnevni horoskop 14.07.2019. - 15.07.2019.

Autor horoskopa:

Astor centar "MOJ ASTROLOG"

www.mojastrolog.rs

Ovan

Mart 21 - April 19

Možda nećete biti u najpodsticajnijem raspoloženju u prepodnevnim satima, ali ostatak dana svakako donosi dobro raspoloženje i opušteniju atmosferu. Neke obaveze koje ste obećali da uradite moći ćete da završite na vreme. Uzmite malo vremena i za svoj odmor, jer ste prilično iscrpljeni. 

Bik

April 20 - Maj 20

Iskoristite ovaj dan da budete van kuće i u pokretu. Postoje mogućnosti lepih susreta, a svakako ćete sebe rasteretiti od nekih briga. Dan je odličan da se više povežete sa osobom koju volite ili sa nekim ko tek postaje drag vašem srcu. Nemojte samo preterivati u trošenju novca. 

Blizanci

Maj 21 - Jun 20

Sva dešavanja danas uglavnom će biti vezana za porodicu i članove familije. Ukoliko vi priređujete neki ručak ili okupljanje, potrudićete se da svima budete na usluzi i izađete u susret, jer želite da ulepšate dan svojim dragim osobama. Bićete i u vrlo romantičnom raspoloženju pred kraj dana. 

Rak

Jun 21 - Jul 22

Danas želite svoj mir, a takođe vam je prioritet i da neke poljuljane odnose popravite i sredite. Posvetićete svoje vreme voljenoj osobi, ali ne za neke velike razgovore, već pre za uživanje u tome što ste jedno pored drugog. Neki put ćutanje govori više od reči.....

Lav

Jul 23 - Avgust 22

Ako se probudite u lošem raspoloženju, okupirani nekim razmišljanjima o teškoćama ili o prošlosti, pokušajte da ovo oterate od sebe. Uživajte sa ljudima koji su oko vas, dajte im deo svog vremena i svoje pažnje i učinite da ovaj dan protekne u jednom finom raspoloženju. 

Devica

Avgust 23 - Septembar 22

Želite da se više povežete sa ljudima koji su vam bitni, ali možda birate pogrešan način. Ako budete ćutali, druga strana će teško razumeti šta se dešava u vama. Zato se lepo otvorite, popričajte sa dragim osobama, neka shvate koliko su vam značajni...kao i vi njima. 

Vaga

Septembar 23 - Oktobar 22

Sebi ćete dati u zadatak da završite neke obaveze koje ste odavno isplanirali, ali za to ste rezervisali samo prepodnevne sate. Međutim, čini mi se da stvari neće ići onako kako vi žeite, i da ćete obavezama morati da posvetite mnogo više vremena. Nemojte samo da budete premoreni za izlazak. 

škorpija

Oktobar 23 - Novembar 21

Danas vam je potrebno da uzmete dan samo za sebe. Želite da se opustite i uživate u nekim sitnim zadovoljstvima. Najradije ćete makar prvi deo dana provesti sami sa sobom, dok bi veče već moglo da protekne u druženju sa prijateljima...voljenu osobu ne verujem da ćete uspeti da uklopite...

Strelac

Novembar 22 - Decembar 21

Danas vam je potrebno da rasteretite svoje misli, naročito u prepodnevnim satima. Ako ste u mogućnosti, idite na neku rekreaciju ili makar u kraću šetnju. Neće vam prijati društvo drugih. Tek u kasnim popodnevnim satima bićete spremni da se posvetite ljudima oko sebe. 

Jarac

Decembar 22 - Januar 19

Nadam se da ste tokom ovog dana negde van grada, ili makar u šetnji kroz šumu..u najgorem slučaju – kroz tržni centar ili pijacu. Šta god da radite, samo nemojte ostajati kod kuće, jer bi lako mogli da upadnete u neka razmišljanja koja bi vam samo donela melanholiju. Ne samujte danas...

Vodolija

Januar 20 - Februar 18

Kraj ove sedmice donosi smirivanje koje vam je toliko bilo potrebno. No, svakako je da ćete u prvom delu dana biti prilično iscrpljeni, i možda najradije provesti vreme sami sa sobom, čitajući neku dobru knjigu ili se baviti sitnim kućnim poslovima. U večernjim satima je dosta bolje raspoloženje. 

Ribe

Februar 19 - Mart 20

Dosta zahtevan dan na emotivnom planu, pogotovo ako živite sa partnerom. Prvi deo dana može biti opterećujuć za odnos, i možda je bolje da izađete negde van kuće ili budete okruženi prijateljima. Komunikacija između vas dvoje će povremeno biti na granici rasprave. Ne optužujte se međusobno.