Aprilski broj magazina GRAZIA od danas je u prodaji!

Total look Christian Dior

U aprilskom broju darujemo vam “Bajku o slomljenom mesecu”. Iz knjige, inspirisane antičkim junakinjama i junacima, izdvajamo citat: “U ovoj kutiji je pravi sjaj dragog kamenja, mi smo bili samo bižuterija“. To je pomislio savremeni Orfej dok nam poručuje: čoveka podjednako čine njegova dela iz prošlosti, kao i ideja šta će raditi sutra.

Okupirati se lošim vestima je čist luksuz, veruje Zoe Kida. Jer, ono malo budnih sati treba svakog dana rasporediti na porodicu, karijeru, dom, hobi. – Štitim sebe tako što slušam muziku, družim se sa pametnim i pozitivnim ljudima, verujem u dobro, gledam u sunce, radujem se životu – otkriva nam sjajna pevačica, žena sa mnogo talenata. U temi broja pokazujemo kako pravi rat, zahvaljujući društvenim mrežama, lako sklizne u trending. A tu se može zaraditi svašta: novca, pratilaca, sramote… i otkriti kako se mesi, peče i servira svetsko javno mnenje.

Od večite zaljubljenosti u ružičastu, pa do fascinacije neonskim koloritima, prolećna modna sezona daje nam pregršt elemenata za radovanje i kombinovanje.

Možda ćemo efikasnije odgovoriti ovakvim izazovima ako izađemo napolje i svet upoznajemo iz prve ruke. Za srpsku pijanistkinju svetskog glasa to znači stalno učiti. Tamara Stefanović kaže da znanje stiče u susretu sa svakom osobom, slikom i mirisom, šetnjom kroz šumu ili osluškujući svoje emotivne talase. A muškarac u trendu Jadran Malkovič upozorava: “Ne ceni se vreme provedeno s ljudima koji nas okružuju, već se vrednuje šta je ko obukao, gde se nalazi i da li je to podelio onlajn”.

Redakcija magazina GRAZIA

Tim:

Fotografije: Simone Falcetta
Stajling: Selin Bursalioglu
Model: Mara Nica
Šminka: Deborah Sasso
Frizura: Maurizio Kulpher
Kasting: Simone BartRrocchietti