Arijana Grande i Sintija Erivo unele malo čarolije na 57. Super Bowl-u

Večerašnja publika na 57. Super Bowl-u u Las Vegasu, gde su se sastali Kansas City Chiefs i San Francisco 49ers, bila je prepuna zvezda: Tejlor Svift, Ajs Spajs, Lana Del Rej, Kim Kardašijan i Lejdi Gaga bile su samo neke od poznatih ličnosti koje su uživale u utakmici iz publike. Ali malo ko je uspeo da izrazi duh Superbowl-a kao Arijana Grande i Sintija Erivo. Ovaj dvojac, koji će zajedno glumiti u filmu “Wicked”, izneo je dresove u potpunosti u skladu sa likovima, posebno izrađene za ovu priliku. Erivo je nosila zeleni dres u stilu Elphabe, dok je Grande nosila roze dres u stilu Glinde.

Ovi impozantni dresovi su delo modne kuće Louis Vuitton. Aludiranje na njihove likove iz Wicked-a je genijalan marketinški potez, savršen način da se stvori hype oko predstojećeg filmskog mjuzikla. Takođe, prvi trejler za filmsku adaptaciju mjuzikla konačno je objavljen između četvrtina tokom utakmice.

Ovo nije prvi put ovog meseca da su zvezde iznele outfite u stilu svojih likova. Prošle nedelje, Arijana je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj nosi roze Balenciaga haljinu, veoma u stilu dobre veštice Glinde. Ali usklađeni dresovi ovog dvojca su zaista bili na višem nivou – pre svega jer je to bilo potpuno neočekivano za događaj kao što je Super Bowl, ali je ipak bilo savršeno usklađeno. Jedva čekamo da vidimo zvaničnu pres turneju i naredne crvene tepihe pred sam izlazak filma.

Foto: Profimedia, Instagram /Youtube