Bijonse objavljuje nov album: Donosimo vam sve pojedinosti

Tokom vikenda, Bijonse je davala nagoveštaje o svom novom albumu. Zadirkivala je fanove pitajući „Šta je B7?“, izazivajući sveopšti haos i konfuziju. A onda je sredinom nedelje odlučila da prense vest na koju su svi čekali: nove pesme nam stižu.

Album nosi naziv Renaissance. Obožavaoci, trenutno, mogu unapred da poruče album i kupe misteriozne kutije pune određenih stvari. Za sada, ploča sadrži 16 numera. Oni koji su preslušali album opisali su ga kao žestok, što će i javnost moći da proceni od 29. jula za kada je najavljeno njegovo puštanje.

U cover priči za Harper’s Bazaar iz 2021, pop diva nagovestila je da želi da se ovaj album iskoristi kao određena vrsta bega. „Mislim da smo svi spremni da pobegnemo, putujemo, volimo i ponovo se smejemo. Osećam renesansu (renaissance) i želim da budem deo negovanja tog bekstva na svaki mogući način.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Ovo je poslednji, 7. po redu, Bijonsin studijski album, od objavljivanja njenog remek dela Lemonade iz 2016. U međuvremenu, objavila i zajednički album Everithing Is Love sa svojim suprugom Džej Zijem, Homecoming: The Live Album sa njenog nastupa na Coachella 2018. i The Lion King: The Gift soundtrack za istoimeni film, kao i Black Is King, vizuelni album zasnovan na pomenutoj numeri.

Foto: Profimedia, Instagram

Priedila: T.M.