Boginja fantastike: Anja Tejlor Džoj blistala u dramatičnoj Margiela haljini na premijeri “Dune: Part II”

Pre nešto više od nedelju dana, Hanter Šafer (zvezda Euforije) je imala jedinstvenu čast kao prva holivudska zvezda koja je ponela komad iz kolekciju Džona Galijana za proleće 2024. za Maison Margiela na crvenom tepihu.

Sada, trenutno legendarna kolekcija, je zabeležila još jedno iskusno ime na crvenom tepihu – Anju Tejlor Džoj. Za premijeru filma Dina: Drugi deo u Njujorku, Tejlor-Džoj je nosila dramatičnu haljinu francuskog brenda kojom je podjednako kanalisala i boginju naučne fantastike i couture vešticu.

Tejlor-Džoj se odlučila za šesti izgled iz kolekcije—usku zlatnu haljinu uparenu sa dramatičnim crnim delom od tila. Prozirna tkanina stvorila je niz upadljivih dizajnerskih detalja, počevši od dekoltea pa sve do prugaste, voluminozne suknje koja je stvorila siluetu gotovo viktorijanske ere.

Tejlor-Džoj je oduvek birala eksperimentalne stajlinge na crvenom tepihu, tako da je potpuno logično što je gravitirala u ovom Margiela dizajnu, samo nekoliko nedelja nakon što se je debitovao na pariskoj pisti.

Anjino pojavljivanje na pres turneji filma u Londonu, potvrdilo nam je njen angažman u blokbasteru, sa I dalje veoma misterioznim detaljima o liku koji će glumiti. Film stiže i u naše bioskope od 1. marta.

Foto: Profimedia