Bolji frajer od tate? Patrik Švarceneger danas proslavlja 28. rođendan

Mali Patrik Švarceneger više nije mali! Sin poznatog glumca Arnolda Švarcenegera danas proslavlja 28. rođendan i u to ime se podsećamo nekih od njegovih najboljih izdanja koja nam dokazuju da je izrastao u opasno dobrog frajera. No, da li je bolji od tate?

Inače, Patrik je po profesiji takođe glumac, bavi se i modelingom, a uz to je i preduzetnik. Odmalena je sa tatom vežbao da glumi pa je tako već sa 10 godina dobio manju ulogu u filmu “The Benchwarmers”, dok je kasnije glumio u filmovima “Izgubljeni u ljubavi”, “Ponoćno sunce” i drugim. Sa 15 je pokrenuo svoju liniju odeće, a kao model radio je za najveće modne brendove kao što su Ralf Loren i Armani. 

Zanimljivo je da je preko svoje majke Marije Šriver član porodice Kenedi – unuk je predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džona Kenedija i američkih senatora i bivših predsedničkih kandidata Roberta Kenedija i Teda Kenedija.

Patrik Švarceneger se zabavljao sa pevačicom Majli Sajrus u periodu od 2014. do 2015, da bi od 2016. otpočeo vezu sa modelom Abi Čempion koja i dalje traje.

Srećan rođendan, Patriče!

Foto: Instagram