Bridžet Mojnahan došla na svoje

Dok se “zlatni” brak supermodela Žizel Bundšen i ragbiste Toma Brejdija raspada naočigled javnosti, oglasila se njegova bivša draga, koju je svojevremeno ostavio upravo zbog brazilske manekenke. U svojim filozofskim objavama na Instagramu Bridžet Mojnahan je posegnula za mudrim mislima porodične terapeutkinje Vijene Faraon.

– Nisu sve stvari za popravku. Nisu sve veze stvorene da traju do kraja života. Nekad moramo da naučimo da cenimo darove koje dobijamo od pukotina i završetaka, umesto da se priče popravljaju i pomiruju, stoji u citatu koji pripada Faraon, a prenela je Bridžet.

Glumica je iznenadila svojom objavom zbog činjenice da je njen bivši, s kojim ima 15-godišnjeg sina Džona Džeka Edvarda – usred drame sa sadašnjom suprugom Žizel. Izvori bliski porodici su potvrdili medijima da su i ragbista i manekenka angažovali advokate za razvod, ali to još nije sasvim zvanično.

U naslovu objave koju je 51-godišnja Mojnahan objavila, govori se o prekinutim vezama. “Nama je prijatno sa srećnim pričama jer (gledamo) Dizni“, napisala je terapeutkinja. “Ponekad je to realnost. Ali stvarnost takođe nosi veze koje se ne popravljaju. Završeci koji nemaju lepi kraj. Raskidi koji ostaju pokidani. S time je mnogo teže suočiti se. Naša tolerancija za njih je vrlo niska. A ipak, neki od naših najvećih darova, ono što imamo ponuditi i lekcija, dolaze iz tog prostora. Veza koja ne uspe, ali nauči te nečemu bitnom o tebi. Pukotina koja se ne zatvori, ali pokazuje nešto novo o tvom obrascu”, opširno je objasnila Mojnahan uz citat koji je podelila.

Tom i Žizel 

Glumica, koju znamo kao strogog, a pravednog državnog tužioca u Njujorku iz serije Plava krv, bila je Brejdijeva devojka tri godine. Oni su objavili su da se razilaze u decembru 2006. godine. Nešto kasnije, u februaru iduće godine, agenti Mojnahan su objavili da je ona u drugom stanju više od tri meseca, a Tom je sa sadašnjom suprugom Žizel počeo da se zabavlja u istom mesecu kada je ostavio trudnu bišu devojku.

Bridžet Mojnahan je, pored uloge u Plavoj krvi, našoj publici najpoznatija kao mlada supruga Zverke iz serije Seks i grad, a vratila se i u nastavak pod naslovom I tek tako….

Tekst: MIlica Đorđević

Fotografije: Profimedia, Instagram