Ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman živi izuzetno skromno

 

Uprkos poznatim roditeljima i prezimenu, Isabela Kruz se nerado  pojavljuje u javnosti. Bar ne kao dete dve filmske superzvezde. Na Instagramu se predstavlja kao Bela Kidman Kruz, ali s pomajkom, holivudskom glumicom Nikol Kidman, nema naročito blizak odnos. Izabela je, naime, odavno jasno dala do znanja da prednost daje počimu, Tomu Kruzu i njegovoj sajentološkoj crkvi, u čijem je kontroverznom učenju odrastala, zajedno s mlađim bratom Konorom, takođe usvojenim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lovers (@lovers.rs)

Bela je odabrala svoj put. Jeste daleko od reflektora, s tim da je na Instagramu prati oko 40.000 ljudi iz celog sveta. Ona veruje da je to zato što tu objavljuje svoje neobične crteže. S vremena na vreme svoje verne pratioce počasti nekim selfijem. Kada je to učinila poslednji put, moglo se videti da kako, kratko ošišane tamne kose, Bela pozira unutar mračnog hodnika, osvetljenog u duginim bojama. Mnogi su pohvalili i njen izgled i fotografiju.

Izabela je, naima, modna dizajnerka, ali i zagovornica sajentologije. Zahvaljujući ocu, najpoznatijem članu Sajentološke crkve, postala je i jedna od promoterki te vere, a zadatak joj je da pomaže novim članovima u prilagođavanju. Udala se pre sedam godina za Maksa Parkera, s kojim danas živi u Londonu, ali na velikom venčanju u hotelu Dorčester nije bilo njenih roditelja. Tom Kruz je, međutim, platio i svadbu i afterparti. Nije bilo ni Kidmanove, iako je ona tada bila u Londonu, zbog jednog snimanja. Nakon što se udala za Parkera, Bela je dala intervjuu u kojem je porekla tvrdnje da nije u kontaktu sa svojim roditeljima.

Tekst. M.Đ.

Foto: Profimedia