Četvrta beba na putu: Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds čekaju bebu

Jedan od omiljenih parova u Holivudu ima divne vesti: Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds čekaju četvrto dete. Glumica je pokazala je trudnički stomačić na Forbsovom samitu u Njuorku, na koji je došla u zlatnoj mini haljini, kako bi prisustvovala forumu o osnaživanju žena.

Nasmejana trudnica lebdela je na visokim potpeticama u beloj boji, i kao da je svima htela da poruči koliko se raduje proširenju porodice.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Blejk i Rajan imaju tri ćerke: Džejms, Inez i Beti. Zajedno su od 2011. godine, a venčali su se godinu dana pošto su krenuli da se zabavljaju. Privatni život strogo čuvaju od očiju javnosti, iako na društvenim mrežama beskrajno zabavljaju obožavaoce međusobnim interakcijama.

Oboje su saglasni u tome da stavljaju roditeljstvo iznad posla, a Blejk je jednom prilikom, za Harper’s Bazaar 2020, objasnila kako bira uloge od kada je postala majka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

– Pa verovatno mi se neka uloga mora jako, jako, jako, jako svideti, jer sam opsednuta svojom decom. Uloga mora biti vredna toga da ne budem sa njima.

U nekom većem ostvarenju gledali smo je poslednji put 2018 (A Simple Favor), a uskoro nas, pre nego što ode na porodiljsko, očekuju tri filma u kojima ima veće uloge.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram