Drive in bioskop kod kraljice Elizabete

Njeno Veličanstvo kraljica Elizabeta poziva građane da gledaju film na njenom imanju Sandringham.

Kraljica Elizabeta otvara vrata jednog od svojih privatnih imanja za jedinstveno iskustvo: dvorac Sandringham postaće bioskop na otvorenom. Mansion Sandringham, smešten na centralnom zapadu Velike Britanije, jedna je od privatnih rezidencija njenog veličanstva i ostatka kraljevske porodice. Međutim, u ovoj konkretnoj situaciji, Elizabeta II odlučila je da otvori vrata imanja britanskim građanima da budu gosti bioskopa na otvorenom.

Oni koji žele ovakvo iskustvo mogu kupiti karte od oko 35 evra za razne filmove, uključujući 1917, Rocketman, A Star Is Born i The Greatest Showman. Prvo bioskopsko veče na otvorenom biće u petak, 25. septembra.

Prema veb lokaciji imanja, Vindzorov bioskop na otvorenom će slediti stroge smernice protiv COVID-19.

Posetioci će se zaustaviti u seoskom parku Sandringham, gde će dobiti svoje predajnike koji će omogućiti reprodukciju zvuka filma u automobilu. Uz to, za oko 9 evra više, gledaoci mogu da poboljšaju svoje iskustvo vožnje većim parkingom, stolicama i ležaljkama, stolom i kokicama. Baš kao i u redovnim bioskopima, i Sandringham drive-in će imati pop-up bar sa bezalkoholnim pićima, alkoholnim pićima, kokicama i grickalicama.

„Uživajte u divnoj večeri u vrtovima Sandringham sa kulisom kuće Sandringham House. Opustite se i uživajte u jednom ili više popularnih filmova, dok uživate u neverovatnoj uličnoj hrani, izvrsnom pivu i zanatskim alkoholnim pićima.“ – stoji na sajtu palate.

Kako filmska industrija posustaje od posledica pandemije, bioskopi na otvorenom vratili su se u poslednjih godinu dana. Trenutno je gledanje filma na otvorenom sigurnija i društvenija alternativa tradicionalnim bioskopima. Stoga očekujemo rasprodaju za ovu inicijativu kraljice Elizabete.