Dženifer Lopez otkrila šta je uništilo njenu vezu sa Benom Aflekom

Pomirenje Dženifer Lopez i Bena Afleka jedan je od trenutaka koji su ne samo obeležili prethodnu godinu, već i koji su nas u potpunosti iznenadili. Sa jedne strane, bili smo pomalo zbunjeni što se to desilo skoro dve decenije kasnije (zašto ne ranije?!) dok smo, sa druge strane, shvatili da to ipak nije toliko čudno ako uzmemo u obzir koliko su bili moćan, jak i zaljubljeni par. A ako je tačno da svako zaslužuje drugu šansu, onda je Benifer dokaz broj jedan za tu tvrdnju!

Podsećamo, Dženifer i Ben su bili zajedno od 2001. do 2004. godine kada su raskinuli veridbu i otkazali venčanje što je fanove ovog para izuzetno rastužilo. Ipak, pevačica je bila ta koja je zapravo najviše patila, zamolivši tada medije i fanove da poštuju njenu privatnost u tom teškom trenutku. 

Zanimljivo, ali i zapravo jako tužno jeste to što za kraj njihove ljubavi nisu bili krivi ni ona ni on, ili, makar to nije bio primarni razlog. Džej Lo je nedavno otkrila da je javnost bila ta koja je uništila njihovu ljubav – prevelika pažnja, premalo intimnosti, a previše uplitanja i kritikovanja doveli su do toga da par nije mogao da živi u miru što ih je vremenom udaljilo. Prosto, niko od njih nije mogao da izdrži taj pritisak. 

Lopezova je konstatovala da je, sa današnje tačke gledišta, to bilo jako smešno – oboje su bili tako zaljubljeni, toliko su se voleli, ali nažalost, bili su previše mladi da bi znali kako da sačuvaju svoju ljubav i odrede šta im je u životu zaista važno.

Ne znamo da li je za shvatanje suštine života potrebno da prođe 17 godina, ali svi se nadamo da će ovoga puta ljubav pobediti radoznalu javnost. 

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.