Džon Ledžend i Krisi Tajgen: 5 saveta za savršenu vezu

Kada su u oktobru prošle godine Džon Ledžend i Krisi Tajgen izgubili bebu, čitav svet je žalio sa njima.

Njihova veza traje deset godina i jedan su od najzabavnijih i najiskrenijih parova u Holivudu. Otkrivamo šta im pomaže da održe ljubav, uprkos svim poteškoćama.

Ne forsirajte stvari

Džon Ledžend i Krisi Tajgen su se upoznali 2006. godine – Krisi je glumila u njegovom spotu za pesmu “Stereo”. Potom su proveli oko 12 sati zajedno, sve to vreme Krisi je bila u donjem vešu, a Džon u odelu. Posle posla, otišla je u Džonovu hotelsku sobu, gde su jeli hamburgere i proveli noć zajedno.

Ovo još nije postao početak veze, kako je Krisi otkrila u intervjuu nekoliko godina kasnije. Ona nije želela da vrši pritisak na pevača i žuri da utvrdi njihov status. „Nikada ga nisam pitala: ‘Ko smo mi jedno drugom?’ Brak mi nikada nije bio cilj, jer nikada nisam bila konzervativna. Bila sam srećna što sam s njim.“ – rekla je Tajgen.

Godinu dana su se dopisivali, razgovarali telefonom, komunicirali na daljinu i viđali na retkim sastancima između turneja. Džon se zaljubio u njen neverovatan smisao za humor i unutrašnji mir. Takođe je postojao trenutak u životu para kada je Krisi odlučila da pokaže istrajnost i da ne odustane. Kada su prvi put bili na zajedničkoj turneji 2007. godine, Džonu je bilo teško, pozlilo mu je i morao je da otkaže šou. U trenutku očaja pomislio je da sada nije spreman za ozbiljnu vezu i da neće moći da je kombinuje sa poslom. Kao odgovor na njegove reči o raskidu, Krisi je jednostavno rekla, “Ne”.

Sada se ovog trenutka sećaju sa humorom, a Džon kaže da je umalo napravio najveću grešku u svom životu.

Priznajte da niste savršeni

Veza Krisi i Džona je vrlo iskrena, oni iskreno dele svoje probleme i nedostatke u intervjuima i na društvenim mrežama. Tajgen je više puta fanovima pokazivala strije na njenom telu, govorila da je imala postporođajnu depresiju, priznala zavisnost od alkohola i kako se navikla na ideju da posle drugog porođaja njeno telo više nikada neće biti isto. Ledžend priznaje da nije toliko otvoren kao njegova supruga, ali ona ga inspiriše da pokaže svoje emocije. U intervjuu je rekao je da se ne smatra idealnim suprugom, ali je posvećen svojoj voljenoj.

 Zajedno ka snovima

Krisi Tajgen i Džon Ledžend su oduvek želeli veliku porodicu, o čemu su više puta govorili u intervjuima. Dugo godina je par pokušavao, ali onda je Krisi morala da pribegne vantelesnoj oplodnji. Tako se prvo rodila njihova ćerka Luna, a potom i sin Majls. Rađanje bebe veliki je izazov za par, a zajedničko preživljavanje ovog perioda ojačalo je njihovu vezu.

Ne budite preozbiljni

Krisi Tajgen je mnogo popularnija na društvenim mrežama od svog supruga: ima preko 32 miliona Instagram pratilaca. To je uglavnom zbog njenog interesantnog smisla za humor. Šali se na svoj račun, govori o deci i suprugu, a ovo pleni mnogo više od samih slatkih fotografija, koje su, inače, takođe dovoljne. Džon voli njen humor i podržava njene urnebesne komentare.

Podržavajte jedno drugo u najtežim situacijama

Vest da su izgubili dete, objavila je Krisi  1. oktobra na svom instagramu. Džon je podržao suprugu na uobičajeni način – posvetio joj je pesmu. Na nedavnoj dodeli Billboard Music Awards, izveo je “Never Break”, rekavši da je to za Krisi. Kasnije je objavio dirljiv post upućen svojoj supruzi.

„Ovu pesmu sam napisao jer verujem da ćemo dok hodamo ovom zemljom držati se za ruke kroz svaku suzu, kroz svaki uspon i pad, kroz svaki test. Mi smo ovo obećali jedno drugom na naš dan venčanja pre sedam godina, a svaki izazov sa kojim smo se suočili čini ovo obećanje jačim i trajnijim. Naša ljubav će opstati. Mi se nikada nećemo slomiti.“

foto:heroine