Zavirite u svet „House of Gucci“ iznajmljivanjem vile na jezeru Komo

“House of Gucci” stiže u naše bioskope 25. novembra, i u to ime donosimo najprikladniju poslasticu svim ljubiteljima visoke mode – od 6. decembra moći ćete da rezervišete (preko Airbnb-a) na jedno noćenje vilu Balbijano, kuću na jezeru Komo, koja igra centralnu ulogu u filmu.

U dugo isčekivanom ostvarenju, ova vila predstavljena je kao dom patrijarha porodice Guči, Alda Gučija. U stvarnom životu, to je jedna od najvećih privatnih rezidencija na jezeru Komo, sa šest raskošnih apartmana, bazenom na otvorenom, neverovatnim pogledom na Komo i privatnim pristaništem.

Luksuzno urađen enterijer s freskama koje su oslikali braća Ređi i Agostino Silva, može se pohvaliti mramornim kupatilima, kristalnim lusterima i antikvitetima nabavljenim Sotheby-u i Christie-u.

Da li smo spomenuli prostrane bašte koje je dizajniralo Britansko udruženje dizajnera bašti?

Noćenje će biti dostupno za maksimalno dve osobe po večeri, a vrata vile otvoriće se za prva dva posetioca 30. marta 2022. godine. Uključiće pristup glavnom apartmanu impozantne građevine, kao i prva četiri sprata, kućici za čamce, privatnom pristaništu i otvorenom bazenu. Iskustvo će vas koštati 1.126 dolara—ali, ako nas pitate, iskusiti život kao jedan Guči – neprocenjivo je.

U galeriji pogledajte o kakvom sofisticiranom enterijeru se radi, dok ispod teksta možete pogledati trailer za film – ako još uvek niste!

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović