Ponovo zaljubljen: Ko je Šveđanka koja je ukrala srce Bredu Pitu?

Ako je verovati pisanju stranih medija, Bred Pit (58) je u vezi sa švedskom pevačicom Liki Li (35). Kako prenosi The US Sun, američki glumac je u vezu sa pevačicom uplovio još prošle godine. Zanimljivo je da Liki živi na samo 3 minuta od Breda – njih dvoje su komšije, i upravo je to razlog zbog kojeg su uspeli ovoliko dugo da sačuvaju romansu od očiju javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lykke Li (@lykkeli)

Liki živi u kući kupljenoj 2018. na ime njenog bivšeg partnera Džefa Baskera, navodi The Sun. Ona i Džef su roditelji dečaka Diona, koji je došao na svet samo tri nedelje pošto je pevačici preminula majka. Ne samo iza Liki, i iza Brada je težak period, razvod od Andželine Žoli, sa kojom deli starateljstvo nad šestoro dece. Bivši supružnici godinama vode sudske sporove, a Bred se suočio sa optužbama za nasilje u porodici i upotrebu narkotika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lykke Li (@lykkeli)

Nakon što je Sun objavio vest o novoj devojci Breda Pita, apsolutno svi svetski mediji su pisali o tome. S obzirom na to da Bred nikad nije imao problem da se pojavljuje javno sa svojim partnerkama, ostaje da sačekamo to prvo  držanje za ruke u javnosti i vidimo da li je u pitanju samo lažna uzbuna ili imamo novi omiljeni poznati par. 

Tekst: Jelena M.

Fotografije: Profimedia, Instagram