Budućnost je prisutna: Novi broj magazina Grazia od danas je u prodaji!

Finale godine je pred vratima, a umesto uobičajenog pregleda minulih događaja, u decembarskom broju magazina Grazia nudimo vam nešto drugačije: trendove iz raznih oblasti života čiji je početak ili vrhunac zabeležen baš u 2021. godini.

U Srbiji se snima film o Hanteru, sinu američkog predsednika Bajdena, a prve scene koje su procurele u javnost već pokazuju da niko neće ostati ravnodušan. Bajaga nam otkriva odakle sve crpi energiju u teškim vremenima, i zašto publika širom Balkana dolazi na njegove koncerte kao na vakcinu za dobro raspoloženje. Pored naših predloga na temu trenda i šopinga, Tamara Dragičević i Petar Benčina slobodno i nesputano vode nas na vanvremensko modno putovanje. Očekuje vas i savremena priča o savršenom spoju dizajnatehnologije uz novi HONOR 50. Zimska nega kože kao prioritet tema je koja se prožima i u ovom broju uz luksuzne make up trendove, proizvode i mirisne note koji su rezervisani za mesec praznika.

U temi broja istražujemo šta je to “metauniverzum”, novi oblik stvarnosti u čiji razvoj Facebook toliko veruje da čak menja ime kompanije u “Meta”. Kako je mozak klana Kardašijan od svake ćerke napravila milijarderku i da li se zbog toga može smatrati dobrom majkom? Koja je kuća luksuza otvorila novo poglavlje mode, a šta pop kultura ima s tim? Enrike Iglesijas najavljuje finale, ali obožavateljke širom sveta mogu da odahnu. Kako se poznate ličnosti koriste u privatnim svemirskim projektima milijardera i čemu ti letovi zapravo služe? Zašto je jedno Bla, bla, bla na poslednjem klimatskom samitu odjeknulo jače od govora svih svetskih lidera? Gde su stvarni koreni “slučaja Boldvin” i tragedije na setu filma “Rust”? Odgovori na ova i još dosta drugih zanimljivih tema očekuju vas u decembarskoj Graziji.

Stil sa naslovnice: 

Fotografije: SVEN BÄNZINGER
Stajling:  TAMARA GIANOGLIO
Šminka: ELENA PIVETTA
Frizura: MAURIZIO KULPHERK

Julie Oli nosi kaput i kardigan
PIOMBO IN OVS,
haljinu MAISON MARGIELA,
maramu DIOR i šešir SEALUP