Bliži su nego što mislite: Holivudske zvezde koje letuju u Hrvatskoj

Mnoge slavne holivudske ličnosti, a i one koje ne dolaze iz Holivuda, ovog leta obrele su se u Hrvatskoj na letovanju.

Najviše njih odabralo je Dubrovnik kao svoju egzotičnu letnju destinaciju, a samo neki od njih su Saša Baron Koen, Metju Makonahi, Vudi Harelson, Bekamovi (veliki deo porodice), Kris Rok sa suprugom.

Poznati holivudski glumci Metju i Vudi, kolege i veliki prijatelji,  stigli su do Dubrovnika na brodu Serenity, a nedelju popodne proveli veslajući na dasci. Sudeći po fotografijama slavni dvojac uživa u svim lepotama Hrvatske i koristi svaki slobodan trenutak za uživanje na moru.

Pretpostavlja se da su na istoj jahti doplovili komičar Saša Baron Koen i glumac Kris Rok sa novom devojkom Lejk Bel, a snimljeni su svi zajedno na večeri u restoranu.

Inače, slavnom komičaru ovo nije prvi put da letuje na Jadranu, a ove godine za egzotičnu destinaciju izabrao je Trogir iako se usidrio u staroj gradskoj luci u Dubrovniku.

Dejvid i Viktorija Bekam, koji su nedavno proslavili 23 godine braka, trenutno krstare Evropom, a nakon što su boravili u Parizu, Veneciji i drugim italijanskim mestima, i oni su luksuznim brodom stigli do Hrvatske.

Engleski par se trenutno nalazi na ostrvu Lopud, gde je odseo u istoimenom kompleksu.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram