HOLIVUDSKI DERMATOLOG UNAPRED POPUNIO TERMINE: Viktorija, Bijonse i Kim staju u red za podmlađivanje

Da se lepota može stručno negovati i u karantinu, dokazao je vrhunski američki dermatolog Harold Lanser. Viktorija Bekam, Bijonse i Kim Kardašijan samo su neke od njegovih klijentkinja koje su već požurile da zakažu termine za tretmane, kada se završi samoizolacija, otkriva britanski magazin The Sun. Iako je dr Lanser svoju kliniku na Beverli Hilsu zatvorio još polovinom marta zbog širenja koronavirusa, za posao ne mora da brine – sam kaže da mu još od tada niz poznatih (i nepoznatih) klijenkinja šalje svoje fotografije, i on im preporučuje kako da se njeguju same, kod kuće. Lanser je stručnjak za blistav i sjajan izgled kože. Kod njega se mogu dobiti svi tretmani, od pilinga i tretmana za podmlađivanje, do botoksa i filera. Mređutim, pošto botoks i fileri traju svega oko četiri meseca i uskoro im ističe “rok” kod mnogih, on kaže da su hiljade klijentkinja već na čekanju, te da mu je rokovnik popunjen do kraja leta.

Govoreći o 46-godišnjoj Bekamovoj, bivšoj pevačici, a sadašnjoj dizajnerki, dr Lanser je pohvalio njenu posvećenost izgledu: – Ona ima čvrsto shvatanje koncepta reči “program” i “disciplina” – ona je dete discipline, koje izbegava ludosti i iskušenja – rekao je dermatolog za The Sun, a za drugi magazin objasnio: – Ona prati vojnički koncept održavanja. Već je vidim u ordinaciji kada prođe karantin…

Holivudski dermatolog je dodao da i pop diva Bijonse dolazi na tretmane – piling, podmlađivanje, botoks.

Svima kojima je stalo do nege kože lica tokom karantina Lanser preporučuje da, pre svega, vode računa o ishrani, da ne preteruju sa šećerom i da redovno vežbaju. – Morate znati da nikada nije kasno. Šta god da ste propustili, s vremenom se može nadoknaditi – kaže dr Harold Lanser. Otkrio je i da je jedna nestrpljiva klijentkinja sebi nanela opekotine drugog stepena kada je na svoju ruku pokušala da primeni osvežavajući piling kod kuće. Ipak, on navodi da je uspeo putem video linka da joj pruži instrukcije kako da povrati izgled lica, što je trajalo skoro dve nedelje.