Idealno mesto za ljubitelje golfa:Toscana Resort Castelfalfi

Od stare seoske kuće i štale napravljena je kuća koja se nalazi na teritoriji najvećeg golf kluba u Toskani, Castelfalfi.

Resort Toscana Castelfalfi je luksuzno letovalište u srcu Toskane, u srednjovekovnom selu Castelfalfi. Naselje se nalazi između Firence i Voltere u neposrednoj blizini glavnih umetničkih i kulturnih atrakcija.

Pored hotelskih soba, vila i apartmana, Toscana Resort Castelfalfi impresionira svojim prodavnicama, banjama, vinogradima i obilnom spiskom aktivnosti, od jahanja i biciklizma do lova na tartufe i golfa. Što se tiče poslednjeg, nedavno je otvorena klupska kuća na teritoriji golf kluba Castelfalfi, što je veliki korak za vlasnike letovališta i za poznavaoce udobnih aktivnosti na otvorenom.

Klubska kuća dobila je ime Poggionero, što je ime jedne od vrsta vina proizvedenih na imanju. Kako se klupska kuća nalazi u renoviranoj seoskoj kući, ispunjena je komforom i svetlošću, dok panoramski prozori i prostrana terasa imaju zaista lekovit efekat na igrače koji su tek igrali golf i kojima je potrebno opuštanje.

U klubu se nalaze i bar i restoran, a Toscana Resort Castelfalfi omogućava tematska dešavanja na nacionalnom i međunarodnom nivou. Svakodnevna dostupnost najbližim aerodromima i širok spektar smeštaja čine odmaralište samo još traženijim.

Toscana Resort Castelfalfi