Kortni Kardašijan: Naše bajkovito italijansko venčanje

Najstarija sestra iz klana Kardašijan, Kortni (43), i bubnjar benda Blink 182, Trevis Barker (46), venčali su se ovog vikenda u Italiji, u Portofinu, treći put.

Treće venčanje održano je u Castello Brown zamku, a sve je, uz ambijent, muziku i toalete, izgledalo kao kadar iz nekog filma – počev od mlade i mladoženje, preko njihovihg zvanica – najbližih prijatelja i članova porodice.

Nakon što su napravili probno venčanje u Vegasu (uz objašnjenje – praksom do savršenstva), pa gradskog venčanja u Santa Barbari u Kaliforniji, Kortni i Trevis rešili su da naprave bajku za svoje goste u Portofinu, omiljenom Kortninom letovalištu.

Mlada je nosila belu Dolce&Gabbana mini venčanicu sa masivnim dugim velom. Upotpunila je izgled adekvatnom, skromnom šminkom i manikirom u bebi roze boji.

I mladoženja nije bio za potcenivanje – na sebi je imao odelo iz iste modne kuće kao i njegova draga, ali zanimljivo je da su se i Kortnine sestre: Kim, Kloi, Kendal i Kajli, odlučile za toalete sa potpisom Dolce&Gabanna. 

Bila su tu i sva deca iz porodice, od kojih je najveću pažnju privukla Kimina najstarija devojčica – Nort Vest, koja je izrasla u pravu devojku sa osobenim modnim stilom. 

Kortnina deca, koju ima sa Skotom Disikom, koji nije prisustvovao venčanju – sin Mejson (12), ćerka Penelopi (9) i son Rejn (7), bodrila su mamu. 

A uz Barkera su prilikom njegovog velikog dana bili sin Landon (18), ćerka Alabama (16) i pastorka Atiana De La Oja (23) bili su uz njega za veliki dan.

Bilo je mnogo poznatih zvanica, koje su na venčanje pristizale gliserom, a najveću pažnju privukli su muzičar Mašin Gan Keli i njegova devojka, glumica Megan Foks. 

Paparacima i reporterima bilo je dozvoljeno da slikaju samo venčanje, ali im je kasnije ulaz u salu, u kojoj je održana svadba, bio zabranjen. 

 

Baka Meri Jo Kembel i Travisov otac, Rendi Barker, koji su 15. maja prisustvovali kao svedoci na građanskom venčanju, bili su primećeni i na ovom, poslednjem, u Portofinu.

Kortni, koji nikad nije želela da se uda za oca svoje dece, Skota Disika, ovo je prvi brak, dok je Travisu treći – od 2001. do 2002. bio u braku sa Melisom Kenedi, a onda od 2004. do 2008. sa Šanom Moakler. Muzičar se sa Kortni družio deset godina, nakon što je odlučio da je zaprosi u Rosewood Miramar Beach hotelu u Montesitu, u oktobru 2021. Par je od tada nerazdvojan. 

Tekst: J.M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram