Zavirite u kuću iz čuvenog filma “Sam u kući” koju od sada možete iznajmiti

Film kom se svake zime oko praznika vraćamo, zasigurno je „Home alone“. Verujemo da ne postoji osoba koja ga nije odgledala (barem nekoliko stotina puta), i možda na trenutak poželela da oseti tu toplu, prazničnu atmosferu kuće, čiji je svaki kutak ukrašen u novogodišnjem maniru. E pa više ne morate da zamišljate, jer ako deda Mraz zaista postoji, upravo je svima nama ispunio želju – od sada se ova čuvena vila u Čikagu može iznajmiti.

Kuća će biti dostupna samo za jedno noćenje od 12. decembra, gde će Kevinov nestašni,stariji brat Baz ugostiti prve posetioce, kako bi doživeli Mekalister Božić, i to po ceni od 25 dolara!

Tokom jednonoćnog boravka, do četiri gosta uživaće u prijatnoj, prazničnoj sceni sa svetlucavim lampicama po čitavoj kući i savršeno ukrašenom jelkom, svom nezdravom hranom iz 90-ih koju im srce poželi (uključujući najbolju čikašku picu i večeru uz sveće sa veoma hranljivim makaronima sa sirom, spremljene u mikrotalasnoj), zatim susret sa čuvenom tarantulom i još mnogo toga!

Rezervacije su dostupne od utorka, 7. decembra u 13 časova na sajtu Airbnb-a. Proslava Nove godine može da počne, a kako je dom Mekalisterovih uređen za posetioce pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović