Od sada možete odsesti u famoznom stanu Keri Bredšo za 23 dolara!

Svi ljubitelji kultne serije, sada će imati mogućnost, ne samo da obiđu, već i da odsednu u stanu stylish Njujorčanke, Keri Bredšo. Dakle, stiglo je vaše vreme da živite život legendarne junakinje za samo 23 dolara po noći.

U čast premijere nastavka HBO serije pod nazivom „And Just Like That“, fanovi će imati priliku da borave u Kerinom stanu na Upper East Side-u koji će moći da iznajme preko sajta Airbnb. Sara Džesika Parker lično će ugostiti prve stanare u apartmanu 12. i 13. novembra. Ali ako ne dobijete te datume, i dalje ćete dobiti virtuelni pozdrav od glumice po dolasku. Koliko je to sjajno?

Ostale pogodnosti Airbnb-a uključuju piće bez kog ni jedna epizoda nije prošla – kosmopolitan, za zdravicu dobrodošlice, kao i priliku da se obučete u Kerinom ormaru uz stilizovanje sa uključenim fotografisanjem. Rezervacija počinje od 8. novembra.

„Uzbuđena sam što će naša publika doživeti Kerin Njujork kao nikada ranije i hodati u njenim cipelama – bukvalno, prvi put“, izjavila je Sara ovim povodom.

Nove epizode „Seks i grada“ biće premijerno prikazane na HBO Max u decembru. Kim Katral (Samanta) neće biti deo emisije. U februaru 2021, direktor sadržaja HBO Max-a Casey Bloys objasnio je za TV Line kako emisija planira da se pozabavi njenim odsustvom: „Baš kao u stvarnom životu, ljudi dolaze i odlaze. Prijateljstva blede, a nova se rađaju. Tako da mislim da je sve to veoma indikativno za stvarne faze života… Sada pokušavaju da ispričaju iskrenu priču o tome kako je biti žena u 50-im godinama u Njujorku. Dakle, sve bi trebalo da izgleda nekako organski, a prijatelje koje imate sa 30 godina, možda nećete imati sa 50.“

Prijateljstva mogu izbledeti, ali sjajni stanovi su večni.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović