Još jedno otkriće: kraljevska porodica je zabranila Megan Markl izlazak iz kuće

Intervju Megan Markle o životu u “zlatnom kavezu” šokirao je Ameriku i razbesneo Britance. Ali čini se da vojvotkinja ne namerava da se zaustavi u svojim priznanjima.

Kraljevski reporter i najbliži novinar paru, Omid Skobi, nekoliko dana nakon velikog intervjua Megan Markle sa Oprom Vinfri, podelio je nove detalje o tome koliko je vojvotkinji bilo malo toga dozvoljeno kada je bila najstariji član kraljevske porodice u Britaniji.

Megan je razgovarala sa Oprom o tome da joj nije bilo dozvoljeno da napusti palatu, čak ni za posete lekarima kada joj je bilo potrebno lečenje. „Jednostavno vam nije dozvoljeno da napustite kuću“, rekla je. „Morate da shvatite da, kad sam se pridružila ovoj porodici, nisam mogla da dođem u Severnu Ameriku. Nisam videla pasoš, vozačku dozvolu, ključeve “.

Na ovu izjavu, Skobi je dodao da Megan nije mogla ni da izađe na kafu sa majkom Dorijom, van palate. Omid je napisao: „Večera sa prijateljima mogla je na trenutak da joj podigne raspoloženje, ali društveni izlasci bili su strogo zabranjeni. Rekli su joj da su njene slike „svuda sada“ i „bolje je da drži glavu dole“.

Izolacija Megan Markl posebno je zabrinula njenu majku, koja je tokom letnje posete imanju Frogmore 2019. bila iznenađena kada je otkrila da ni ona ni njena ćerka ne mogu da odu u Vindzor na kafu.

Megan i Hari su sigurno povratili svoju punu slobodu nakon što su se prošle godine povukli iz kraljevske porodice. Oni sada žive u Kaliforniji i uživaju mnogo više nezavisnosti.

foto:marieclaire