Kako je Kim Kardašijan proslavila 40. rođendan

Rijaliti TV zvezda napisala je dirljiv post!

Kim Kardašijan proslavila je rođendan na privatnom ostrvu i podelila nekoliko slika sa zabave na Instagramu. Do sada se informacija o kakvom ostrvu i gde se nalazi drži u tajnosti, čak ni gosti slavljenice nisu znali gde su odvedeni.

Kim je za rođendansku zabavu odabrala kratku zlatnu korset haljinu koja je isticala njenu preplanulost i zlatne sandale. Na ostrvo je došla cela porodica Kim, uključujući njene sestre i brata. Posle proslave rođendana, Kim je napisala dirljiv post.

Radi se o koronavirusu, o voljenima i o tome koliko često ne shvatamo sopstvenu sreću.

„Imam četrdeset godina i osećam se tako srećno. Ne postoji nijedan dan koji uzimam zdravo za gotovo, posebno u ovo vreme kada se svi podsećamo na stvari koje su zaista bitne. Za svoj rođendan ove godine nisam mogla da smislim ništa bolje od toga da ga provedem sa ljudima koji su mi pomogli da postanem žena kakva sam danas. Ne mislim da je pre COVID-a neko od nas zaista cenio kakav je to jednostavan luksuz bio putovati ili biti siguran sa porodicom i prijateljima. Posle dve nedelje ponovljenih zdravstvenih pregleda, testova i karantina, iznenadila sam svoj najuži krug putovanjem na privatno ostrvo gde smo mogli da se pretvaramo da je sve u redu, makar i na kratko. Plesali smo, vozili bicikle, plivali sa delfinima, išli kajakom, gledali film na plaži i radili gomilu super stvari. Shvatam da je za većinu ljudi to sada nedostižno. Tako da me takvi trenuci podsećaju na privilegiranost mog života. Kakva sam ja srećnica“.