Kako poznati provode novogodišnje praznike

Na predivnim destinacijama, to je sigurno!

Slavne ličnosti, oni su kao mi. Ko ne žudi za bekstvom iz grada tokom sezone praznika, bilo na egzotičnoj plaži ili u elegantnoj brvari u ekskluzivnom skijalištu? Osim, naravno, što slavne ličnosti nisu poput nas – kada osete želju da odlete, imaju sredstva da se upute na neke od najraskošnijih i najekskluzivnijih destinacija na svetu.

Kao i uvek, karipsko ostrvo Sent Bart se pokazalo kao popularno mesto za odmor tokom praznika 2023/24: Dženifer Lopez i Ben Aflek primećeni su kako poslednjih dana pretražuju neke od svetskih luksuznih butika, dok je Hajdi Klum objavila seriju snimaka njenog romantičnog bega sa suprugom, nemačkim rok gitaristom Tomom Kaulitzom, na Instagramu.

Na drugim mestima, šačica zvezda je odletela u Aspen u Koloradu, da bi se ujutru spustila na staze i provela popodne u kupovini ili razgledanju umetničke scene grada koja se stalno razvija. (Ispostavilo se da je došlo do buma zanimljivih izložbi ove sezone.) Jedna zvezda koja se odlučila za prethodnu aktivnost bila je Rijana, koja je viđena u radnji voljenog zapadnjačkog trgovca odećom Kemo Sabe sa A$AP Rokijem i dvojicom sinova – birajući kaubojski šešir ili dva usput, bez sumnje. U međuvremenu, Kim Kardašijan je podelila TikTok snimak sa najstarijom ćerkom Nort Vest u skijaškim naočarima dok su novogodišnju noć provele na svežem planinskom vazduhu.

Što se tiče daljih destinacija? Dua Lipa je podelila seriju snimaka sa putovanja u Indiju, dok je Suki Voterhaus pokazala svoj trudnički stomak (manekenka i muzičarka je otkrila da očekuje svoje prvo dete sa Robertom Patinsonom prošlog meseca) dok je bila na svom tropskom odmoru.

U nastavku pogledajte sve najbolje odmore slavnih do sada ove praznične sezone.

Kim Kardašijan

@kimandnorth

Going skiing

♬ SHE LOOK LIKE A STAR – ⭐️🎶

Nikol Kidman

Sindi Kraford

Bekamovi

Dženifer Lopez

Suki Voterhaus

Hajdi Klum

Rijana

Dua Lipa

Foto: Profimedia, Instagram, Tiktiok