Kako su poznati obeležili Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je jedan od onih praznika koji nadahnjuju mnoge, kako poznate tako i obične ljude, da izraze svoju ljubav i naklonost prema voljenim osobama na poseban način. Poznate ličnosti često koriste društvene mreže kao platformu za izražavanje svoje ljubavi, deleći slatke poruke, fotografije ili video zapise sa svojim partnerima.

Kortni Kardašijan je sa suprugom Trevisom Barkerom prošetala stazom uspomena, prisećajući se romantičnog načina na koji su proveli prošlogodišnji praznik ljubavi. Čak je bubnjar Blink-182 otkrio u komentarima da je njihov sin Roki, star 3 meseca, začet tokom prošlogodišnjeg putovanja na Dan zaljubljenih.

Na drugom kraju okeana, Viktorija i Dejvid Bekam obeležili su događaj prisećajući se više od dve decenije veze. “Srećan Dan zaljubljenih mojoj neverovatnoj supruzi, mami i najboljoj drugarici”, podelio je Bekam uz sliku njih dvoje kako se ljube. “Volim te. Mislim ‘samo sam je poželeo’.”

Glumica Džesika Alba nije krila svoju ljubav prema suprugu na Dan zaljubljenih, deleći dirljive reči na svom Instagramu. U emotivnoj objavi, Alba je proslavila 15 godina ljubavi sa svojim suprugom, Kešom Vorenom, ističući da je zahvalna što ga ima kao partnera u životu. Njena poruka je bila ispunjena dubokim osećanjima, naglašavajući da su njihova deca izuzetno srećna što imaju takvog oca. Ova iskrena izjava odražava duboku povezanost i sreću u njihovom braku, dok Alba izražava svoju ljubav i zahvalnost prema Vorenu ne samo na Dan zaljubljenih, već svakog dana.

Dan zaljubljenih je oduvek bio jedan od posebnih dana za Džastina Timberlejka i Džesiku Bil. Timberlejk je odlučio da podeli nezaboravni trenutak sa svojom suprugom putem Instagrama, objavljujući smešan video njih dvoje kako uživaju u sankanju na snežnom bregu. Uz ovaj video, Timberlake je napisao emotivnu poruku ističući koliko voli svaki aspekt svoje supruge, dok je Bil takođe podelila sliku sa istog putovanja, pokazujući njihovu ljubavnu priču koja se nastavlja i sa njihovom decom.

Džulija Roberts delila je svoju radost sa svetom kroz jednu divnu uspomenu – fotografiju na kojoj se ljubi sa svojim suprugom Denijem Moderom.

Za neke, Dan ljubavi nije bio o romantici, već o posebnim osobama u njihovim životima. Na primer, Kajli Džener je na svojoj Instagram priči podelila korpe sa slatkim poslasticama, igračkama i drugim poslasticama za svoju decu Stormi, 6 godina, i Ajru, 2 godine.

Dok su ove poznate ličnosti proslavljale ljubav na svoj način, jedno je sigurno – Dan zaljubljenih je bio prilika da se izrazi ljubav prema voljenim osobama.

Foto: Profimedia