Retki trenuci nežnosti: Kejt Midlton i princ Vilijam uhvaćeni na delu

Taman kada smo pomislili da smo videli sve na svečanoj ceremoniji povodom nagrade za EarthshotKejt u haljini Aleksander Mekvina (koju je već jednom nosila na BAFTA 2011. godine) i princ Vilijam u rolci, vojvotkinja i vojvoda od Kembridža iznenadili su neočekivanom objavom crno-belih fotografija iza kulisa događaja.

Fotograf kraljevske porodice, Kris Džekson (muž vojvotkinjine stilistkinje I bliske prijateljice Nataše Arčer), napravio je seriju crno-belih fotografija Kejt i Vilijama u specifičnim momentima koji su se odigravali iza scene ove prestižne ceremonije. Pored neočekivane činjenice da su slike objavljene na zvaničnom Instagram profilu vojvoda od Kembridža, na njima smo mogli videti i retke trenutke nežnosti i razmene prisnosti između royal supružnika.

Vojvotkinjina ruka oko Vilijamovog struka i intenzivni pogledi na jednoj fotografiji, dok na sledećoj u ležernim pozama sklanjajući zavesu, takođe, upućujući nasmejane poglede jedno drugome. Poznata je želja kraljice Engleske za javnom uzdržanošću od ikakvih znakova naklonosti i iskazivanja ljubavi među royal parovima, te utoliko ove slike iznenađuju.

Ipak, na sve ovo, nismo mogli a da se ne zapitamo, da li su inpiraciju pronašli kod Megan Markl i princa Harija? Opšte je poznata ljubav vojvotkinje od Saseksa ka crno-beloj fotografiji. Neretko je postavljala ovakve slike na svom zvaničnom Instagram nalogu, uključujući objavu veridbe i njihovu prvu božićnu javnu čestitku, a poslednji put kada je na svet donela njihovo drugo dete, ćerkicu Lilibet.

U našoj galeriji pogledajte kako je sve to izgledalo u izvedbi Kejt i Vilijama.

Foto: Instagram

Priredila: T. Mišović