Ko je nova devojka Breda Pita? Slavni glumac ljubi bivšu suprugu svog kolege

Iako ga je javnost poslednjih meseci dovodila u vezu sa Emili Ratajkovski, a pre nje sa Liki Li, Bred Pit ne ljubi ni manekenku ni pevačicu, već bivšu suprugu svog kolege, glumca Pola Veslija, koga znamo iz serije Vampirski dnevnici

Pit je juče sa novom izabranicom, dvadesetdevetogodišnjom influenserkom Ines de Ramon, uslikan dva puta – prvo su, opušteno šetajući, otišli na jednu predstavu, ležerno obučeni, da bi potom bili uslikani zajedno na Bonovom koncertu u Los Anđelesu, na koji su otišli sa prijateljima, manekenkom Sindi Kraford i njenim suprugom Rendom Geberom, ali i Šonom Penom. 

Danas su apsolutno svi svetski mediji pisali o zgodnoj Ines, koja se ove godine, u septembru, razvela od Veslija, nakon tri godine braka (venčali su se u tajnosti). Amerikanka, rođena u Džersiju, ima impresivno evropsko obrazovanje – završila je ekonomiju na koledžu u Ženevi, govori nekoliko jezika i opčinjena je fitnesom.

A da je zavela glumca i da bi ona mogla da bude ta, možda najviše govori činjenica da je to prva partnerka sa kojom je Bred uslikan u javnosti, nakon što se razveo od Anđeline Džoli. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram