Kortni se upravo udala u Vegasu, a Skot Disik prošetao novu manekenku

Kourtney Kardashian i Travis Baker su venčani, što znači da je Kourtney – Disik era, koja je trajala nekih petnaestak godina, sa svim pomirenjima i raskidima, zvanično gotova. Ako ste verovali da će ovaj par, koji ima troje dece, pomiriti i živeti srećno do kraja života, verovatno ste se prevarili. Ona je našla svog princa, a on novu devojku – ko zna koju po redu od kada se rastao od Kourtney. 

Veza Kourtney Kardashian i Lorda Disicka trajala je svih dvadeset sezona rijaliti šoua “Keeping Up with the Kardashians”,  a mi predstavljamo tajmlajn njihovog on-off odnosa. 

2006

Kourtney je imala 27, a Scott 23 kada ih je upoznao kreator šoua “Girls Gone Wild”, Joe Francis, sa kojim se Kortney kratko zabavljala. Upoznali su se u Meksiku, Kourtney je kasnije otkrila u “Keeping Up with the Kardashians” kako su ona i mama Kris Jenner bile sumnjičave u vezi s njim: “Mislile smo da je naporan“, objasnila je ona u prvoj sezoni šoua. “Bio je četiri godine mlađi, živeo je u Njujorku, nije imao posao”, ispričala je Kourtney tada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kourt951

2007

Ove godine su zapravo počeli da se zabavljaju, a tada je počeo i da se prikazuje šou KUWTK, gde je on predstavljen kao Kourtney-in dečko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kourt951

2008

Ove godine su se prvi put rastali, kada je Kourtney otkrila, rovareći po njegovom telefonu, da ju je Scott varao i to sa ženom koju je u imeniku označio sa “My Wife”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kourt951

2009

Singl sestre Kourtney i Khloé odletele su te godine u Majami kako bi snimile spinof “Kourtney and Khloé Take Miami”. Posle nekoliko meseci razdvojenosti Scott je posetio Kourtney u Majamiju, kada su se i pomirili i, izgleda, začeli prvo dete – sina Masona Disicka, koji je rođen 14. decembra 2009.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kourt951

2010

Kourtney je drugi put prekinula sa Scottom, zbog njegovih epizoda sa alkoholom i korišćenjem nedozvoljenih supstanci, kada mu je rekla (zabeleženo je u jednoj od peizoda “Keeping Up With Kardashians”) da sina Masona voli više nego njega i da ne želi da ga takvom stanju (alkoholisanom i drogiranom) u detetovoj blizini. A onda su, ipak, odlučili da rade na svom odnosu i u novoj sezoni šoua, 2011, ponovo su se predstavili kao par.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kourt951

2011

Scott je zaprosio Kourtney u “Kourtney and Kim Take New York’s” premijernoj epizodi, ali je ona odbila, uz izgovor da ne želi da rizikuje da brak pokvari odnos koji imaju. “Trenutno sam srećna sa tim kako stoje stvari između nas”, izjavila je i “ponudila” mu da porade na drugoj bebi. Tada je začeta Penelope Disick, rođena 8. jula 2012.

2015

Nekoliko godina kasnije, uz rođenje još jednog deteta, sina Reigna Disicka (rođenog 2014), Kourtney je treći put prekinula njihov odnos, nakon što je Scott uslikan sa bivšom ribom. Tada su oboje počeli da se viđaju sa drugim ljudima, a pritom su zajednički odgajali decu.

2016

Ove godine su se na kratko pomirili, a Scott se smirio i neko vreme nije partijao. Ipak, veza nije išla, pa je Kortney počela da viđa modela Younesa Bendjimu, koga je upoznala na Pariskoj nedelji mode, a Scott je upoznao Sofiju Richie sa kojom je počeo da se zabavlja. Scottova i Sofijina veza trajala je tri godine.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie)

2017

Kourtney je potvrdila, i to na društvenim mrežama, da su ona i Scott u dobrim odnosima i da zajednički odgajaju decu.

2021

Scott, koji je tada već bio rastavljen od Sofije, otkrio je u razgovoru sa Kortney da je ljubomoran na njene partnere (u šouu KUWTK), a u medijima je počelo da se šuška da se Kortney viđa sa Travisom Bakerom.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salseo (@salseoinforma)

Oktobar 2021

Kourtney se verila sa Travisom, a Scott navodno nije dobro primio te vesti. Insajderske informacije koje je preneo magazine E!News glasile su da je Scottu, koji će zauvek biti deo porodice Kardashian, teško da bude u blizini Kortney i Travisa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RadarOnline (@radaronline)

Mart 2022

U trejleru koji je izašao za novi Kardashian šou, koji se već prikazuje na Hulu televiziji, otkriveno je da Kortney i Travis rade na tome da zasnuju porodicu odnosno naprave dete. Scott je okrivio Kourtney za prekid njihovog odnosa, a opet, priznao je da mu je jedino stalo do sreće svoje dece. 

April 2022

Kourtney se udala za Travisa u Las Vegasu , a venčao ih je matičar bez dozvole (Elvis Presley). 

Tekst: J.M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram