Svi pričaju o: Prevarenoj Šakiri

Iako se još uvek nisu oglasili u javnosti tim povodom, svetski mediji uveliko pišu o tome da je Žerar Pike, fudbaler Barselone, stavio tačku na ljubav sa pevačicom Šakirom.

Kako navodi novinar “El Periodika”, Emilio Perez, deluje da je na priču, koja je započela na snimanju Šakirinog spota za pesmu Waka, Waka i obelodanjena pre 12 godina na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Južnoj Africi,  stavljena tačka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Kao razlog navodnog rastanka, list “El Periodika” navodi prevaru – pevačica je, izgleda, muža sa kojim ima dvojicu sinova, Milana i Sašu, uhvatila u preljubi.

Pike se navodno iselio iz porodičnog doma i to u svoj momački stan u Barseloni, gde je živeo pre nego je upoznao Šakiru. Dodaje se i da su ga komšije iz zgrade tokom prošle sedmice videle nekoliko puta kako ulazi i izlazi, kao i da se okrenuo žurkama i da redovno posećuje noćne klubove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Iako istinitost ovih tvrdnji nije potvrđena, novinar pomenutog lista istakao je da su mu pouzdani izvori potvrdili da se sve navedeno i dogodilo, odnosno da su tvrdje o rastanku i preljubi istinite.  

Iako su 12 godina zajedno, Šakira i Pike još uvek nisu venčani, a kada su pevačicu pitali o tome zašto još uvek nije stupila u brak sa fudbalerom, dala je zanimljiv odgovor.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

– Sama ideja braka me plaši. Ne želim da me ljudi gledaju kao Pikeovu ženu već želim da zauvek budem njegova devojka. Meni je brak kao neko zabranjeno voće. Želim da se ponaša tako da misli da je sve otvoreno i da nam veza zavisi od toga kako će on da se ponaša, rekla je Šakira i možda, još uvek samo možda dok to javno ne potvrdi, uskočila samoj sebi u usta.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram