Krisi Tajgen i Džon Ledžend su izgubili treće dete

Tragični događaj u porodici Krisi Tajgen i Džona Ledženda koji su odlučili da ispričaju svetu.

Supermodel Krisi Tajgen, koja je sa suprugom Džonom Ledžendom očekivala svoje treće dete, podelila je potresne vesti u objavi na Instagramu nekoliko dana nakon hitne hospitalizacije.

„Šokirani smo i u tako dubokom bolu; bol kakav nikada ranije nismo iskusili. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i damo detetu snagu koja mu je bila potrebna, uprkos beskrajnim transfuzijama krvi, napisala je Tajgen. “To jednostavno nije bilo dovoljno.”

„Nikada ne biramo imena za svoju decu do trenutka kada se rode, već ih biramo pre nego što napuste bolnicu“, objasnila je. „Ali nekako smo počeli da zovemo ovog dečaka u mom stomaku Džek. Dakle, on će za nas uvek biti Džek. Džek je toliko želeo da bude deo naše male porodice i tako će uvek biti … Žao mi je što je prvih nekoliko trenutaka života bio suočen sa toliko komplikacija. Uvek ćemo te voleti … Hvala svima koji nam šalju pozitivnu energiju, misli i molitve“.

Model je kasnije dodala: „Osećamo svu vašu ljubav i istinski je cenimo … Tako smo zahvalni za život koji imamo, za našu divnu decu – Lunu i Majlsa, za sve neverovatne stvari koje smo uspeli da doživimo. Ali svaki dan ne može biti pun sunca. Na ovaj najmračniji dan našeg života, tugovaćemo, napunićemo svoja srca suzama. Ali čvršće ćemo se zagrliti i voleti i preživećemo to “. U odvojenom tvitu, Tajgen je napisala: „Vraćam se kući iz bolnice bez moje bebe. Kako je to moguće?”

Tajgen je u nedelju rekla da je hospitalizovana u Los Anđelesu nakon jakog krvarenja. 13. avgusta, Tajgen je najavila treću trudnoću, pojavivši se  u muzičkom spotu svog supruga „Wild“.