Osmeh se vratio među Legende: Krisi Tigen ponovo trudna

Nakon “najveće boli koju je ikad iskusila”, kako je opisala svoje iskustvo spontanog pobačaja, Krisi Tigen ponovno ima razloga za sreću.

Bivši model  i njen suprug, muzičar Džon Ledžend, čekaju treće dete, a ona je na svom instagramu objavila fotografiju s trudničkim stomakom i napisala da se oseća neverovatno.

– Poslednjih nekoliko godina imali smo pomešana osećanja, ali radost je ponovo ispunila naš dom i srca. Pre svake lekarske kontrole govorila sam samoj sebi: ‘U redu, ako je beba danas dobro, objaviću’ i onda se unervozim, ali kad čujem otkucaje bebinog srca, odahnem. Zasad je sve savršeno i lepo. Puna sam nade, osećam se neverovatno. Bilo mi je teško da ovo zadržim za sebe, napisala je Tigenova i obradovala sve fanove i prijatelje.

Krisi je pre dve godine izgubila sina kome su dali ime Džek, zbog komplikacija i nenadanog krvarenja. 

– Nikada nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i damo našoj bebi tečnost koja joj je bila potrebna, uprkos brojnim transfuzijama krvi. To jednostavno nije bilo dovoljno, isričala je manekenka nakon pobačaja.

Mnogi su joj tada zamerili što detaljiše o trudnoći i tragediji koju su preživeli kao porodica, ali činjenica je da su i ona i Džon sve detalje iz svog života uvek iznosili u javnost. Krisi je priznala da se nakon tog tragičnog događaja ponovo okrenula alkoholu, sa kojim je u mladosti imala problema.

Bila je to tragedija, ali nas je ojačala – tako je Džon govorio o nesreći koja ih je zadesila.

– Bili smo tu jedno za drugo i izašli smo iz toga još sigurniji u to ko smo kao par, ali i kao porodica, izjavio je muzičar.

Godinu dana nakon pobačaja, Krisi je napisala Džeku pismo i otkrila da je tek tada bila spremna da krene dalje.

– Sinu koga smo skoro imali. Pre godinu dana zadao si mi najveću bol koju nisam mogla ni da zamislim, kako bi mi pokazao da mogu preživeti sve, čak i ako to ne želim. Nisam stigla da brinem o tebi, ali ti si došao i naterao me da zavolim sebe i da se brinem o sebi, jer su naša tela dragocena, a život je čudo, napisala je tada.

Krisi i Džon imaju šestogodišnju ćerku Lunu i četvorogodišnjeg sina Majlsa.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram