Lejdi Gaga se verila?

Lejdi Gaga nedavno je primećena kako šeta ulicama Zapadnog Holivuda, Kalifornija, ukrašena vrlo zanimljivim prstenom na levoj ruci. Pevačica i glumica u vezi je sa preduzetnikom Majklom Polanskim od 2019. godine, i neki fanovi veruju da Gagin novi dodatak njenom nakitu može dovesti do svadbenih zvona u budućnosti para.

U nedelju, zvezda filma “Joker 2” kanalisala je njujorčanku u sebi all-black outfitom, koji je uključivao šik mantil, crne cipele i Bottega Veneta torbu. Međutim ono što nikako nije moglo da nam promakne je blještavost prstena na njenoj ruci, koji je navodio na to da je Polanski možda nedavno postavio pitanje.

Još u martu 2023. godine, kružile su glasine da su se razdvojili nakon što je izvor rekao RadarOnline-u da su okončali vezu. “Raskinuli su pre nekoliko meseci. Bilo je prijateljski. I dalje su prijatelji”, rekao je insajder. Međutim, te glasine su se pokazale netačnim kada su ih u oktobru 2023. godine videli zajedno na koncertu.

Njihova romansa počela je pre četiri godine, 2020. godine, kada su pevačica i preduzetnik viđeni na novogodišnjoj zabavi u Las Vegasu kako razmenjuju poljubac. Od tada, Gaga i Polanski su izašli sa svojom romansom u javnost i potvrdili svoju vezu putem objave na Instagramu Gage u februaru 2020. godine, koja je prikazivala par kako se grli na brodu.

Od tada, par je otvoreno delio naklonost i poljupce u javnosti.

Foto: Profimedia, X