Limun u vrtu i zlatna kada: Kendal Džener pokazala svoju kuću u Los Anđelesu

„Kada sam prvi put videla ovu kuću i vrt sa limunom, odmah sam se setila mirnih španskih sela. To mi je trebalo. U mom životu postoji toliko haosa, nervoze i letova da je mesto sa opuštajućom atmosferom obavezno“, priseća se Kendal Džener trenutka kada je kupila svoj novi dom u Los Anđelesu.

Kupujući kuću iz snova, Kendal je, naravno, želela da obnovi unutrašnjost. Zbog toga se supermodel okrenuo profesionalcima – studiju Clements Design. „Očekivali smo da će Kendall poželeti nešto glamurozno i vrlo luksuzno. Ali ispostavilo se da je imala druge sklonosti: jednostavnost, praktičnost i malo boemskog stila“, dizajneri govore kako su sarađivali sa Kendal Džener.

Međutim, ipak je bilo nekih iznenađenja. Na primer, dve od pet spavaćih soba pretvorene su u garderobu i sobu za zabave.

Dvorana, koja je prethodnim vlasnicima služila kao kućni bioskop, pretvorena je u umetničku radionicu. Nedavno se Kendal Džener veoma zainteresovala za crtanje. Manekenka kaže da joj slikanje pomaže da se nosi sa napadima panike. Kendal je želela da kada ne bude od mermera, već … zlatna. Još jedno iznenađenje čeka vas u dnevnoj sobi. Ovde se nalazi neonski natpis, čiji gornji natpis glasi: “22 cm”. „Ovo je delo umetnika Trejsi Emin. Sumnjam da je 22 cm veličina penisa njenog dečka”, kaže Kendal, koja je umetnički objekat kupila za 130 000 dolara.

7sisters.ru