Ljubav unplugged: Junsko izdanje magazina GRAZIA je u prodaji!

Tog juna 2006. godine, naučnici su pronašli dva Meseca oko Plutona i dali im imena antičkih božanstava; održana je premijera filma Đavo nosi Pradu; sve je bilo spremno za lansiranje Twittera; naša zemlja je napustila državnu zajednicu i proglasila nezavisnost; izašao je prvi broj magazina Grazia.

Tokom narednih sedamnaest godina, svet se zarotirao na točku sreće i promenio iz osnova. Pluton više nije planeta, kako su nas nekada učili, film sa Meril Strip je danas inspirativni klasik modne industrije, Twitter je postao globalni modelar javnog mnjenja, nama je ljubav potrebna više nego ikada pre, a Grazia je postala oslonac za ženu sa stavom.

Za sve ove godine pune događaja – od poletnih do dramatičnih – mi smo vas vodili tamo. Odličan tim je napravio magazin drugačiji od ostalih. Sa sopstvenim sistemom vrednosti, jedinstvenim pričama i jezikom, ponekad ironičnim, nikad površnim. Naši čitaoci su, to danas znamo, zahtevni, otvoreni, radoznali. Ljudi koji vole da se posavetuju sa svojim magazinom kada donose važne odluke, koji se ne plaše da stanu oči u oči sa nemogućim problemima i novim saznanjima, kako bi prešli na sunčanu stranu ulice.

Na rođendan smo ove godine pozvali dve gošće i dvojicu gostiju. Ida Prester nas uči kako se u društvu uniformnih trendova vodi život u boji. Ksenija Đorđević otkriva sklad u prividnom nespoju, matematici i umetnosti. Branko Rosić progovara kroz likove svog novog dela, a Marko Kovačević o tome kako prepoznati i ceniti pravi ljubavni roman.

Naša rođendanska želja? Da se Grazia, zajedno sa svojim čitaocima, razvija u tom, dobrom pravcu, dajući iz meseca u mesec opipljiv dokaz koliko se brzo vremena menjaju i da smo mi već uveliko u budućnosti.

Grazia Srbija tim

Foto: Olivier Desarte
Style: Selin Bursalioglu
Haljina i sandale Ferragamo