Madona na meti kritika: Preterano korišćenje fotošopa ili botoksa?

Iako je već duže vreme na meti (masovnih) kritika zbog toga što na fotografijama koje postavlja na svom instagram profilu ne liči na sebe, Madona izgleda ne planira da stane sa preteranom upotrebom fotošop aplikacija.

Američka pop kraljica podelila je slike na kojima uživa sa društvom na večeri, a premda je sedela sa dizajnerkom Stelom Makartni, glumicom Liv Tajler i sinom Davidom Bandom, opet su svi komentarisali njeno lice.

– Noćni izlazak sa prijateljima, stavila je pevačica uz opis slike, a više od onoga što je ekipa jela i pila, fanove je zanimalo šta je šezdesetogodišnja Madona uradila sa licem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Mada je bilo komentara poput “boginjo”, “savršena si”, “predivna”, “kao tinejdžerka”, broj onih u kojima je fanovi mole da konačno pokaže svoje pravo lice, bio je veći, a bilo je i onih koji smatraju da izgleda smešno i da više ne liči na sebe.

Retuširana ili osvežena Madona, pitanje je, samo što je novim fotografijama podgrejala glasine da u poslednje vreme preteruje sa ubrizgavanjem botoksa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

A ako vas zanima šta radi, osim što izlazi, provodi se i izgleda mlado, pevačica je krajem prošle godine otkrila obožavateljima da privodi kraju pisanje scenarija za film, zajedno sa američkim dramaturgom Vilsonom (poznat po filmovima Secretary i The Girl On Train) i sa Diablo Kodi, koja je osvojila Oskara za najbolji originalni scenario, 2007. za film Juno.

Tekst: J.M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram